Προς το περιεχόμενο

The Expendables

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μόνο μην μπερδέψουμε την τέχνη με την τεχνική ε?

Γι' αυτό τόνισα το "χωρογραφία".

οντοπικ, μόλις βγει καμιά κόπια της προκοπής θα την τσεκάρω, δε γίνεται να μη δω αυτή τη συνάντηση μεγάλων πνευμάτων...

Και εγώ έτσι θα έκανα, αλλά η παρέα βλέπεις... :P

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειδικα ο Αρνoλντ δεν νομιζω να κανει και κατι παραπανω.
Γιατι αυτο? Ξερουμε?

Δεν σ επιασα.Ποιο?

Γιατι δεν μπορει να κανει κατι παραπανω απο 5λεπτες συμμετοχες? Γιατι δεν μπορει να ειναι πρωταγωνιστης πχ?

Εδω δεν επαιξε/μπορουσε να παιξει στην "δικια" του ταινια(Τ4).
Τι θα πει δηλαδη δεν μπορουσε?

Ποια η ενσταση σου ακριβως?Οτι θα μπορουσε να παιξει και δεν επαιξε?

Κοιταξε να δεις. Εγω τον Σβαρτζενεγκερ τον εχω σαν θεο που δεν μεγαλωνει σε ηλικια, που μενει αναλλοιωτος, το ιδιο δυνατος, κλπ.

Οποτε καταλαβαινεις οτι οταν ακουω οτι δεν μπορουσε να παιξει στην δικια του ταινια(Τ4) κατι μου ξυνιζει αν εννοεις λογω ηλικιας. Οποτε ρωταω τι εννοεις οταν λες δεν μπορουσε να παιξει.

Δημοσ.
Ειδικα ο Αρνoλντ δεν νομιζω να κανει και κατι παραπανω.
Γιατι αυτο? Ξερουμε?

Δεν σ επιασα.Ποιο?

Γιατι δεν μπορει να κανει κατι παραπανω απο 5λεπτες συμμετοχες? Γιατι δεν μπορει να ειναι πρωταγωνιστης πχ?

Εδω δεν επαιξε/μπορουσε να παιξει στην "δικια" του ταινια(Τ4).
Τι θα πει δηλαδη δεν μπορουσε?

Ποια η ενσταση σου ακριβως?Οτι θα μπορουσε να παιξει και δεν επαιξε?

Κοιταξε να δεις. Εγω τον Σβαρτζενεγκερ τον εχω σαν θεο που δεν μεγαλωνει σε ηλικια, που μενει αναλλοιωτος, το ιδιο δυνατος, κλπ.

Οποτε καταλαβαινεις οτι οταν ακουω οτι δεν μπορουσε να παιξει στην δικια του ταινια(Τ4) κατι μου ξυνιζει αν εννοεις λογω ηλικιας. Οποτε ρωταω τι εννοεις οταν λες δεν μπορουσε να παιξει.

• Moderators
Δημοσ.

Ελα ντε.Εσυ πες μου.Εχεις δει κατι διαφορετικο και πιστευεις οτι τον αδικει το hollywood?

Μαζι σου.Γιατι λοιπον περιοριστηκε σε cameo εμφανισεις σε T4(..δεν το χω ψαξει αν εκανε καν cameo εμφανιση ή ηταν εξ ολοκληρου cg) και expendables?Εσυ μπορει να τον εχεις θεο που δεν μεγαλωνει σε ηλικια,αλλα αυτος καλως ή κακως δεν παυει να ειναι ανθρωπος και να χει φτασει τα 63 πια και με ιδιοτητα κυβερνητη της Καλιφορνια και οχι ηθοποιου.Τον κοβεις ικανο να παιξει αλα Dutch σε οποιαδηποτε ταινια πια?Εγω οχι,οσο κ αν σε χαλαει.

Arnold-716554.jpg

Δημοσ.

