Προς το περιεχόμενο

tvsubtitles.net

SteveAngello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες δεν ηταν down διοτι το χρησιμοποιησα(εκτος αν εχω χασει μερες) αλλα σημερα ειναι DOWN1!!

Δημοσ.

Εγω παντως τελευταια φορα που το ειδα up ηταν το σαββατο.Απο τοτε καθε φορα που προσπαθω τπτ.:fear:

γαμωτο περιμενει το lost!:mad:

Δημοσ.
και για πολυ μεγαλη αναγκη στο subscene..

Thanks φιλε..τοσο καιρο ΕΨΑΧΝΑ για αυτο το site και δεν το εβρισκα..Εχει ΠΑΡΑ πολλους υποτιτλους που σε αλλα site δεν εχω δει!!!

Δημοσ.

Παιδιά το tvsubtitles έγινε tvsubs.net εδώ και αρκετό καιρό. Προφανώς ήθελαν να κάνουν την μετάβαση πιο ομαλή και τώρα "ρίξαν" οριστικά το tvsubtitles.

Δημοσ.
Παιδιά το tvsubtitles έγινε tvsubs.net εδώ και αρκετό καιρό. Προφανώς ήθελαν να κάνουν την μετάβαση πιο ομαλή και τώρα "ρίξαν" οριστικά το tvsubtitles.

Οταν λες εδω και αρκετο καιρο τι εννοεις.Εδω και 3-4 μερες περιπου ειναι down το tvsubtitles.net.Ειμαστε σιγουροι οτι προκειται για το ιδιο site?Δεν ξερω μια ματια που εριξα στο tvsubs.net δεν μου φανηκε ιδιο με το προηγουμενο(αρκετοι υποτιτλοι λειπουν).

Δημοσ.

Προσπαθούσα να κατεβάσω έναν υπότιτλο απο το tvsubtitles και με οδήγησε απο μόνο του στο tvsubs.net. Εγώ για όσες σειρές βλέπω, πάντα το tvsubs είναι πιο πλήρες και πολύ πιο γρήγορο στο ανέβασμα των υπότιτλων.

Δημοσ.
Προσπαθούσα να κατεβάσω έναν υπότιτλο απο το tvsubtitles και με οδήγησε απο μόνο του στο tvsubs.net. Εγώ για όσες σειρές βλέπω, πάντα το tvsubs είναι πιο πλήρες και πολύ πιο γρήγορο στο ανέβασμα των υπότιτλων.

Eχω την αμυδρα εντυπωση οτι εγινε tvsubtitles.eu

Και το subtitles.eu ειναι ενημερωμένο σε ελληνικούς υπότιτλους ενω το tvsubs.net Οχι.

Παραδειγμα??

http://www.tvsubtitles.eu/search_series.php?id=441&season=2

http://www.tvsubs.net/tvshow-10-2.html

Δημοσ.

Δεν πιστευω να εγινε .eu.Λογικα θα προυπηρχε.Γενικα αυτο με τα (παρ)ομοια ονοματα ειναι λιγο περιεργο.:rolleyes:Τι εννοεις ειναι ενημερωμενο ενω το αλλο οχι, φανταζομαι μιλας για την σειρα Leverage?Απο την αλλη ομως ακομη δεν εχει ανεβασει subs για το lost 24 ωρες μετα...Τεσπα και το tvsubtitles.eu και το tvsubs.net δεν ειναι τοσο καλα οσο ηταν (?) το tvsubtitles.net απο θεμα οργανωσης και ταχυτητας εννοω και αν τελικα εκλεισε ειναι πραγματικα κριμα.:cry::cry::cry:

Δημοσ.

TVsubtitles.net is offline for technical reasons. Site will be online(prognosed) around 20th of April.

Sorry for the inconvenience.

Μέχρι τις 20 Απρίλη υπομονή :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...