Sellers Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μόλις θυμήθηκα κάτι που είδα μικρός και μου σημάδεψε την παιδική μου ηλικία. Χρειάστηκαν 5 επισκέψεις στον ψυχολόγο να βρω τον εαυτό μου. Είχα δει ταινία που ο Ζατ Κλοτ έπαιζε διπλό ρόλο. Πάλευες να καταλάβεις ποιον κάνει κάθε φορά.
salamalekum Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ταινιάρα. επαιζε αυτόν και τον δίδυμο αδερφό του.. τρελή φάση
PavelX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Η πρώτη σκηνή σεξ που είδα ήταν από εκείνη την ταινία. Τι να λέμε τώρα. :o:o
alepous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ο σταλόνε δεν είναι και στη καλύτερη στιγμή του σαν σκηνοθέτης .Έχοντας δει τη ταινία πιστεύω ότι ο van damme καλώς δεν συμμετείχε.Τα μεγάλα ονόματα δεν σημαίνουν αυτόματα καλή ταινία.
salamalekum Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Van Damme για πάντα ρε. μπουκοτάζ στην ταινία
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 βασικα ο βαν νταμ εχει παρει πολυ καλες κριτικες για μια προσφατη ταινια με τιτλο JCVD! και μιλαμε για σοβαρες κριτικες και οχι απο φανς των φτηνιαρικων action movies που εβγαζε. Στο imdb εχει 7.3 με 16000 ψηφους και οι περισοτεροι λενε οτι ηταν μεγαλη εκπληξη, η ταινια ειναι αυτοβιογραφικη περιπου και λενε οτι ειναι ο καλυτερος ρολος του. Δεν την εχω δει αλλα την εχω στα υποψην απο περιεργια. εδω ειναι ενας μονολογος εισαγωγη στην ταινια που ο βαν νταμ δινει ρεστα. Ειδα και το τρειλερ, η ταινια ειναι σαν δραματικη κομωδια με στοιχεια αυτοβιογραφιας αλλα οχι ντοκιμαντερ. Ειναι ταινια με ιστορια, απλα παιζει τον εαυτο του και του συμβενουν κατι κουλα που οδηγουν νομιζω σε μια ληστεια. Το νοικιαζω τωρα, ισως το δω πριν κοιμηθω
Nik.K Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μετα απο το KickBoxer και το Universal Soldier επιασε πατο.
Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ήθελα να πω ότι ο Stalone έχει βγάλει πολύ καλές ταινίες του είδους. Μα δε σχολίασα το τι ταινίες έχει βγάλει. Αλλά το ότι είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός, επειδή ειπώθηκε ότι λεφτά δε δώθηκαν από την παραγωγή για τον σκηνοθέτη. (Το thread κάπου χάνει, η πολύ τεστοστερόνη) JCVD μαμεί. Ειδικά ο μονόλογος.
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 καλα cue, εκανα ενα search και ειδα οτι ειχες κανει τοπικ πριν κανα χρονο και μονο εγω και αλλος ενας σου απαντησαν για το JCVD. Και η πλακα ειναι οτι απο τοτε ελεγα οτι θελω να το δω, αλλα δεν εκατσε. Και αναφερεις και το all gone pete tong εκει, αλλη μια ταινιαρα που φανταζομαι λιγοι θα εχουν δει. Ουτε αυτο το τοπικ ειχε συμετοχη. Δεν μου ειπε κανεις ο ραντυ κοτουρ τι ρολο παιζει, εχει ενεργη συμετοχη η παιζει μονο κανα δυο μπουκετα και τελος?
Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δεν παίζει ιδιαίτερα. Ρίχνει ξυλίκι και έχει και ένα "πρόβλημα" Για αυτό άντε δέστη να ανανεώσεις το thread
alex_000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 θα το δω μονο και μονο για τον randy couture, καλα κανεις σας δεν ειναι ufc fan?? O captain america ειναι απο τους ποιο γνωστους αθλητες στο ufc, σχεδον απο τις αρχες του σπορτ και παλευει ακομα ενω ειναι καμια 45ρα χρονων. Μαλιστα σε μια βδομαφα ακριβως θα παλεψει με τον james toney πρωταθλητη του μποξ και μεγαλο ονομα ο οποιος αρχισε μια κοντρα MMA vs BOXING. mma = mixed martial arts, αναμικτες πολεμικες τεχνες( wrestling, Muay Thai, juijitsu, kickboxing, judo.......). Οσοι φανταζονται WWE αηδιες, μιλαμε για ετη φωτος διαφορα και κανονικο ξυλο. Θελω να δο τι ρολο παιζει ο ραντυ, αν εχει μονο λιγες σκηνες η συμετεχει φουλ. Και τι ξυλο ριχνει στην ταινια. Ειναι κανεις ufc fan? να ανοιξουμε κανα τοπικ? Εγω ειμαι ufc fan, εχω δει ολα τα ufc (και συνεχιζω να βλεπω αυτο και αλλα καλα mma events oταν υπάρχουν.) Εχω παρακολουθησει και ολους τους κυκλους του ultimate fighter. Respect στον couture φυσικα αλλα δεν θα εβλεπα ταινία γιατι παιζει αυτός η οποιοσδηποτε αλλος fighter. (O rampage επαιζε επίσης στο A team πρόσφατα). Είδικα όσον αφορα ταινίες δρασης και ξυλου δεν τις γουσταρω καθόλου οταν δεν υπαρχει σοβαρο στορυ αλλα μόνο ξυλο και μπαμ μπουμ. \ Cotoure VS Toney θα γαμαει .. ο Toney ειναι φοβερος trash talker αλλα και φοβερος boxer. Εχει επισκιάσει πιστευω το main event (edgar vs penn) που μαλλον θα ειναι 5 βαρετοι γυροι (xωρις πιτα).
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Όταν πριν ένα χρόνο ο Sly δηλώνει ότι "this will be my version of ocean eleven, but instead of pretty boys there will be tough guys" αυτομάτως οι προσδοκίες φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη. Θα το δω αύριο αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει καλές κριτικές. Ακόμα και από fans της δεκαετίας των 80ς και του θρυλικού διδύμου Arnie & Sly.
Nik.K Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δεν περιμενω να παιζει ο Arnold, οχι εστω σε κεντρικο ρολο....Μετα απο τοσες εγχειρησεις καρδιας δεν ειναι και τοσο ευκολο.... Αν επαιζε θα ανεβαζε κατα πολυ την ταινια.
Nik.K Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ξερω πως παιζει, απλα δεν νομιζω πως θα τον δουμε να κανει πολλα νταπαντουπα αυτο ειναι ολο. Στο τραιλερ εστω απλα δειχνει να πασαρει τα χρηματα, τπτ περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.