dimitrisak Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Λοιπον παιδια εχετε ακουστα το συστημα αυτο?το εβαλα στο pc σημερα και ειναι φοβερο....το θεμα ειναι πως ειναι στα αγγλικα και language pack για ελληνικα,ενω υπαρχει στο windows update,δεν μπορει να φορτοσει...δεν κατεβαζει καν την ενημερωση...οποιος ξερει ας μου πει τι μπορω να κανω... Ευχαριστω εκ των προτερων....
Tenshi Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλό είναι να αποφεύγεις τις "cooked" εκδόσεις,αφου δέν ξέρεις τι έχει πειραχτεί και τι προβλήματα μπορεί να σου βγάλει σε βάθος χρόνου (πήρες μια γεύση). Αφού το κατέχεις το άθλημα του downloading,βρές μια σωστή Ultimate edition για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 το εβαλα στο pc σημερα και ειναι φοβερο.... Σε σχεση με τι?
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σε σχεση με τι? και γω πολυ θα ηθελα να το μαθω....τι γινεται τελευταια...o ενας ρωταει πια modified εκδοση των 7 να βαλει,Windows 7 Extreme Edition αλλος,windows 7 deep blue...wtf Gio δεν φτιαχνεις και συ μια windows 7 Gio-unchained edition ετσι για να χουμε κιαλλες..?(και για boot screen image θα δειχνει το avatar σου
dimitrisak Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σε σχεση με τι? ειναι πολυ ομορφα και μπορω να πω και παρα πολυ γρηγορα....
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ειναι πολυ ομορφα και μπορω να πω και παρα πολυ γρηγορα.... Ναι δεν αντιλεγω.Σε σχεση με τι ρωταω. και γω πολυ θα ηθελα να το μαθω....τι γινεται τελευταια...o ενας ρωταει πια modified εκδοση των 7 να βαλει,Windows 7 Extreme Edition αλλος,windows 7 deep blue...wtf Gio δεν φτιαχνεις και συ μια windows 7 Gio-unchained edition ετσι για να χουμε κιαλλες..?(και για boot screen image θα δειχνει το avatar σου Windows 7:It edition.Where everything goes to hell and u can still blame Microsoft.
dimitrisak Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλό είναι να αποφεύγεις τις "cooked" εκδόσεις,αφου δέν ξέρεις τι έχει πειραχτεί και τι προβλήματα μπορεί να σου βγάλει σε βάθος χρόνου (πήρες μια γεύση).Αφού το κατέχεις το άθλημα του downloading,βρές μια σωστή Ultimate edition για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο εχω και τα ultimate αλλα ηθελα να βαλω κατι διαφορετικο αυτη την στιγμη...απο εκει που το κατεβασα ελεγε πως να την βαλω την ελληνικη(ηθελε κολπο)αλλα το τωρα αυτο το site ειναι κλειστο....(πιστευω να καταλαβατε πιο λεω)και δεν θυμαμαι ---------- Προσθήκη στις 13:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- Ναι δεν αντιλεγω.Σε σχεση με τι ρωταω. Windows 7:It edition.Where everything goes to hell and u can still blame Microsoft. σε σχεση με τα windows 7 ultimate και εννοειτε με xp
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 σε σχεση με τα windows 7 ultimate Δυσκολευομαι να σε πιστεψω αλλα ας το κανω για χαρη της συζητησης. Και το κοστος του"εχω προεγκατεστημενο ενα theme και κλειστα μερικα services"ειναι να μην εχω ιδεα τι αλλο μπορει να συμβαινει στο λειτουργικο μου.Πολυ υψηλο κοστος για τα γουστα μου και αυτο λενε και τα παιδια πιο πριν. Γουστο σου και καπελο σου θα μου πεις..
dimitrisak Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 σε αυτο εχει δικιο οτι δεν ξερω τι αλλο εχουν κανει....αλλα εκτος απο τα θεματα και ολα τα visual που εχουν αλλαξει ολα ειναι comple...θα δειξει στην πορεια....παντως κανεις αλλος δεν τα εχει ε?
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 σε αυτο εχει δικιο οτι δεν ξερω τι αλλο εχουν κανει....αλλα εκτος απο τα θεματα και ολα τα visual που εχουν αλλαξει ολα ειναι comple...θα δειξει στην πορεια....παντως κανεις αλλος δεν τα εχει ε? oχι ....εχεις την αποκλειστικοτητα..!
dimitrisak Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 παιδια ειχατε δικιο...με το που αρχισα να το φορτωνω το συστημα games και τετοια κρασαρε συνεχεια....εκανα format windiws 7 ultimate greek και ειμαι comple....
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 παιδια ειχατε δικιο...με το που αρχισα να το φορτωνω το συστημα games και τετοια κρασαρε συνεχεια....εκανα format windiws 7 ultimate greek και ειμαι comple.... Ωραιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.