skanjos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 επιτέλους το metroid επιστρέφει στις ρίζες,είχαμε δει λίγο gameplay στην ε3 αλλα μόλις βγήκε καινούριο βίντεο που σε ρίχνει το σαγώνι.... [ame]http://www.gametrailers.com/video/gameplay-trailer-metroid-other/63873[/ame] για κάτι τέτοια παιχνίδια έπρεπε να μην είχα πουλήσει το wii
skanjos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 η team-ninja φαίνεται να έκανε πολύ καλή δουλεία,μιλάμε η σάμους τρέχει πιο γρήγορα και απο το καινούριο σονικ.καταπληκτικό φαίνεται,με χαλάει λίγο που γυρνάει σε fps μορφή αλλα ανάλογα την ταχύτητα που θα το κάνει και την απόκριση ίσως να είναι και στα προσόν του παιχνιδιού.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Περιμενω πολλα με αυτην την ενωση team-ninja και nintendo σε τιτλο που κουβουλαει το ονομα Metroid. Ευτυχως η team ninja ειναι ομαδα με @@ και περιμενω να δω τουλαχιστον τα ιδια αποτελεσματα οπως ειχα δει με τη Sega και το F-zero GX (ως προς την αυθεντικοτητα και φυσικα την ποιοτητα).
Olorin Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ήμουν από τους λίγους τυχερούς που είδαν για πρώτη φορά το παιχνίδι σε playable μορφή τον περασμένο μήνα στο ευρωπαϊκό Media Summit της Nintendo στο Λονδίνο (ok, τυπικά δεν ήταν η "πρώτη" φορά, αφού λόγω διαφοράς ώρας είχαν προηγηθεί το αμερικάνικο και το αυστραλιανό Media Summit λίγες ώρες νωρίτερα...). Όπως γράφω και στο hands-on, το παιχνίδι προσπαθεί να συνδυάσει στοιχεία και από τις δυο εποχές της σειράς (τα κλασσικά και τα Prime), με αποτέλεσμα να μοιάζει ταυτόχρονα φρέσκο, αλλά και νοσταλγικό. Οφείλω να παραδεχτώ πως με δυσκόλεψε λιγάκι η "on-the-fly" εναλλαγή του χειρισμού, αλλά από την άλλη, το demo που παίξαμε είχε καθαρή διάρκεια μικρότερη της μιας ώρας, οπότε φαντάζομαι πως θα συνηθίζεται μετά από λίγες ώρες. Η μόνη μου επιφύλαξη είναι τα συχνά και μακράς διάρκειας cut-scenes. Δεν λέω, ήταν καλοφτιαγμένα και έδιναν ένα βάθος στην ιστορία της Samus, αλλά μην το κάνουμε και... Metal Gear Solid!
skanjos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ολοριν τώρα με πόρωσες περισσότερο,cut-scenes + samus = awesome!!!!
rebellion Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 το περιμενουμε με αγωνια αν κ προσωπικα ειμαι μεγαλυτερος θαυμαστης των metroid prime.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=olYjeeZkjP4[/ame] Latest video.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=olYjeeZkjP4[/ame] Latest video.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Στο gametrailers οποιο βιντεο και να δεις αυτην εχει. Βαρεθηκα να τη βλεπω αν και ειναι πολυ καλη.
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ποια ηθοποιός είναι αυτή btw? HAWT Ωραίο φαίνεται το game αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να πιάσω το trilogy - το οποίο έχω αγοράσει εδώ και κανένα δίμηνο - οπότε έχω καιρό μέχρι να το πάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.