Προς το περιεχόμενο

Ειδη ναυλου.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να εξηγησει ποια η διαφορα της οικονομικης με περιορισμους, της οικονομικης με ορισμενους περιορισμους και της οικονομικης χωρις περιορισμους; Τι περιορισμοι υπαρχουν;

Δημοσ.

εχω πεταξει με οικονομικη με περιορισμους και επιστροφη με οικονομικη χωρις περιορισμους... δεν καταλαβα διαφορα, λογικα θα παιζει κατι με επιστροφες χρηματων/ακυρωσεις/αλλαγες εισητηριων

Δημοσ.
εχω πεταξει με οικονομικη με περιορισμους και επιστροφη με οικονομικη χωρις περιορισμους... δεν καταλαβα διαφορα, λογικα θα παιζει κατι με επιστροφες χρηματων/ακυρωσεις/αλλαγες εισητηριων

Αυτό είναι. Διαφοροποίηση σε αλλαγές, επιστροφές από ακυρώσεις, γεύμα στο αεροπλάνο, προτεραιότητα στο τσεκιν και την επιβίβαση κτλ.

Δημοσ.

Μαλιστα. Παντως στο site δε γραφει κατι για το ειδος της καθε ναυλου. Να σας ρωτησω. Επειδη θελω να φυγω 9 απριλιου και το καθυστερησα αρκετα.. Θελω ενα εισητηριο με επιστροφη και ενα χωρις για Αλεξανδρουπολη. Το ποσο βγαινει πολυ μεγαλο. 175 ειναι τα δικα μου ( ακομα δε τα εχω κλεισει, οποτε μπορει να αυξηθουν! ) και κοντα στα 90 της κοπελας μου, συνολο κοντα στα 270.

Με αμαξι βαριεμαι και θα ειναι και αυτο δαπανηρο, αν σκεφτω οτι θελω πανω απο 1,5 ντεποζιτο για να παω κομοτηνη, οποτε συνολο 3 ντεποζιτα = 240 ευρω μονο απο βενζινες!! Και αλλα 25 τα διοδια.. Ας'τα..

Με λεωφορειο ειναι καλυτερα;

Δημοσ.

Οι περιορισμοί που ανέφερε ο φίλος στο αρχικό post πάντως είναι κάτι που βλέπω πάντα στις κρατήσεις των Aegean και Ολυμπιακής αλλά σπάνια ή έστω όχι τόσο φαινερά σε αυτές άλλων εταιρειών του εξωτερικού όπως BA ή KLM με τις οποίες πετάω συχνά. Ειδικά στη δεύτερη μου έχει τύχει να έχω ταξίδι μετ' επιστροφής και ενώ στο "πήγαινε" μπορούσα να κάνω αλλαγή/ακύρωση, στο "έλα" δεν είχα τέτοια δυνατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...