giannis12a Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το ωραίο πάντως είναι ότι τελευταία, κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση του ubuntu σε νέα έκδοση με kde αρχίζω αλλά σε gnome καταλήγω Και από ότι βλέπω η πλειοψηφία gnome χρησιμοποιεί, κάποιους λόγους θα έχει! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=371837 εδώ έχουν άλλους λόγους φαίνεται , καλύτερους. Τώρα εφόσον έχεις ubuntu καλά να πάθεις κι έχεις και gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ξεκίνησα με gnome ,δοκιμάσα για μια 1-2 βδομάδες kde 4.4 το ξαναγύρισα μετά σε gnome.Αν δεν μου αρέσει το gnome 3 θα το γυρίσω σε kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KillingSpree Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το πρώτο μου post . Προτιμάω gnome. Έχω χρησιμοποιήση kde για πολή λίγο αλλά δεν με εντυποσίασαι. Μου αρέσει το gnome γιατί είναι πολή απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Κι εγω μια απο τα ιδια, προτιμαω τον gnome, το kubuntu που περασα μεσα (για 3 μερες μoνο) εκτoς του οτι μου φανηκε σαν τα windows, με χαωσε καπως... Το gnome το εχει βρει πιο user-friendly, παροτι το kde απο οτι ειδα στα μηνυματα σας αλλα και για λιγο που το τσεκαρα εχει τις απειρες ρυθμισεις, εντουτοις δεν με βολεψε. Μονο αν δουλευε σωστα konqueror (δεν ειχe προβλημα με το flash), μπορει να επεμενα στο kde (εφοσον βεβαια δημιουργουσε προβληματα ο konqueror στο gnome του ubuntu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halawtu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Αν και ξεκίνησα με gnome, όταν βγήκε το KDE4 με κερδισε. Δεν ξανακοίταξα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 KDE 4 ή Awesome WM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 GNOME εδώ και δυο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ε ρε πως αλλάζουν οι καιροί... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα