Προς το περιεχόμενο

windows 7 deep blue

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχετε ακουστα το συστημα αυτο?το εβαλα στο pc σημερα και ειναι φοβερο....το θεμα ειναι πως ειναι στα αγγλικα και language pack για ελληνικα,ενω υπαρχει στο windows update,δεν μπορει να φορτοσει...δεν κατεβαζει καν την ενημερωση...οποιος ξερει ας μου πει τι μπορω να κανω...:cry:

Ευχαριστω εκ των προτερων....:-)

Δημοσ.

Καλό είναι να αποφεύγεις τις "cooked" εκδόσεις,αφου δέν ξέρεις τι έχει πειραχτεί και τι προβλήματα μπορεί να σου βγάλει σε βάθος χρόνου (πήρες μια γεύση).

Αφού το κατέχεις το άθλημα του downloading,βρές μια σωστή Ultimate edition για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.
Σε σχεση με τι?

και γω πολυ θα ηθελα να το μαθω....τι γινεται τελευταια...o ενας ρωταει πια modified εκδοση των 7 να βαλει,Windows 7 Extreme Edition αλλος,windows 7 deep blue...wtf

Gio δεν φτιαχνεις και συ μια windows 7 Gio-unchained edition ετσι για να χουμε κιαλλες..?:lol:(και για boot screen image θα δειχνει το avatar σου:P

• Moderators
Δημοσ.
ειναι πολυ ομορφα και μπορω να πω και παρα πολυ γρηγορα....

Ναι δεν αντιλεγω.Σε σχεση με τι ρωταω.

και γω πολυ θα ηθελα να το μαθω....τι γινεται τελευταια...o ενας ρωταει πια modified εκδοση των 7 να βαλει,Windows 7 Extreme Edition αλλος,windows 7 deep blue...wtf

Gio δεν φτιαχνεις και συ μια windows 7 Gio-unchained edition ετσι για να χουμε κιαλλες..?:lol:(και για boot screen image θα δειχνει το avatar σου:P

Windows 7:It edition.Where everything goes to hell and u can still blame Microsoft.

Δημοσ.
Καλό είναι να αποφεύγεις τις "cooked" εκδόσεις,αφου δέν ξέρεις τι έχει πειραχτεί και τι προβλήματα μπορεί να σου βγάλει σε βάθος χρόνου (πήρες μια γεύση).

Αφού το κατέχεις το άθλημα του downloading,βρές μια σωστή Ultimate edition για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο

εχω και τα ultimate αλλα ηθελα να βαλω κατι διαφορετικο αυτη την στιγμη...απο εκει που το κατεβασα ελεγε πως να την βαλω την ελληνικη(ηθελε κολπο)αλλα το τωρα αυτο το site ειναι κλειστο....(πιστευω να καταλαβατε πιο λεω)και δεν θυμαμαι

---------- Προσθήκη στις 13:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ----------

Ναι δεν αντιλεγω.Σε σχεση με τι ρωταω.

Windows 7:It edition.Where everything goes to hell and u can still blame Microsoft.

σε σχεση με τα windows 7 ultimate και εννοειτε με xp

• Moderators
Δημοσ.

σε σχεση με τα windows 7 ultimate

Δυσκολευομαι να σε πιστεψω αλλα ας το κανω για χαρη της συζητησης.

Και το κοστος του"εχω προεγκατεστημενο ενα theme και κλειστα μερικα services"ειναι να μην εχω ιδεα τι αλλο μπορει να συμβαινει στο λειτουργικο μου.Πολυ υψηλο κοστος για τα γουστα μου και αυτο λενε και τα παιδια πιο πριν.

Γουστο σου και καπελο σου θα μου πεις..

Δημοσ.

σε αυτο εχει δικιο οτι δεν ξερω τι αλλο εχουν κανει....αλλα εκτος απο τα θεματα και ολα τα visual που εχουν αλλαξει ολα ειναι comple...θα δειξει στην πορεια....παντως κανεις αλλος δεν τα εχει ε?

Δημοσ.
σε αυτο εχει δικιο οτι δεν ξερω τι αλλο εχουν κανει....αλλα εκτος απο τα θεματα και ολα τα visual που εχουν αλλαξει ολα ειναι comple...θα δειξει στην πορεια....παντως κανεις αλλος δεν τα εχει ε?

oχι ....εχεις την αποκλειστικοτητα..!:-D:P

Δημοσ.

παιδια ειχατε δικιο...με το που αρχισα να το φορτωνω το συστημα games και τετοια κρασαρε συνεχεια....εκανα format windiws 7 ultimate greek και ειμαι comple....

• Moderators
Δημοσ.
παιδια ειχατε δικιο...με το που αρχισα να το φορτωνω το συστημα games και τετοια κρασαρε συνεχεια....εκανα format windiws 7 ultimate greek και ειμαι comple....

Ωραιος...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...