kanesaxo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δυστηχώς η μητρική μου υποστηρίζει μονο CF,κι ετυχε να πάρω καρτα γραφικών nVidia Σε αλλο φορουμ,ανακάλυψε κάποιος πως γίνεται να κανεις SLI,αλλα κωλύομαι στο να το δοκιμάσω. Υπάρχει κανείς που το χει κάνει πράξη?
kanesaxo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Update! Επειδή βαριόμουν να περιμένω κάποιον να απαντήσει,είπα να το δοκιμάσω. Τελικά δούλεψε μια χαρά με τις 2 8800GT που εχω (μια σπιτιου και μια του...γραφειου). Ετρεξα το Vantage και μου βγαλε 10.386 σκορ για GPU.Οχι πως με πολυνοιάζει,αλλα σείς που ασχολείστε με τις ατυπες κοντρες,ειναι συμπαθητικό σκορ? (δεν τις εχω κάνει O/C καθόλου). Μερικές ερωτήσεις όμως... 1) γιατι ενω οι 2 8800GT μου είναι διαφορετικές σε μηκος? μιλάμε για περίπου 3cm 2) αν απενεργοποιώ το σλι,η 2η κάρτα προφανως δε θα λειτουργεί ετσι? (για να μην καταναλώνει τζαμπα ρευμα). 3) απ'οτι βλεπω μια απο τις δυο ειναι χρονισμενη διαφορετικα απτο εργοστασιο.Πειραζει που η 2η ειναι σε στοκ ρολογια χρονισμένη? Αυτα!
sozz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 απλως και οι 2 θα παιζουν με τα ρολογια της ποιο μικρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.