msakis01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους,έχω φτιάξει μια σελίδα με το iweb και αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως μπορώ να βάλω 'σχόλια' έτσι όταν κάποιος επισκέφτετε την ιστοσελίδα μου να μπορεί να μου αφήσει ένα σχόλιο. Σας ευχαριστώ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Άνοιξε το inspector και στην συνέχεια στο tab, blog & podcast τσέκαρε το allow comments. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι είναι προϋπόθεση για τα Comments να είσαι γραμμένος (με την αντίστοιχη συνδρομή) στο MobileMe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι είναι προϋπόθεση για τα Comments να είσαι γραμμένος (με την αντίστοιχη συνδρομή) στο MobileMe. Yeap! Αλλά και πάλι δεν είναι ακριβώς Guestbook... είναι blog comments (και με πολύ κακή υλοποίηση θα έλεγα...) Η μοναδική λύση είναι η χρήση ενός 3rd Party GuestBook και να το κάνεις Embed με code box μέσα στη σελίδα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msakis01 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Είμαι γραμένος στο mobileme ακολούθησα της οδηγίες που μου είπατε και δεν μπορώ να τσεκάρω το ''allow comments'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μάλλον δεν είχες επιλεγμένο το σωστό πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 υπαρχει τροπος να φτιαξουμε/τροποποιησουμε blog (οποιαδηποτε σελιδα) μεσα απο το iweb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 υπαρχει τροπος να φτιαξουμε/τροποποιησουμε blog (οποιαδηποτε σελιδα) μεσα απο το iweb?? Δεν έχει τόσες δυνατότητες. Το iweb είναι ένα απλό πρόγραμμα με κάποια στάνταρ site templates, τα οποία βασίζονται σε html. Αν θέλεις να "τροποποιήσεις" blog θέλεις έναν editor όπως ο espresso ίσως και ένα css editor αν πρόκειται για themes και φυσικά κάποιες βασικές γνώσεις html & php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια με το iWeb εδώ, όποιος μπορεί ας απαντήσει pls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.