cthulhucarbide Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ναι, γιατί ταιριάζει με το αγγουράκι, αλλά βάζω μόνο αραιωμένο
gtroza Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κανενα σιδερο καλο θα προτεινετε; ρίχνε το νερό χωριστά και έχε ένα απλό σίδερο και να χρησιμοποιείς, όταν χρειάζεται,"σιδερόπανο" είναι λίγο "αγκούρι" σαν διαδικασία, αλλά είναι δοκιμασμένο "χρόνια" .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.