Nimrod7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλημέρα σας, Θέλω να ξεκινήσω ενα νέο website και θέλω την άποψη σας. - Το website θα είναι wizard style, όπως π.χ. ενας installer μιας εφαρμογής, βασισμένο σε true / false λογική. Ο επισκέπτης σε κάθε βήμα θα κάνει κάποιες επιλογές, και θα προχωράει στο επόμενο βήμα. Κάθε βήμα θα είναι δυναμικό δηλαδή θα βασίζεται στις επιλογές του προηγούμενου. Στο τέλος θα εμφανίζεται το κατάλληλο περιεχόμενο βάση των επιλογών του. Σε κάθε βήμα θα μπορεί να υπάρχουν combo boxes, λίστες κλπ. - Θέλω να έχω τη δυνατότητα να σχεδιάζω ευκολά χωρίς προγραμματισμό νέα wizards με μεγάλη ευελιξία και να προσθέτω περιεχόμενο. Θα ήθελα να μάθω τα παρακάτω: α. Τι πλατφόρμα προγραμματισμού / σχεδιασμού (php / flash, δεν ξέρω τι άλλο) προτείνετε για μια τέτοια περίπτωση. Φυσικά θα ψάξω επαγγελματία για να το φτιάξει, αλλά να ξέρω τι πρέπει να ψάξω. β. Μήπως υπάρχει κάπιο έτοιμο προϊον σε στύλ Joomla / template η κάτι παρόμοιο που μπορώ να αγοράσω και να τελειώνει η υπόθεση ; Ευχαριστώ,
Seldimi Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 PHP και απλά web graphics ... κάτι αντίστοιχο δεν νομίζω να υπάρχει αλλά θα προτημούσα να εχει η σελίδα επιλογή "Προτιμήσεις" ώστε να τα αλλάζω όλα... αν και επαγγελματιας ξέρει τι θα κναει..
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αν πας σε εππαγελματία θα σου προτείνει κάποια πράγμτα και θα καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σου
ALR Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ετοιμο από όσo γνωρίζω δεν υπάρχει. Ότι και να είναι μπορείς να το κάνεις με php και βασισμένο σε ένα ήδη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που θα προκύψουν από πράγματα τα οποία δεν μας έχεις πει ( π.χ. τι γίνεται με το αποτέλεσμα του wizard; Πως θέλεις να υπολογίζονται τα data κτλ. ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.