Προς το περιεχόμενο

Orthos error. Τι σημαίνει;

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επιτέλους έκανα overclock την cpu μου.

Πάνω από τα 2,9Ghz μου βγάζει ένα πρόβλημα το Orthos.

Το πρόβλημα λέει:

>FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4

ή

>FATAL ERROR: Rounding was 0.484375, expected less than 0.4

Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Ρεύμα δεν γίνεται να δώσω γιατί δεν μου έχει αυτή την δυνατότητα η μητρική. Είναι στο auto.

Διαιρέτες δεν άλλαξα στις μνήμες γιατί δεν ξέρω και πως. Το έχω στο auto by SPD και την ταχύτητα πάλι στο auto.

Δημοσ.

To "auto" μπορει να δωσει το κατιτις του παραπανω και με e5200 νομιζω πως θα ειναι αρκετο τουλαχιστον για 2,9..

Αυτο το auto στην ταχυτητα αλλαξε το κ βαλε μικροτερο απο οτι ηδη εχεις.Τι ραμ εχεις?

Υ.Γ Προσωπικη διαπιστωση ειναι οτι συνηθως οταν εμφανιζετε "error" σε orthos και συνεχιζει να λειτουργει το μηχανημα ψαχνεσαι με μνημες.Συνηθως εαν ειναι ελλειψη ρευματος στο cpu το μηχανημα "freezαρει" ακαριαια.

Δημοσ.

Και 3Ghz και παραπάνω το έχω πάει. Εγώ δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα πουθενά, και τραγούδια ακούω και surf στο internet κάνω την ώρα που το orthos τρέχει. Αλλά αφού λέει πρόβλημα...

4Gb Ram έχω.

Δημοσ.

Σε διαβεβαιώ ότι άμα την είχα αγοράσει εγώ θα ήτανε πολύ ποιο ακριβή. Τελοσπάντων από ότι κατάλαβα και βλέπω η μητρική μου δεν είναι για OC.

Δημοσ.

Οχι αλλα και αν το φιλοσοφησεις τι εστι OC? Την δουλεια σου την κανεις φιλε Σπυρο?Αυτο μετραει.Χεστο το OC. Αυτο που πρακτικα μετραει ειναι να κανουμε την δουλεια μας με οσο το δυνατο λιγοτερα λεφτα.Αυτο ειναι σοφια.

Και τα εξτρα λεφτα του οβερκλοκινγ τα χαλας με το γκομενακι σου το καλοκαιρι σε εξωτικο νησι ,την ωρα που ο oβερκλοκερ αυνανιζεται στην Αθηνα με τον core i7.

Δημοσ.
Και τα εξτρα λεφτα του οβερκλοκινγ τα χαλας με το γκομενακι σου το καλοκαιρι σε εξωτικο νησι ,την ωρα που ο oβερκλοκερ αυνανιζεται στην Αθηνα με τον core i7.

Ρε φιλε μπραβο,η πιο σωστη κουβεντα που εχεις πει μεχρι τωρα. :lol: :lol:

Πλακα κανω,εχεις πει κι 'αλλες σωστες αλλα αυτη ηταν πολυ σωστη. :-)

Λιγο εκει με το εξωτικο νησι το παρατραβηξες αλλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...