rearshooter Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 προτιμω gnome(σταθεροτητα ,παραμετροποιηση ,πιο λινουξ->πραγματικα λυπαμαι που το λεω) χρησιμοποιω ομως το ιδιο και kde4 και openbox ο xfce δεν με συγκινησε ποτε
Wavelet-db4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ξεκίνησα με Gnome και Fedora core 6, τώρα προτιμώ kde 4 στο Arch μου.
xrist0f0r0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι το kde μοιαζει με τα "παραθυρα" επειδη η μπαρα ειναι απο κατω ?και του gnome ειναι απο πανω ?:S ολο το λοοκ δεν λεει "παραθυρα" στην αρχη που το ειδα και εγω ετσι ειπα επειδη ημουνα 7 χρονια σε windows
giannis12a Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι το kde μοιαζει με τα "παραθυρα" επειδη η μπαρα ειναι απο κατω ?και του gnome ειναι απο πανω ?:S ολο το λοοκ δεν λεει "παραθυρα" στην αρχη που το ειδα και εγω ετσι ειπα επειδη ημουνα 7 χρονια σε windows Ναι γι' αυτό και γιατί τους έκανε πλύση εγκεφάλου το ουμπούντου. Δές παρακάτω και πείτε μου τι σας θυμίζει δηλαδή. KDE 4.4.3 σε Sabayon Το kde , είναι άριστα παραμετροποιήσιμο , οπότε μην ακούω βλακείες. Στο μόνο που μοιάζει είναι όταν είναι μαμα με το μενού και τίποτε άλλο. Λές και αφήνει κανείς το desktop όπως είναι μαμίσιο από την εκάστοτε διανομή. Ε μα, δεν παίζεστε δηλαδή , το έχω ξαναπει.
johnyboy Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 εγώ εδώ και αρκετό καιρό είμαι σε openbox. το kde μου φέρνει win για πολλούς λόγους όχι μόνο για την εμφάνιση.
jim_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το δικο σου συγκεκριμενα δεν μοιαζει με τιποτα. Εξωπραγματικο Το kde3 μοιαζει περισσοτερο με windows, το 4 οχι και τοσο. Εστω τα παρακατω screenshots απο την ιδια διανομη. Αν εσυ ησουν παντελως ασχετος απο linux, ωστε να μην ξερεις την διαφορα μεταξυ gnome και kde, και εβλεπες τα παρακατω, ποιο θα σου θυμιζε windows? Αυτο ομως που κανει το kde (3 και 4) γενικα να φερνει σε windows, ειναι το θεμα plastik του kwin με τα τετραγωνα κουμπια. http://hygen.net/blog/wp-content/uploads/2009/09/snapshot2.png Χμμμ... σκεφτομαι να παω να βαλω αυτο το θεμα στα xp μου Νομιζω ειναι πολυ καλυτερο απο το rocksolid που εχω τωρα RockSolid VS
giannis12a Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 http://henrique28rio2010.deviantart.com/art/DeskMod-Rainmeter2-By-Henrique-164369287 Αυτό ήταν με το 3+ όπως λές κι εσύ. Τώρα αντιστράφηκαν οι όροι. Βλέποντας το παρακάτω screenshot θα έλεγες πως είναι windows ή kde ?
jim_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Κανει μπαμ οτι ειναι windows με τοση σαβουρα στο tray Περα απο την πλακα, το μενου που εδειχνε μονο εικονιδια δεξια ηταν της μοδας οταν ολοι βαζανε διαφορετικο θεμα στα xp.
giannis12a Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Γιάννη έχεις κάνει πολύ ωραίο το Sabayonaki!!! Τα σπάει μιλάμε κυριολεκτικά. Είναι απίστευτα γρήγορο, ότι πιο νέο παίζει, σταθερότατο παρ' αυτα και πάνω απ' όλα πλέον είναι rolling release, χωρίς προσθήκες και αλλαγές στα αποθετήρια με testing κλπ. Το στήνεις, το σετάρεις και το ξεχνάς, όχι κάθε 6 μήνες νταβαντούρια.
rearshooter Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τα σπάει μιλάμε κυριολεκτικά. Είναι απίστευτα γρήγορο, ότι πιο νέο παίζει, σταθερότατο παρ' αυτα και πάνω απ' όλα πλέον είναι rolling release, χωρίς προσθήκες και αλλαγές στα αποθετήρια με testing κλπ.Το στήνεις, το σετάρεις και το ξεχνάς, όχι κάθε 6 μήνες νταβαντούρια. εννοειται αφου ειναι gentoo based τι να λεμε τωρα πολυ μπροστα περα απο τις επεφημιες τα πανελ πως τα χεις σπαστα με γωνιες?ειναι χαρακτηριστικο του τελευταιου kde?
rearshooter Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τα σπάει μιλάμε κυριολεκτικά. Είναι απίστευτα γρήγορο, ότι πιο νέο παίζει, σταθερότατο παρ' αυτα και πάνω απ' όλα πλέον είναι rolling release, χωρίς προσθήκες και αλλαγές στα αποθετήρια με testing κλπ.Το στήνεις, το σετάρεις και το ξεχνάς, όχι κάθε 6 μήνες νταβαντούρια. εννοειται αφου ειναι gentoo based τι να λεμε τωρα πολυ μπροστα περα απο τις επεφημιες τα πανελ πως τα χεις σπαστα με γωνιες?ειναι χαρακτηριστικο του τελευταιου kde?
giannis12a Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εννοειται αφου ειναι gentoo based τι να λεμε τωραπολυ μπροστα περα απο τις επεφημιες τα πανελ πως τα χεις σπαστα με γωνιες?ειναι χαρακτηριστικο του τελευταιου kde? χα χα, όχι εφέ είναι φτιαγμένο με gimp και απλά πάνω έβαλα τα εικονίδια.
giannis12a Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εννοειται αφου ειναι gentoo based τι να λεμε τωραπολυ μπροστα περα απο τις επεφημιες τα πανελ πως τα χεις σπαστα με γωνιες?ειναι χαρακτηριστικο του τελευταιου kde? χα χα, όχι εφέ είναι φτιαγμένο με gimp και απλά πάνω έβαλα τα εικονίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα