john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Άντε γεια λέμε. Απλά δείτε το trailer! http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=64708&offset=10#commentLstTop
Sellers Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σταλόνε, Ρουρκ, Γουίλις ΚΑΙ Σβαρτσενέκερ, όλοι μαζί σε μια ταινία; Δεν κρατιέμαι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σταλόνε, Ρουρκ, Γουίλις ΚΑΙ Σβαρτσενέκερ, όλοι μαζί σε μια ταινία; Δεν κρατιέμαι... Bαλε και Statham,ο γνωστος ρωσος του Ροκυ,jet lee... Τεστοστερονη στην πιο καθαρη μορφη της λεμε!
Deponakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σταλόνε, Ρουρκ, Γουίλις ΚΑΙ Σβαρτσενέκερ, όλοι μαζί σε μια ταινία; Δεν κρατιέμαι... Ξεχασες και τον jason τον τουμπαναρα Για να δουμε
Sellers Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Α ο ρώσος του Ρόκυ είναι αυτός; Καλά μιλάμε για την απόλυτη κακιά ταινία. Ξεχασες και τον jason τον τουμπαναρα Για να δουμε Δεν τον ξέρω αυτόν, αλλα για να παίζει εδώ πρέπει να είναι και αυτός καλός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 θα πνιγούμε στο ίδιο μας το σπέρμα...
Deponakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Α ο ρώσος του Ρόκυ είναι αυτός; Καλά μιλάμε για την απόλυτη κακιά ταινία. Δεν τον ξέρω αυτόν, αλλα για να παίζει εδώ πρέπει να είναι και αυτός καλός. transporter 1,2,3 Death race Ενας ανερχομενος σταλονε σε πιο light μορφη του στυλ ειμαι συναρμολογουμενος κομματι κομματι και μπορειτε να παιξετε σκακι πανω στους κοιλιακους μου Επισης ο austin ηταν στο smackdown παλιοτερα νομιζω...
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Στον Statham έχω μέγιστη συμπάθεια επειδή στις ταινίες του Guy Ritchie γαμεί. Turkish: Fuck me, hold tight. What's that? Tommy: It's me belt, Turkish. Turkish: No, Tommy. There's a gun in your trousers. What's a gun doing in your trousers? Tommy: It's for protection. Turkish: Protection from what? "Zee Germans"?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Στον Statham έχω μέγιστη συμπάθεια επειδή στις ταινίες του Guy Ritchie γαμεί.Turkish: Fuck me, hold tight. What's that? Tommy: It's me belt, Turkish. Turkish: No, Tommy. There's a gun in your trousers. What's a gun doing in your trousers? Tommy: It's for protection. Turkish: Protection from what? "Zee Germans"? Οντως.Θεος ειναι το παλικαρι.Ειδα προσφατα μονο και μονο για την μουρη του το Crank 2 και η ταινια ειναι ευχαριστη εκπληξη
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ναι ε; Να το δω δλδ; Σε όλες τις υπόλοιπες ταινίες που τον είδα απογοητεύτηκα πάντως.
Kasrith Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν χρειαζεται καν να την δουμε για να το διαπιστωσουμε... Απλα επος!
NT1G Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το crank2 το βρήκα μάπα. Επίσης δεν πρέπει να παίζει ο Σβαρτσενέκερ. Ωχ τελικά παίζει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ναι ε;Να το δω δλδ; Σε όλες τις υπόλοιπες ταινίες που τον είδα απογοητεύτηκα πάντως. ΦΥΣΙΚΑ δεν περιμενεις να δεις 2 καπνισμενες καννες. Αν πας με την λογικη της γαματοσυνης που μπορει να παρεχει ο Statham σαν super duper τυπος σε μια καμμενη ταινια,πιστευω εισαι οκΜε τετοιο ορεξη την ειδα και δεν με χαλασε καθολου.
Kasrith Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παιζει και ο Angel Batista απ το Dexter. Επισης ο austin ηταν στο smackdown παλιοτερα νομιζω... Κοιτα να δεις... Οντως ειναι ο Stone Cold Steve Austin απο το παλιο καλο WWF... Και o Randy Couture απο το UFC. Καλα τα πε ο Thresh θα πνιγούμε στο ίδιο μας το σπέρμα...
john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Crank 2 = EPIC ρε F*ck you Tselioooooooooooos :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.