Benton Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους!Ειμαι συνδρομητης της HOL εδω και 2 χρονια,εχω double play,συνδεση εως 24,το προβλημα ειναι οτι εδω και ενα τριμηνο κλειδωνει το ρουτερ (NetfaterIAD) χαμηλα(Down:9400 Up:60)και σε καποιες στιγμες για 6-7 μερες επανερχεται στα κανονικα του,δηλαδη τωρα ειναι κλειδωμενο στα Download: 15932 Kbps Upload: 858 Kbps.Τους πηρα τηλεφωνο εκαναν οτι τεστ επρεπε να κανουν και ειπαν οτι η συνδεση μου ειναι μια χαρα και οτι ισως φταιει η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου...Αναρωτιεμαι εαν ειχα προβλημα καλωδιωσης θα συγχρονιζα εστω και για 6-7 μερες στα φυσιολογικα επιπεδα?
Arxontis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αδερφε το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω με τη forthnet εδω και καμποσο καιρο εμπαινα με 12-13 Down και 1 up και μετα απο λιγο καιρο δεν λεει να ανεβει πανω απο8,5 Down και 1 up οπως και εσυ τηλεφωνησα στην εταιρια κανανε τους ελεγχους και μου ειπανε οτι απο αυτους δεν υπαρχει καποιο προβλημα και οτι ισως ειναι η καλωδιωση. Οταν ομως αναφερα οτι " ρε παιδια αμα ηταν η καλωδιωση απο την αρχη που εκανα τη συνδεση θα επρεπε να ειναι χαμηλα και οχι να συνδεετε και να παραμενει 12 με 13" Η απαντηση ηταν η εξης .. " δεν ξερω τι να σας πω κοιταξτε τη καλωδιωση" Ε και εγω λοιπον ελεγξα το καλωδιο (μηπως και εσπασε - σαπησε - νερο απο βροχες - δε κανει πουθενα επαφη) αλλα τιποτα πηγα αγορασα μπριζα καλωδιο τα ξηλωσα ολα εβαλα τα καινουργια και απολυτως καμμια διαφορα. Οποτε μη το ψαχνεις ... και πολυ δε θα βγαλεις ακρη.. θα συγχιστεις περισσοτερο..
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 υπαρχουν και φορες που φταιει η καλωδιωση και να ιεχω δει καλωδιο στα καλα καθουμενα να χαλαει πισω απο τον τοιχο.μην ρωτησεις πως εγινε ουτε εγω μπορω να δωσω λογικη εξηγηση αλλα τις πιο πολλες φορες απλα κατι γινεται με το καλωδιο απο αστικο κεντρο μεχρι το σπιτι σου που ειναι του οτε.απειρα καλωδια κοβονται υγρασια κτλ.για να δεις αν φταιε ιαυτο η αν φταιει το σπιτι απλα πρεπει να κανεις αμα γνωριζεις δοκιμη στον κατανεμητη του σπιτιου σου χωρις να εχεις παων το σπιτι σου και ετσι θα δεις τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.