Kostaskouk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Θα ήθελα να παρακαλέσω για μια βοήθεια στο εξής θέμα, που αφορά το Hotmail που χρησιμοποιώ: Μέχρι και και πριν λίγες μέρες, όταν έπαιρνα ένα μήνυμα στο Hotmail μου και ήθελα να δώσω ''Απάντηση'' ή να κάνω ''Προώθηση'', εμφανίζονταν το μήνυμα του ''Αποστολέα'', και στο επάνω μέρος, υπήρχε χώρος για την αναγραφή της απάντησής μου. Τώρα τελευταία, όταν επιλέγω ''Απάντηση'' ή ''Προώθηση'', εμφανίζεται μόνο ο χώρος για να γράψω την απάντηση, και δεν υπάρχει τίποτα από το μήνυμα του αποστολέα. Επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 2-3 φορές, το πρόβλημα διορθώνονταν. Σήμερα όμως, όσες φορές κι' αν προσπάθησα να δώσω ''Απάντηση'' σε μηνύματα που έλαβα, δεν είχα σε καμία περίπτωση εμφανισμένο και το κείμενο του μηνύματος του ''Αποστολέα''. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό το πράγμα? Ευχαριστώ.
Kostaskouk Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Λοιπόν βρήκα τελικά την απάντηση στο πρόβλημά μου και σας τη γνωστοποιώ, για την περίπτωση που και κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο. Επειδή πριν 2 μέρες έκανα αναβάθμιση του Mozilla (που χρησιμοποιώ) από την έκδοση 3.5.8 στην 3.6.2, σκέφθηκα μήπως φταίει αυτό. Επισκέφθηκα λοιπόν το Forum του Mozilla, και διαπίστωσα ότι γίνεται "χαμός", από χρήστες των εκδόσεων 3.6.Χ σε συνδυασμό με το Hotmail. Έχουν το ίδιο με μένα πρόβλημα, και όχι μόνο... Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας το backup που είχα δημιουργήσει προηγουμένως, ξαναγύρισα στην έκδοση 3.5.8, και όλα πάλι μια χαρά.
gfilippas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο. Ούτε στο "απάντηση" ούτε στο "προώθηση". Με 3.6.2
Kostaskouk Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο. Ούτε στο "απάντηση" ούτε στο "προώθηση".Με 3.6.2 Ίσως ανήκεις στις εξαιρέσεις...... Όπως ήδη έγραψα, άν κοιτάξεις στο Forum του Mozilla, θα δεις πως υπάρχουν πάρα πολλοί με το ίδιο πρόβλημα. Άλλωστε, πως εξηγείς το ότι: με το που επέστρεψα στον Firefox 3.5.8, σταμάτησαν τα προβλήματα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.