ad709 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μου ζήτησαν σήμερα να φτιάξω ένα mailbox στη δουλειά. Εκεί μου λένε θα ανταλλάσσουν εσωτερικά email μεταξύ τους ... Ξέρει κανείς τι εννοούν γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου;
chaplin1981 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μου ζήτησαν σήμερα να φτιάξω ένα mailbox στη δουλειά. Εκεί μου λένε θα ανταλλάσσουν εσωτερικά email μεταξύ τους ... Ξέρει κανείς τι εννοούν γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου; στο outlook μαλλον εννοουν.
ad709 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 στο outlook μαλλον εννοουν. Δηλαδή θα πρέπει να μπει σε όλους τους χρήστες outlook ; Έχεις κανα λινκ;
chaplin1981 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 οχι δε με καταλαβες.η εταιρεια που δουλευεις θα πρεπει να εχει λογικα καποιο domain π.χ. otenet.gr οποτε εσεις απλα θα βαλετε ενα ονομα για Mail π.χ. [email protected].τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορεις εσυ να το κανεις.δεν υπαρχει καποιος IT εκει για αυτη τη δουλεια?
ad709 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτό φίλε το ξέρω αλλά εκεί είναι το θέμα δεν υπάρχει domain...
alquiii Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 κανε κανενα free οπωσ gmail και κουμπωσε το στο outlook. Αλλα αυτο δεν ειναι 'εσωτερικο' mail με την εννοια οτι το mail βγαινει εξω απο το δικτυο σου.
melody Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μήπως θέλουν πραγματικά να τους κάνεις ένα mail-server? Δηλαδή να τρέξεις apatche σε κάποιο PC (τύπου server) και να έχετε όλοι "εσωτερικά" email? ([email protected]). Αυτό θα λειτουργεί ΤΑΧΥΤΑΤΑ και χωρίς να χρειάζεται internet. Είχαμε φτιάξει ένα, για το ασύρματο δίκτυο μας, μια παρέα 8 ατόμων που είχαμε δικό μας email server! (πιο πολύ για πλάκα)
ad709 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μάγκες σας ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις σας να είστε όλοι καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.