EKTELESTES Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Παιδιά, αυτό που είπε ο Insomniak είναι το σωστό στο 1ο του ποστ Η ταχύτητα είναι διάνυσμα, με συνιστώσες το (u,v,w) που αντιστοιχούν στο καρτεσιανό σύστημα (χ,y,z). Επειδή μάλλον εργάζεσαι σε μία κατεύθυνση και μάλιστα τη x, ο συγγραφέας αυτού που διαβάζεις έχει γράψει σωστά την ταχύτητα u. Το "u", ναι ΛΑΤΙΝΙΚΟ u, το χρησιμοποιούν και οι Άγγλοι, οπότε ισχύει σαν ορολογία ΚΑΙ ΔΕΝ είναι λάθος. Το αρχικό θέμα της συζήτησης αφορούσε ορολογία Φυσικής και όχι διανύσματα. (Ήταν απλά μία συζήτηση πάνω στην ορολογία της φυσικής ( των λατινικών χαρακτήρων μόνο ) και από ποιες λέξεις βγαίνουν.) Insomniak, ευχαριστώ και πάλι φίλε. Παιδιά, ψάξτε στο google αυτά που είπε και θα δείτε ότι έχει δίκιο.
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ρε εκετελεστες, δεν ειπαμε οτι εχει αδικο, του χωρου ειμαστε κι εμεις, απλα εδωσα και μια αλλη εξηγηση υγ τωρα εμαθες οτι η ταχυτητα ειναι διανυσμα;
insomniaK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Του ίδιου χώρου; Σε πόσες διαστάσεις ορίζεσαι; O καμένος ρώτησε. Γενικά, μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε, ειδικά όμως για να επικοινωνείτε με ανθρώπους του αντικειμένου καλό είναι να ακολουθείτε την καθιερωμένη γραφή. Ξέρω άνθρωπο, που έχει κόψει paper επειδή ο συγγραφέας χρησιμοποιούσε διαφορετικό γράμμα για μεταβλητές από αυτά που υπάρχουν στη βιβλιογραφία.
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 καλα κοιτα αμα βαζει το ηλεκτρικο ρευμα ως Η πχ ε λογικο ειναι να τον κοψει (σημαινει και αλλο πραμα). αλλα για την ταχυτητα και το μηκος υπαρχουν χιλιαδες συμβολα. νομιζω σε 4 διαστασεις ειμαι.
EKTELESTES Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ρε εκετελεστες, δεν ειπαμε οτι εχει αδικο, του χωρου ειμαστε κι εμεις, απλα εδωσα και μια αλλη εξηγηση υγ τωρα εμαθες οτι η ταχυτητα ειναι διανυσμα; Αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα τώρα; Μέχρι 2α λυκείου είχα κάνει Φυσική και δε πήγα ποτέ φροντ, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος Κοινώς έχω να ασχοληθώ 12 χρόνια περίπου Και δε νομίζω να μου είπε ποτέ κανένας στο σχολείο περί u, v, w. Εξάλλου η δουλειά μου και οι σπουδές μου είναι θεωρητικής κατεύθυνσης Η ουσία είναι ότι το θέμα έχει απαντηθεί, σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.