Προς το περιεχόμενο

The Expendables

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θα είναι τελείως zombie?

Με μια ταινία τοσο παλαβή,μπορει αναμένει κάποιος κατι;

Στο πρώτο εκανε μια δοκιμή ο δημιουργός,στο δεύτερο του εδωσε και κατάλαβε αλλα μέχρι ενος σημείου,στο τριτο λογικά....Καταλαβαίνεις τι εχει να γίνει,μάλλον θα δώσει ρεσιτάλ τοταλυ απιστεφταμπουλ ο Τσελιος και εννοείται θα παίζει και η Amy smart,γιατρός κλπ.

---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:40 ----------

Φετος δηλαδη θα εχουμε

Losers vs A-Team vs Expendables

θα γινει χαμος με λιγα λογια

Ομάδα Α μου φαίνεται θα είναι πολυ μουφα..Δεν ξέρω γιατί αλλα δεν με ψήνει καθόλου...

Δημοσ.

ερωτηση.Ο Τσελιος ειναι ελληνας στην ταινια η απλως ετσι βαλανε ενα τελειως ασχετο με την καταγωγη του Στειθαμ για κουλ εφε;

Δημοσ.
ερωτηση.Ο Τσελιος ειναι ελληνας στην ταινια η απλως ετσι βαλανε ενα τελειως ασχετο με την καταγωγη του Στειθαμ για κουλ εφε;

Εγώ όσο και να το'ψαξα,άκρη δεν έβγαλα.

Δημοσ.

Losers vs A-Team vs Expendables

Ρε μην λεμε οτι να ναι... Ναι τα Losers και A-Team γαμαο ταο, τα γκρεμιζουν ολα κτλ.. Αλλα μην συγκρινεται τα ασυγκριτα.

Τελος του κοσμου λεμεεε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωτηρία!!! Οταν προσθέτεις σε αυτα τα ονόματα και τον Danny Trejo. Τότε το τέλος του κόσμου ειναι κοντά. Το χαμόγελό μου τείνει να δεθεί κοπος στο πισω μέρος του κεφαλιού μου... :-D

• Moderators
Δημοσ.
Ελπιζω τοσο ο Arnold οσο και ο bruce να μην ειναι απλα για ντεκορ στην ταινια...

Ειδικα ο Αρνoλντ δεν νομιζω να κανει και κατι παραπανω.Εδω δεν επαιξε/μπορουσε να παιξει στην "δικια" του ταινια(Τ4).Για τον Βruce και γω ελπιζω,αλλα και εκει κραταω μικρο καλαθι δυστυχως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σήμερα ένας φίλος με πληροφόρησε για τη ταινία.

Απλά παιδιά θα γίνει χαμός!!!

καλά δεν είναι και κάνα νέο αυτό :P

---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

Δεν υπάρχει σωτηρία!!! Οταν προσθέτεις σε αυτα τα ονόματα και τον Danny Trejo. Τότε το τέλος του κόσμου ειναι κοντά. Το χαμόγελό μου τείνει να δεθεί κοπος στο πισω μέρος του κεφαλιού μου... :-D

δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν και ο Danny στους Expendables γιατί έχει το Machete που είναι το αντίπαλο δέος, απλά δες cast http://www.imdb.com/title/tt0985694/ μέχρι και ο De Niro παίζει!

Δημοσ.

Σαν παιδάκια κάνετε ρε που σας πήρε η μαμάς το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου...:lol::lol::lol::lol:

Εγώ έτσι θα κάνω μόλις καυαφέρω να μαζέψω 15 με 20 φιλαράκια για Lan για να παίξουμε Call Of Duty 4 ή 6... (ρε γαμώτο όλο 6άδα μαζευόμαστε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...