KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Φετος δηλαδη θα εχουμε Losers vs A-Team vs Expendables θα γινει χαμος με λιγα λογια
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 θα είναι τελείως zombie? Με μια ταινία τοσο παλαβή,μπορει αναμένει κάποιος κατι; Στο πρώτο εκανε μια δοκιμή ο δημιουργός,στο δεύτερο του εδωσε και κατάλαβε αλλα μέχρι ενος σημείου,στο τριτο λογικά....Καταλαβαίνεις τι εχει να γίνει,μάλλον θα δώσει ρεσιτάλ τοταλυ απιστεφταμπουλ ο Τσελιος και εννοείται θα παίζει και η Amy smart,γιατρός κλπ. ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:40 ---------- Φετος δηλαδη θα εχουμεLosers vs A-Team vs Expendables θα γινει χαμος με λιγα λογια Ομάδα Α μου φαίνεται θα είναι πολυ μουφα..Δεν ξέρω γιατί αλλα δεν με ψήνει καθόλου...
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ερωτηση.Ο Τσελιος ειναι ελληνας στην ταινια η απλως ετσι βαλανε ενα τελειως ασχετο με την καταγωγη του Στειθαμ για κουλ εφε;
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ερωτηση.Ο Τσελιος ειναι ελληνας στην ταινια η απλως ετσι βαλανε ενα τελειως ασχετο με την καταγωγη του Στειθαμ για κουλ εφε; Εγώ όσο και να το'ψαξα,άκρη δεν έβγαλα.
Kasrith Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Losers vs A-Team vs Expendables Ρε μην λεμε οτι να ναι... Ναι τα Losers και A-Team γαμαο ταο, τα γκρεμιζουν ολα κτλ.. Αλλα μην συγκρινεται τα ασυγκριτα. Τελος του κοσμου λεμεεε
Members gsarig Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 fixed... Αδερφός της Τζούλια είναι ο Έρικ Ρόμπερτς ή ξάδερφος; Είχα την εντύπωση ότι ήταν το δεύτερο edit: ΟΚ, το έλεγξα, δίκιο έχεις. Αδερφός της είναι http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Roberts
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σήμερα ένας φίλος με πληροφόρησε για τη ταινία. Απλά παιδιά θα γίνει χαμός!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει σωτηρία!!! Οταν προσθέτεις σε αυτα τα ονόματα και τον Danny Trejo. Τότε το τέλος του κόσμου ειναι κοντά. Το χαμόγελό μου τείνει να δεθεί κοπος στο πισω μέρος του κεφαλιού μου...
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ελπιζω τοσο ο Arnold οσο και ο bruce να μην ειναι απλα για ντεκορ στην ταινια...
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ελπιζω τοσο ο Arnold οσο και ο bruce να μην ειναι απλα για ντεκορ στην ταινια... Ειδικα ο Αρνoλντ δεν νομιζω να κανει και κατι παραπανω.Εδω δεν επαιξε/μπορουσε να παιξει στην "δικια" του ταινια(Τ4).Για τον Βruce και γω ελπιζω,αλλα και εκει κραταω μικρο καλαθι δυστυχως.
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ι εννοείται θα παίζει και η Amy smart,γιατρός κλπ. Γελάω λίγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σήμερα ένας φίλος με πληροφόρησε για τη ταινία.Απλά παιδιά θα γίνει χαμός!!! καλά δεν είναι και κάνα νέο αυτό ---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:12 ---------- Δεν υπάρχει σωτηρία!!! Οταν προσθέτεις σε αυτα τα ονόματα και τον Danny Trejo. Τότε το τέλος του κόσμου ειναι κοντά. Το χαμόγελό μου τείνει να δεθεί κοπος στο πισω μέρος του κεφαλιού μου... δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν και ο Danny στους Expendables γιατί έχει το Machete που είναι το αντίπαλο δέος, απλά δες cast http://www.imdb.com/title/tt0985694/ μέχρι και ο De Niro παίζει!
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ενα ρεβιου της ταινιας.υποψιν οτι αφορα ενα test screening που εγινε πριν ενα μηνα,με την ταιναι να εχει ολοκληρωθει επισημα την περασμενεη week. http://www.fanboyweb.com/?p=4
RottenLungs Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σαν παιδάκια κάνετε ρε που σας πήρε η μαμάς το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου...:lol::lol: Εγώ έτσι θα κάνω μόλις καυαφέρω να μαζέψω 15 με 20 φιλαράκια για Lan για να παίξουμε Call Of Duty 4 ή 6... (ρε γαμώτο όλο 6άδα μαζευόμαστε)
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν και ο Danny στους Expendables γιατί έχει το Machete που είναι το αντίπαλο δέος, απλά δες cast http://www.imdb.com/title/tt0985694/ μέχρι και ο De Niro παίζει! Τι διάολο? Εδω λεει πως θα ειναι. Ρε μπας και μας κοροϊδεύουν????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.