Freakster Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλημέρα Προσπαθώ να συνδέσω το iphone να παίρνει ιντερνετ απο το laptop ή αν δεν γίνεται αυτό, τουλάχιστον να συνδέεται μέσω wifi με το laptop. Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό (αν γίνεται καν ) Ευχαριστώ! Ο λόγος είναι ότι κατέβασα μια εφαρμογή για να διαχειρίζομαι παρουσιάσεις του λαπτοπ από το iphone και αυτή παίζει μόνο μέσω wifi
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το λαπτοπ πως παιρνει internet?Μεσω lan?Αν ναι,μπορεις να κανεις την lan συνδεδη"share internet connection"και να παιρνεις internet στο iphone μεσω wifi. Αν στο laptop παιρνεις internet μεσω wifi,δοκιμασε το connectify(windows 7)και αν εχεις συμβατη wireless καρτα+drivers μπορεις να μοιρασεις internet και στο iphone. Για απλη συνδεση χωρις internet μεσω wifi,φταιξε μια ad-hoc συνδεση στο λαπτοπ και εισαι ετοιμος.
Freakster Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το connectify νομίζω θα ήταν ότι καλύτερο, αλλά μόνο σε win7 παίζει τεσπά, έστω και χωρίς ιντερνετ.. Είναι λίγο εύκολο να μου εξηγήσεις πως θα γίνει η σύνδεση adhoc? Παω συνδέσεις δικτύου, δεξι κλικ στη καρτα wifi, προσθήκη δικτύου, δικτυο adhoc με wep και ανοιχτο επιπεδο προσβασης και δε βλέπει κάτι το iphone :/
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το connectify νομίζω θα ήταν ότι καλύτερο, αλλά μόνο σε win7 παίζει τεσπά, έστω και χωρίς ιντερνετ.. Είναι λίγο εύκολο να μου εξηγήσεις πως θα γίνει η σύνδεση adhoc? Παω συνδέσεις δικτύου, δεξι κλικ στη καρτα wifi, προσθήκη δικτύου, δικτυο adhoc με wep και ανοιχτο επιπεδο προσβασης και δε βλέπει κάτι το iphone :/ Δεν ειμαι με windows αυτη τη στιγμη,δυστυχως,αλλα καλα το πας απ οτι θυμαμαι.Περιμενε απαντηση απο καποιον,googlare ή στην χειροτερη θα σου πω εγω το απογευματακι
Freakster Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Απο το support της ms, λέει ότι τα κάνω καλά.. Το iphone γιατί δε νιώθει να δει το νεο δίκτυο δε ξέρω.. Δεν είναι βιαστικό, όποτε έχεις ευκαιρία, μου λες ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.