lion2486 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γεια σας, επειδή κατα καιρούς έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τον λογαριασμό μου στο paypal, είπα να κοιτάξω το google checkout. Έχει κάποιος επιπλέον πληροφορίες για αυτό; Έχει περιορισμούς και θέλει αρκετά στοιχειά;
damastes Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 απο στοιχεία θέλει τα κλασικά, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό κάρτας για συναλλαγές. Δέχεται και prepaid κάρτες. Αν έχεις gmail μπορείς να βάλεις τους ίδιους κωδικους. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, ποτέ δεν είχα πρόβλημα και η πληρωμή γίνονταν μέσα στο λεπτό.
lion2486 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Στο paypal έχει περιορισμός στα ποσά ανα μέρα, ανα μήνα κτλ. Θέλω επίσης να δέχομαι και πληρωμές.
Sir Pretender Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Να σου πω την αλήθεια πάντως, στην εκτίμησή μου το PayPal είναι πολύ ψηλότερα σε σχέση με το Google Checkout. Το πρώτο έχει αποδείξει την αξιοπιστία του, σε 'μένα τουλάχιστον πολλάκις, το δεύτερο έχει ψωμιά να φάει...
lion2486 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Χθές προσπάθησα να κάνω λογαριασμό πωλητή στο checkout αλλά δεν βρήκα την επιλογή για ελληνική τράπεζα. Το Paypal Μου έχει κλειδώσει πάλι πάνω σε στιγμή που ήθελα να κάνω μια αγορά, και μου ζητάει εταιρικά έγγραφα, αλλά δεν έχω.
Sir Pretender Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εταιρικά; Sorry αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά γιατί; :S
lion2486 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή όταν τον είχα δημιουργήσει είχα βάλει και επαγγελματικό λογαριασμό για να δέχομαι πληρωμές, και τώρα δεύτερη φορά μου ζητάνε έγγραφα πιστοποίησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.