nickolas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Νόμιζα πως γίνεται, αλλά δε με αφήνει να ανεβάσω την ανάλυση πέρα από τη native του 13,3 macbook μου των 1280Χ800. Αναφέρομαι στο να κάνω mirror την οθόνη του Mac μου. Υπάρχει τρόπος να γίνει? Τί εννοούν όταν λένε πως ο Χ φορητός υποστηρίζει 1080p σε εξωτερική οθόνη?
WizeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Νόμιζα πως γίνεται, αλλά δε με αφήνει να ανεβάσω την ανάλυση πέρα από τη native του 13,3 macbook μου των 1280Χ800.Αναφέρομαι στο να κάνω mirror την οθόνη του Mac μου. Υπάρχει τρόπος να γίνει? Τί εννοούν όταν λένε πως ο Χ φορητός υποστηρίζει 1080p σε εξωτερική οθόνη? Με mirror mode ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... μόνο extended monitor
nickolas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Με mirror mode ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... μόνο extended monitor Υπάρχει κάποιος πρακτικός τρόπος να κάνω το extended monitor σαν mirror? Να κουβαλήσω δηλαδή όλα τα ανοικτά παράθυρα στο εξωτερικό monitor για όσο το χρησιμοποιώ. ...και το dock αν γίνεται
WizeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Υπάρχει κάποιος πρακτικός τρόπος να κάνω το extended monitor σαν mirror?Να κουβαλήσω δηλαδή όλα τα ανοικτά παράθυρα στο εξωτερικό monitor για όσο το χρησιμοποιώ. ...και το dock αν γίνεται Φυσικά. Θέλεις να βάλεις ως main monitor το εξωτερικό, έτσι ακριβώς έχω κάνει στο macbook μου. Πας system preferences -> Displays -> Arrangement Εκεί έχεις τις 2 οθόνες τη μία δίπλα στην άλλη. Σέρνοντας τις οθόνες μπορείς να βάλεις ποια είναι αριστερά και ποια δεξιά. Και σέρνοντας τη λευκή μπάρα από τη μικρή οθόνη (του macbook) στην μεγάλη οθόνη (εξωτερική) ορίζεις την κεντρική οθόνη που θα φαίνεται η μπάρα και το dock. Στην εικόνα που ανέβασα δείχνει πως πρέπει να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.