Μαζι σου.Γιατι λοιπον περιοριστηκε σε cameo εμφανισεις σε T4(..δεν το χω ψαξει αν εκανε καν cameo εμφανιση ή ηταν εξ ολοκληρου cg) και expendables?Εσυ μπορει να τον εχεις θεο που δεν μεγαλωνει σε ηλικια,αλλα αυτος καλως ή κακως δεν παυει να ειναι ανθρωπος και να χει φτασει τα 63 πια και με ιδιοτητα κυβερνητη της Καλιφορνια και οχι ηθοποιου.Τον κοβεις ικανο να παιξει αλα Dutch σε οποιαδηποτε ταινια πια?Εγω οχι,οσο κ αν σε χαλαει.

Arnold-716554.jpg

Ρε. Prove that it's photoshop or it didn't happen.

It's photoshop no doubt!

Σωστα?:fear:

• Moderators
Δημοσ.
Ο Σταλόνε είναι πιο μικρός?

Edit:

Ένα χρόνο μεγαλύτερος είναι ο Σταλόνε μάλιστα!

Οπως ειπα και πριν,ο ενας εχει ακομα ιδιοτητα ηθοποιου και ο αλλος κυβερνητη.

Σωστα?:fear:

Δεν θελω να σου τσαλακωσω την εικονα που εχεις για τον Αρνυ,οποτε σ αφηνω με την αμφιβολια(..και την ελπιδα):)

Δημοσ.

1) Οσοι ασχολουνται με το Body Building ξερουν πως τους περισσοτερους μηνες του χρονου, οταν δλδ δεν προετοιμαζονται για διαγωνισμους, οι Αθλητες ειναι πεσμενοι σωματικα και μοιαζουν κυριολεκτικα απλα χοντροι, θελει εντονη ασκηση για να γινουν φετες.

2) Ο ανθρωπος ειναι 63 ! Ακομα και αληθινη να ειναι η φωτο μακαρι στα 63 να ειμουν και εγω ετσι...Α και μην ξεχναμε πως ηταν :

30vycrq.jpg

arnoldschwarzeneggerroi.jpg

arnoldschwarzenegger.jpg

Και μιλαμε για πριν 40 χρονια που τα αναβολικα και τα στεροειδη επαφη δεν ειχαν με οτι κυκλοφορει σημερα.

• Moderators
Δημοσ.
1) Οσοι ασχολουνται με το Body Building ξερουν πως τους περισσοτερους μηνες του χρονου, οταν δλδ δεν προετοιμαζονται για διαγωνισμους, οι Αθλητες ειναι πεσμενοι σωματικα και μοιαζουν κυριολεκτικα απλα χοντροι, θελει εντονη ασκηση για να γινουν φετες.

Δηλαδη με εντονη ασκηση τον κοβεις να επανερχεται?Δυσκολο νομιζω.

2) Ακομα και αληθινη να ειναι η φωτο μακαρι στα 63 να ειμουν και εγω ετσι...

Ποσο εισαι?:-D

Δημοσ.

Να ειμαι εννοω, ενταξει λαθοςςς :P

Με εντονη ασκηση φυσικα, δες στον γυρο του κοσμου πριν λιγα χρονια η και στο Τ3. Βεβαια ενταξει 63 ειναι, μην περιμενουμε να ειναι σαν το Conan.

Δημοσ.

Tην ταινια την ειδα χθες βραδυ...

Λοιπον ειχα πολυ καιρο να πληρωσω ταινια και να την ευχαριστηθω τοσο πολυ!!!

Οσο για τους διαλογους εμενα μου αρεσαν και ταιριαζαν στο υφος της ταινιας...

Ε ενταξει δεν περιμενες σε τετοιου ειδους ταινια να αρχισουν τον μονολογο του σαιξπηρ "να ζει κανεις η να ην ζει"...:o

Πιστολιδια,ξυλο και σαν ιστορια δεν μπορω να πω οτι ηταν και οτι καλυτερο αλλα οχι οτι με χαλασε :-)

Αυτα απο εμενα...

Οσοι ηταν φαν του σταλονε δεν θα το μετανιωσουν αμα πανε στο σινεμα...

Δημοσ.

Μόνο ένας μπορεί να έχει μεγαλώσει αλλά να είναι ακόμα φέτες.

Φυσικά μιλάμε για τον

Chuck Norris ο οποίος είναι 70 χρονών omg :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...