diaol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλησπερα εχω ενα fujitsu siemens Amilo 1650G,και εχω το εξης προβλημα: οταν παω να κανω εκκινηση εκει που να φορτωσει το λογισμικο κολλαει και δεν κανει τιποτα.Λιγο πριν εμφανισει το λογοτυπο των Windows. (Ο δισκος ειναι φορμαρισμενος κανονικα) Σε περιπτωση που αφιρεσω τον σκληρο απο πανω του μου ζητα δισκο κατα την εκκινηση. Ειναι ο δισκος η κατι αλλο? Ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:22 ---------- κανεις για βοηθεια?
anpetsalis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω. εχω εναν sony vaio και αγορασα εναν εξωτρικο δισκο της segate 1,5 T (ο οποιος οχι οτι ειμαι βλαμενος αλλα δεν ξερω απο που κλεινει .. δεν υπαρχει διακοπτης.. και οταν κλεινω το pc αυτοσ ακομα τρεχει!!!!!) ... οταν εχω συνδεδεμενο τον δισκο δεν κανει boot τα windows.. οταν αφαιρω το usb κανω μια επανεκινηση και ξεκινανε κανονικα!!!
diaol Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 φιλε μου το θεμα ειναι οτι ειναι το pc δεν ξεκιναει.Ειναι ο δισκος η κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.