giostau Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλημέρα σε όλους, θα κατέβω σήμερα από Θεσσαλονίκη-Αθήνα οδικώς... τα Τέμπη ανοίγουν αύριο... έχει κανείς ιδέα πώς είναι η παράκαμψη; και ποια από τις δύο (παραλιακή ή από μέσα) να προτιμήσω; τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για τον παραλιακό δρόμο... έχει κανείς ιδέα από πού πρέπει να πάω; κανονικά προς Κατερίνη και με στέλνει με ταμπέλες, ή πρέπει να προσέξω κάτι; δεν τον έχω ξανακάνει το δρόμο αυτό... ευχαριστώ!
timekeeper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εφόσον είναι ανοιχτά τα Τέμπη, πας από κει χωρίς δεύτερη σκέψη! Ο παραλιακός είναι +90 χιλιόμετρα στενού δρόμου, ο οποίος έχει καταπονηθεί πάρα πολύ το τελευταίο 3μηνο.
giostau Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς θα φύγω σήμερα, και τα Τέμπη θα ανοίξουν αύριο... δε με παίρνει να χάσω τη σημερινή μέρα... (λίγη η άδεια βλέπεις...) οπότε δε νομίζω ότι θα αποφύγω την παράκαμψη...
timekeeper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς θα φύγω σήμερα, και τα Τέμπη θα ανοίξουν αύριο...δε με παίρνει να χάσω τη σημερινή μέρα... (λίγη η άδεια βλέπεις...) οπότε δε νομίζω ότι θα αποφύγω την παράκαμψη... Καλό δρόμο τότε και πολύ προσοχή στο παραλιακό κομμάτι. Από πινακίδες δεν θα έχεις πρόβλημα, υπάρχουν παντού.
giostau Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 οκ! ακολουθώ κανονικά την παλιά διαδρομή δηλαδή, και κάποια στιγμή θα με στείλει (αριστερά; ) για την παράκαμψη, ε; σ' ευχαριστώ πολύ!
timekeeper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καθώς θα έρχεσαι από Αθήνα, στην 2η ή 3η έξοδο για Λάρισα θα στρίψεις δεξιά. Μην ανησυχείς. Είναι γεμάτο κίτρινες πινακίδες. Να έχεις στο μυαλό σου ότι θα πας προς Αγιόκαμπο Λάρισας. Αλλά όπως σου είπα είναι φουλ στις πινακίδες.
Adon1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 στα διοδια θα σου δωσουν χαρτη με την διαδρομη..τουλαχιστον οταν περασα απο εκει τα χριστουγεννα μου εδωσαν...
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αποκλείεται +2 ώρες παραπάνω. μια ώρα μαξ. ανάλογα και τι θα βρεις μπροστά σου και πόσο τσαχπίνης θα είσαι στα ανοιχτά κομμάτια
giostau Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 θενξ παίδες! καλά θα ήταν να την έκανα αύριο που θα είναι τα Τέμπη ανοικτά, αλλά θα χάσω μια μέρα έτσι... οπότε καλύτερα μια ώρα παραπάνω δρόμος σήμερα, και αύριο όλη η μέρα δικιά μου... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.