Προς το περιεχόμενο

Metroid other m "wii"

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ηθοποιός είναι αυτή btw? HAWT :o

Ωραίο φαίνεται το game αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να πιάσω το trilogy - το οποίο έχω αγοράσει εδώ και κανένα δίμηνο - οπότε έχω καιρό μέχρι να το πάρω :-)

Δημοσ.

Να ξερεις το Trilogy η ιστορια τους διαδραματιζεται μεταξυ 1 και 2 δηλαδη σαν στορυ ειναι το 1.5. Βεβαια το στορυ ειναι ισως το τελευταιο πραγμα για το οποιο θα ασχοληθει καποιος με Metroid αλλα ειναι αρκετη για να δωσει οσο βαθος χρειαζεται προκειμενου να εχεις στο μυαλο σου ενα Α στησιμο για το σκηνικο.

Δημοσ.

Να ξερεις το Trilogy η ιστορια τους διαδραματιζεται μεταξυ 1 και 2 δηλαδη σαν στορυ ειναι το 1.5. Βεβαια το στορυ ειναι ισως το τελευταιο πραγμα για το οποιο θα ασχοληθει καποιος με Metroid αλλα ειναι αρκετη για να δωσει οσο βαθος χρειαζεται προκειμενου να εχεις στο μυαλο σου ενα Α στησιμο για το σκηνικο.

Δημοσ.

Μα το trilogy ειναι φυσικα και τα 3 παιχνιδια μαζι,που κολλαει το 1.5?

Επισης διαφωνω στο οτι το στορυ δεν ειναι το δυνατο σημειο,προσωπικα μου αρεσει πολυ το συμπαν κ η μυθολογια του μετροιντ.

Δημοσ.
Μα το trilogy ειναι φυσικα και τα 3 παιχνιδια μαζι,που κολλαει το 1.5?

Επισης διαφωνω στο οτι το στορυ δεν ειναι το δυνατο σημειο,προσωπικα μου αρεσει πολυ το συμπαν κ η μυθολογια του μετροιντ.

Η ιστορία των 3 Prime είναι ανάμεσα στο Metroid 1(ΝES) και 2(GB).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απαράδεκτη η Nortec. Ποιος τους είπε ότι θέλω να κολλήσουν το κωλοαυτοκόλλητο τους πάνω στο παιχνίδι μου και την κωλοταινία τους? Το άνοιξα χτες και εξαιτίας του ότι η ταινία είχε γίνει ένα με το κουτί έκοψα το πλαστικό περίβλημα κάτω δεξιά.

dsc00248lr.jpg

Και όλο αυτό γιατί? Για να βάλουν μέσα μια κόλλα Α4 με ασπρόμαυρες οδηγίες........ΕΛΕΟΣ

Έχω παίξει περίπου τρεις ώρες. Ικανοποιητικός ο τίτλος, πανέμορφη η υλοποίηση από το 2d στο 3d και vice versa αλλά ο χειρισμός από κάποιο σημείο και μετά κουράζει. Υπάρχουν στιγμές που θέλει χειρουργική ακρίβεια στις κινήσεις και δυστυχώς με τον συγκεκριμένο χειρισμό δεν τα καταφέρνω όσο θα ήθελα. Επιπλέον σε 1st person mode θα προτιμούσα την χρήση nunchuck και όχι το wii remote μέσω εναλλαγής θέσης. Από πλευράς γραφικών στέκεται αξιοπρεπέστατα για τα δεδομένα της κονσόλας χωρίς να λείπουν ωστόσο μερικά low res textures. Πολλά bosses lol, κάτι το οποίο σιχαίνομαι xaxa αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρουσες οι μάχες τους οπότε είμαστε ok. Από αυτήν την πρώτη επαφή θεωρώ πως το παιχνίδι είχε potential για κάτι περισσότερο, εύχομαι να με διαψεύσει η συνέχεια και να δικαιολογήσει τις βαθμολογίες που βλέπω στο net, γιατί μέχρι ώρας για μένα το ταβάνι του είναι το 7αράκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...