lexmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μια ερωτηση σχετικα με το Excel. Εχω 2 αρχεια excel με καμποσα φυλλα εργασιας στο καθενα. Σε καθενα απο αυτα, στο τελευταιο φυλλο εργασιας, του εχω δωσει να μου επιστρεφει καποιες τιμες απο τα δεδομενα των υπολοιπων. Αυτο που θελω να κανω ειναι (αν γινεται φυσικα!!) να χρησιμοποιησω τα δεδομενα των τελευταιων φυλλων εργασιας απο τα 2 αρχεια σε ενα τριτο δινοντας μου, πχ το αθροισμα των τιμων τους. Γινεται και αν ναι, πως?? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να κανω κατι παρομοιο. Με access ειμαι εντελως ασχετος οποτε...
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Φυσικά και γίνεται, αρκεί να μην αλλάζεις τις σχετικές θέσεις των αρχείων, και να μην τα μετονομάζεις. Πχ. Θα βάλεις και τα 3 αρχεία μέσα σε ένα φάκελο Α.xlsx B.xlsx C.xlsx Τα ανοίγεις και τα 3, πηγαίνεις στο C.xls πατάς σε ένα κελί = και από τα ανοιχτά αρχεία θα επιλέξεις τα κελιά που θέλεις να αθροίσεις, όπως ακριβώς κάνεις όταν αθροίζεις κελιά στο ίδιο φύλλο. Η τελική συνάρτηση θα έχει τη μορφή: =[a.xlsx]Φύλλο1!$A$1+[b.xlsx]Φύλλο1!$A$1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.