Προς το περιεχόμενο

Mailbox

ad709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ζήτησαν σήμερα να φτιάξω ένα mailbox στη δουλειά. Εκεί μου λένε θα ανταλλάσσουν εσωτερικά email μεταξύ τους ... Ξέρει κανείς τι εννοούν γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου;

Δημοσ.
Μου ζήτησαν σήμερα να φτιάξω ένα mailbox στη δουλειά. Εκεί μου λένε θα ανταλλάσσουν εσωτερικά email μεταξύ τους ... Ξέρει κανείς τι εννοούν γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου;

στο outlook μαλλον εννοουν.

Δημοσ.
στο outlook μαλλον εννοουν.

Δηλαδή θα πρέπει να μπει σε όλους τους χρήστες outlook ; Έχεις κανα λινκ;

Δημοσ.

οχι δε με καταλαβες.η εταιρεια που δουλευεις θα πρεπει να εχει λογικα καποιο domain π.χ. otenet.gr οποτε εσεις απλα θα βαλετε ενα ονομα για Mail π.χ. [email protected].τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορεις εσυ να το κανεις.δεν υπαρχει καποιος IT εκει για αυτη τη δουλεια?

Δημοσ.

κανε κανενα free οπωσ gmail και κουμπωσε το στο outlook.

Αλλα αυτο δεν ειναι 'εσωτερικο' mail με την εννοια οτι το mail βγαινει εξω απο το δικτυο σου.

Δημοσ.

Μήπως θέλουν πραγματικά να τους κάνεις ένα mail-server?

Δηλαδή να τρέξεις apatche σε κάποιο PC (τύπου server) και να έχετε όλοι "εσωτερικά" email? ([email protected]). Αυτό θα λειτουργεί ΤΑΧΥΤΑΤΑ και χωρίς να χρειάζεται internet. Είχαμε φτιάξει ένα, για το ασύρματο δίκτυο μας, μια παρέα 8 ατόμων που είχαμε δικό μας email server! (πιο πολύ για πλάκα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...