prodigal Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το iCup είναι μια καινοτόμος ιδέα, ειδικά σχεδιασμένη για την Apple,το οποίο μπορεί να ζεστάνει οποιοδήποτε ποτό μες στο κύπελλο μέσω της σύνδεσης του με USB καλώδιο με το netbook.Χαρακτηριστικό είναι το λογότυπο της Apple πάνω στο κύπελλο, το οποίο δεν είναι μόνο διακοσμητικό στοιχείο, αλλά χρησιμεύει και ως δείκτης θερμοκρασίας του εσωτερικού περιεχομένου.Επιπλέον, ενσωματώνει μια displaceable λαβή, που προσφέρει άνετη χρήση, ενώ μπορείτε να αφαιρέσεται το επάνω τμήμα και να το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων για να το καθαρίσετε.Ακόμη δεν κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά περιμένουμε μες στον χρόνο να αρχίσει να διατίθεται στην Αμερική. Πηγή: iCup
firewalker Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτή είναι η apple που όλοι αγαπήσαμε. Ας τρέξει τώρα να το πατεντάρει και να αρχίσει μηνύσεις σε όσους πίνουν ζεστό καφέ! :p:p Επίσης δεν νομίζω ότι το κάθε ασήμαντο gadget της Apple αποτελεί είδηση.
StefxOup Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πολύ καλό!Πάντα έψαχνα ένα καλό USB Cup Warmer! Αλλά δεν έχω Mac!Ειδικότερα αν κοστίζει και κανένα $80 ας το κρατήσουν για τους εαυτούς τους!Θα πίνω φραπέ και το χειμώνα... Το "πίνωντας" στον τίτλο του thread μήπως γράφεται με "o" ;;;;
Blondeamon Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Βαρέθηκα τα άσκοπα μυνήματα-διαφήμιση της Apple και των fanboys (no offence).
forgotten Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 αληθεια αλλα μπορει να αποτελουσε απλα rumors απο λιγο που ειδα το site εχει αρκετα πραγματα που ηταν υποθεσεις ,οποτε μπορει καλλιστα να ηταν μια καλη photoshop παρουσιαση εξαλου με μια συντομη αναζητηση στο γοογλη δεν εμφανισε τπτ παρομοιο
ravend Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πάντως θα είναι χαζό..αυτά ας τα κάνουν οι third party του χώρου. Ας μείνει στους υπολογιστές,το multimedia και τα κινητά,τώρα γκατζετιές τέτοιες είναι ανόητες κατ'εμέ.λες και έχει ανάγκη απο τέτοιες κινήσεις. Το πρεστίζ αυτής της εταιρίας βρίσκεται στο ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει.Και το στύλ/design αυτών που δημιουργεί. Εκτός και αν,και αυτό αποτελέσει μια καινοτομία! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις λοιπές εταιρίες του χώρου..Είναι σαν να βγάλει η Microsoft σκεύη μαγειρικής με το σήμα των win.. Ε και? αυτό μου έρχεται στο μυαλό όταν δω τέτοιες ειδήσεις!
prodigal Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το ξένο άρθρο είναι από τις 18-02-2010. Τι σχεση εχει αυτο..ας το εβρισκες πιο πριν εσυ και να βλεπαμε την ειδηση πιο πριν.. ---------- Προσθήκη στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ---------- Πολύ καλό!Πάντα έψαχνα ένα καλό USB Cup Warmer!Αλλά δεν έχω Mac!Ειδικότερα αν κοστίζει και κανένα $80 ας το κρατήσουν για τους εαυτούς τους!Θα πίνω φραπέ και το χειμώνα... Το "πίνωντας" στον τίτλο του thread μήπως γράφεται με "o" ;;;; Φιλε ψαξε στο multirama αν θυμαμαι καλα και θα βρεις :-D:-D
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Τι σχεση εχει αυτο..ας το εβρισκες πιο πριν εσυ και να βλεπαμε την ειδηση πιο πριν.. Διάβασε το thread σωστά και θα καταλάβεις τι σχέση έχει.
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το iCup είναι μια καινοτόμος ιδέα [...] Γιατί «καινοτόμος» ιδέα; Έχω ένα παρόμοιο πράμα (πεταμένο κάπου στη ντουλάπα) εδώ και 3 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ για πρωταπριλιάτικο το πέρασα στην αρχή.
kfyros Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γιατί «καινοτόμος» ιδέα; Έχω ένα παρόμοιο πράμα (πεταμένο κάπου στη ντουλάπα) εδώ και 3 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ για πρωταπριλιάτικο το πέρασα στην αρχή. Ακριβώς. Μπείτε στο thinkgeek.com ή στο e-shop.gr ή στο e-gadgets.gr και όλο και κάτι παρόμοιο θα βρείτε. Αυτό που φοβάμαι, είναι ότι κάποια στιγμή θα την κάψουν τη ρημάδα την έξοδο του USB , να μην πω και τον USB controller . Ειδικά αν είναι Laptop. Δεν καταλαβαίνω πως τους έχει έρθει να φτιάξουν ότι να 'ναι με USB σύνδεση. Δεν φτιάχνουν και καμιά σόμπα ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.