egine1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 υπάρχει κάποιο πρόγαμα που να μπορώ μόνος μου να συγχρονίζω τους υπότιτλους αν δεν είναι σωστοί μέσα στην ταινία για τα windows υπήρχε το crystal player υπάρχει αντίστοιχο για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Με τον VLC σίγουρα μπορείς να τους ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egine1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 πως μπορώ?το εχω αλλα δέν το εχω βρει αυτό που λεσ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lesarros Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το SubFix είναι ένα πολύ καλό και απλό πρόγραμμα συγχρονισμού υποτίτλων για Mac OS ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 πως μπορώ?το εχω αλλα δέν το εχω βρει αυτό που λεσ.. Πάτα h ή g ενώ παίζει η ταινία ανάλογα με την ρύθμιση που θες να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.