SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Θα ήθελα με απλά και εύκολα λόγια πως να αλλάξω τα Ram timings προς το καλύτερο ( αν γίνετε φυσικά) και αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει το καθένα. Έχω διαβάσει άπειρα guides στα αγγλικά αλλά δεν μπορώ να τα καταλάβω. Έχω 2 gbs ram ddr2 στα 800Mhz. To cpuid λέει:
tsadler Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εμ...για μια στιγμη φιλτατε γιατι η εγω θα τρελαθω η δεν ξερω η κατι παει λαθος στο σλοτ 1 δειχνει οτι εχεις 10 γιγα μνημη????? συνολικη μνημη 13 γιγα????? για ξανατσεκαρε πρωτα αυτο
antonl Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ναι ενώ το δεύτερο που λέει 3GB πάει πίσω Δες και με κανα άλλο πρόγραμμα, δες και τι πιστεύει το BIOS και καν του ένα update αν χρειάζεται.
SpirosLouis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παίδες κανονικά έχω 4Gb Ram. Μήπως επιδή έχω ανεβάσει FSB στον επεξεργαστή ανέβηκαν και αυτές αυτόματα; (Μια επιλογή timing στο BIOS λέει να ορίζει τις μνήμες από το SPD αυτόματα) Δεν το έχω πειράξει γιατί φοβάμαι μην το κάψω.
antonl Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Η αλλαγή στο FSB δεν επηρεάζει την ποσότητα της μνήμης.
dreez Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Φιλε κανε update στο bios σου η κάνε ένα restore στα default γιατι δειχνει οτι να 'ναι το cpu-z!!!! Πάντως θα ηταν καλή φάση dimmακια των 10gb!!!
SpirosLouis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πάλι τα ίδια δείχνει. Έκανα restore και πάλι τα ίδια όταν είναι σε oc. Όταν δεν έχω overclocked τον επεξεργαστή τότε είναι κανονικό.
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 αλλαξε την θεση των μνημων σου(μετα απο 4 μηνεσ...)
Luciddream Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 αλλαξε την θεση των μνημων σου(μετα απο 4 μηνεσ...) lol αφου το είδες γιατι απάντησες ?
Angelo_24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 αλλαξε την θεση των μνημων σου(μετα απο 4 μηνεσ...) lol αφου το είδες γιατι απάντησες ? Μπορεί ακόμα να το ψάχνει (λέω εγώ μετά απο 2 χρόνια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα