Προς το περιεχόμενο

logitech mouse σερνεται

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας

το ποτνικι μου εχει σοβαρο προβλημα οταν το macbook αρχιζει να ζεστενεται και τα ανεμηστιρακια πανε σε φουλ στροφες.

οταν γινει αυτο το ποντικι εχει αρκετο lag και δεν συχρονιζεται με τις κινησεις του χεριου μου.

ειναι bluetooth mouse μοντελο V470 Cordless Laser Mouse for Bluetooth®

καποιες φορες το προβλημα υπαρχει και οταν το ο υπολογιστης δεν στρεσαρεται.

εχω περασμενους τους τελευταιους drivers της logitech.

εχω απελπιστει. ειμαι στη φαση να το πεταξω και να παρω με καλωδιο!!!

συγκεκριμενα τωρα εχω και ενα wire mouse συνδεδεμενο και αυτο δεν κανει το προβλημα. ενω το logitech με σπαζει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασ'τα φιλε μεγαλη ιστορια τα bluetooth της logitech. Την εχω παθει κ γω. Γι'αυτο παιδια ΜΑΚΡΙΑ απο bluetooth mouse της logitech. Κ σε windows τα ιδια κανει.. 1000 φορες να χασεις μια θυρα usb κ εχεις κ παλι ασυρματο ποντικι.

touchpad?

ενσύρματο;

magic mouse?

Εγώ πάντως στο εξής και όσο μπορώ ΜΟΝΟ ενσύρματα και ΜΟΝΟ optical. Τα ασύρματα μου κάνουν διακοπές και τα laser μου χαλάνε. 2 logitech laser χάλασαν με ένα χτύπημα χεριού στο γραφείο τα δε ασύρματα είτε δεν ανταποκρίνονται όπως πρέπει είτε θέλουν μπαταρίες είτε το σήμα χάνεται είτε είτε...

Ενσύρματο και optical. Τέλος (για μένα τουλάχιστον) αλλιώς touchpad από το macbook pro.

Το magic mouse ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα στο macbook pro, αντιθέτως είναι πολύ αξιόπιστο. Επίσης, έχω ένα laser mouse της logitech ασύρματο εδώ και 3-4 χρόνια και λειτουργεί άψογα.

• 2 μήνες μετά...

μια απορία σχετικά με logitech value optical mouse (ενσύρματο): έχει μήπως σημασία το mousepad? γιατί πριν μια βδομάδα, όταν το αγόρασα δλδ, σερνόταν και κόντεψε να μου κολλήσει και το λαπτοπ και σήμερα είπα να το ξαναδοκιμάσω και πάλι τα ίδια και εντελώς τυχαία δοκίμασα και την ανάποδη πλευρά του mousepad που είναι μαύρη και διαφορετικής πιο αδρής υφής και !!! δουλεύει ρολόι :confused:

συγχωρήστε την ασχετοσύνη μου αλλά τί ακριβώς συμβαίνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...