Προς το περιεχόμενο

Dell Studio XPS 16

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου άκουσα τα χειρότερα για το 1557 της Dell σκέφτηκα να πάω σε κάτι ακριβότερο αλλά συγχρώνος καλύτερο απο το 1557. Αυτό που είδα και μου άρεσε σαν λαπτοπ ήταν το XPS 16.

Mπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link

http://www1.euro.dell.com/gr/el/dhs/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=grdhs1

Από την ιστοσελίδα της Dell το έφτιαξα κάπως έτσι.

Software & Services

SYSTEM COLOR Obsidian Black High Gloss Finish edit

PROCESSOR Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)

OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English

WARRANTY AND SERVICE 2 Year Basic Service Plan

MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz

HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive

BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR)

WIRELESS CARDS Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card

INTERNAL OPTICAL DRIVE Slot Load Blu-ray Disc (BD) Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD)

SECURITY SOFTWARE McAfee SecurityCenter, 15-Months

DATASAFE ONLINE BACKUP Dell Online Backup 2GB for 1 year

HD DISPLAY Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP

VIDEO CARD ATI Mobility RADEON® HD 4670 – 1GB

BATTERY OPTIONS 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery

SOUND OPTIONS Soundblaster X-Fi Hi Def Audio - Software Enabled

Studio XPS 16 Studio XPS 16 Notebook

Network Card Integrated 10/100 Network Card

Adobe Reader Adobe® Acrobat® Reader 9, Multiple Languages

ACCIDENT AND THEFT PROTECTION 1Yr LoJack for Laptops Theft Protection

Είναι στα 1499$ δηλαδή 1113e περίπου.

Έχω δει αρκετά βίντεο κυρίως στο youtube από ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου laptop και φαίνονταν αρκετά ευχαριστημένοι. Βέβαια δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά και να μου παρουσιάσει προβλήματα.

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο laptop?

Τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μου?

Έχτε μήπως να μου προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ή φθηνότερο? (πιο ακριβό δεν το σηκώνει η τσέπη μας:P )

Δημοσ.

αν και εμφανισιακα και ποιοτικα το ντελ ειναι ανωτερο..κατε εμε..

για κοιτα και αυτο SONY VAIO VPC- EB1S1E/BJ

επισης το μοντελο που παρεθεσες ειναι το 1645 και ειναι αρκετα δυνατο..

Δημοσ.

Είχα ακούσει για διάφορα προβλήματα με το τροφοδοτικό. Για λόγους πιθανόν οικονομίας έδιναν τροφοδοτικό μικρότερο των απαιτήσεων του hardware με άσχημες συνέπειες.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο δεν ειναι απλα υπολογιστής, ειναι στολιδι. Το δερμα το κανει να φενεται πολυ κομψο και κυριλε. Εχω δει απο κοντα το αντιστοιχο 13αρι και ήταν κουκλι. Εμπειρία απο Dell/Alienware εχω μεγαλη και τα προτεινω ανεπιφυλακτα. Ειμαι σιγουρος οτι αν το αγορασεις δεν θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.
Δέρμα, ποιο δέρμα?????

αν πατησεις στο λινκ του φιλου λεει δεξια απο την εικονα

* ΝΕΟ! Τώρα με επεξεργαστές Intel® CoreTM i5 έως και τους προαιρετικούς επεξεργαστές Intel® CoreTM i7 Quad-Core.

* Ανάλυση Full 1080p HD και άριστης ποιότητας γραφικά ATI.

* Απολαύστε τις προαιρετικές λεπτομέρειες από γνήσιο δέρμα και το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.

* Ενισχύστε τη θέασή σας με την οθόνη 15.6" LED ή την προαιρετική τέλεια οθόνη 16" RGBLED.

Δημοσ.

Τελευταία η Dell έχει υποπέσει σε διάφορα παραπτώματα σχετικά με τους φορητούς της (υπερθερμάνσεις, υποχρονισμούς cpu λόγω μη αρκετά ισχυρών τροφοδοτικών κλπ.). Προτού πάρεις τον συγκεκριμένο ψάξε στο internet για απόψεις άλλων που το έχουν ήδη αγοράσει καθώς και review.

Δημοσ.
Τελευταία η Dell έχει υποπέσει σε διάφορα παραπτώματα σχετικά με τους φορητούς της (υπερθερμάνσεις, υποχρονισμούς cpu λόγω μη αρκετά ισχυρών τροφοδοτικών κλπ.). Προτού πάρεις τον συγκεκριμένο ψάξε στο internet για απόψεις άλλων που το έχουν ήδη αγοράσει καθώς και review.

Στο site της Dell τον έχω βρει μόνο. Θα τον έπαιρνα οπωσδήποτε, αλλά δεν μπορώ γιατί λέει να του πω σε πια Πολιτεία της Αμερικής είμαι. Δηλαδή πρέπει να είμαι στην Αμερική. Το ίδιο ισχύει και για την Αγγλία που το βρήκα. Στο ελληνικό site της Dell δεν το πουλάει. :-(

Δημοσ.

με λεπτομερειες ... αυτο που ανεφερε ο pantelis

Dell XPS 16 (i7-720QM) Dell XPS 16 (i7-720QM)

>

Επεξεργαστής
Intel Core i7 Processor 720QM(1.60GHz,6MB cache)

Μνήμη RAM
4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3

Σκληρός Δίσκος (HDD)
320GB Serial ATA Free Fall Sensor (7200RPM)

Οθόνη
15.6 WLED Black Leather Edge to Edge Full HD 1080p with TrueLife

Κάρτα Γραφικών
ATI Radeon HD 4670 1GB

http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1055

1.169 euro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...