Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης 2 pc με 1 οθονη

mechanic2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα (δωστε λιγο προσοχη γιατι το πραμα ειναι μπερδεμα): Θελω να συνδεσω 2 pc με μια οθονη. Εχω επισης ενα πληκτρολογιο ps/2 και ενα ποντικι usb. Πηρα ενα switch που ειχε 1 εισοδο vga και 2 εισοδους ps/2 και εβγαζε 2 καλωδια vga που στο καθενα απο αυτα, διακλαδωνονταν 2 εξοδοι ps/2, προφανως 1 για το πληκτρολογιο και 1 για το ποντικι για καθε υπολογιστη. Για να συνδεσω το ποντικι με το switch, χρησιμοποιησα ενα απλο adapter, απο θυληκο usb σε αρσενικο ps/2. Το πληκτρολογιο συνδεθηκε απευθειας, το ιδιο και η οθονη. Αφου συνδεσα και τη μια εξοδο του switch (1 vga, 2 ps/2) με τον εναν υπολογιστη, πηγαινω στον αλλον και τι βλεπω!!! Μια εισοδο ps/2 η οποια χρησιμοποιειται ή για ποντικι ή για πληκτρολογιο. Με λιγα λογια, η μια εξοδος ps/2 του switcher εμπαινε στον υπολογιστη και η αλλη μου εμενε στα χερια. Δοκιμασα καποιες μαϊμουδιες με διαφορα adapter, αλλα δεν καταφερα τιποτα. Αυτη τη στιγμη που σας γραφω, οθονη και πληκτρολογιο λειτουργουν τελεια και στους δυο υπολογιστες, αλλα οταν κανω την εναλλαγη μεταξυ τους, αλλαζω και το ποντικι απο τον εναν υπολογιστη στον αλλο. Τωρα, θα μου πει καποιος, παρε δευτερο ποντικι. Εγω ζηταω μια δευτερη ή και περισσοτερες αποψεις σχετικα με το θεμα του switch. Ετυχε να δω ενα που ειχε τις εξης εισοδους: 1vga, 2 ps/2, 1 usb, και εβγαζε εξοδο σε καθε υπολογιστη: 1 vga, 2 ps/2 και 1 usb. Μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια οτι αυτο το switch θα δουλεψει; Μην πεταξω 40 ευρω για το τιποτα... Ευχαριστω για την υπομονη σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...