Προς το περιεχόμενο

Τραγουδια για Κυριακη του Πασχα;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ναι σωστά. Δεν ξέρω τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό και είμαι συνέχεια οφ-τόπικ. Για Κυριακή του Πάσχα προτείνω το Έργο Αριθμός 32 του Handel για 2 πιάνο και 1 τσέλο. Τρελό κέφι, και θα ευθυμήσετε σίγουρα. Επιβάλλεται μαχαιροπίρουνο για τον οβελία.

Ναι ενταξει προφανώς κι εχω σκαλώσει τώρα κι αναρωτιεμαι αν υφίσταται το έργο στο οποίο αναφέρεσαι.

Λουξ, βαλε ο,τι γουσταρεις εσυ και οι φιλοι σου, ειναι τοσο απλο.

Δημοσ.

Πειτε ρε μαγκες λιγο σοβαρα.. Βρηκα μια συλλογη, αλλα κραταει μιαμιση ωρα. Πειτε καμμια ιδεα!

Δημοσ.

Πλάκα έχει το thread αλλά τι απάντηση περιμένεις; Ξέρουμε τι γούστα έχει η παρέα σου ή υπάρχει default πασχαλινή μουσική μετά οβελία που γουστάρουν όλοι;

Δημοσ.

Γιατι υπαρχει φυσιολογικος ανθρωπος που ακουει το πασχα metal και ραπ;

Ξερω τι περιπου παιζεται το πασχα, αλλα θελω μια συλλογη να τα εχει συγκεντρωμενα ολα μαζι.

Δημοσ.

α) Δεν υπάρχει «φυσιολογικός» άνθρωπος.

β) Υπάρχουν άνθρωποι που δε γουστάρουν ν ακούνε τα κλασικά λαϊκά/ελαφρολαϊκά/παραδοσιακά που ακούγονται συνήθως το Πάσχα.

Τέλος πάντων, καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Ξερω τι περιπου παιζεται το πασχα, αλλα θελω μια συλλογη να τα εχει συγκεντρωμενα ολα μαζι.

Εσείς η χριστιανοί όλο κατηγορείτε εμάς (τους άθεους) που σας ειρωνευόμαστε και σας προσβάλουμε.

Τώρα άμα εσύ θεωρείς πως οποιοσδήποτε που δεν είναι χριστιανός δεν είναι φυσιολογικός (μια λέξη που τεσπα δεν έχει αυτή την σημασία, πιο πολύ "κοινωνικά αποδεκτός") δεν είσαι καλύτερος από εμάς.

(μην το παίρνεις σαν προσωπική επίθεση που σε 2 τόπικ σχολιάζω εσένα, απλά έτυχε)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι,πολλοι.

Προσυπογράφω

α) Δεν υπάρχει «φυσιολογικός» άνθρωπος.

β) Υπάρχουν άνθρωποι που δε γουστάρουν ν ακούνε τα κλασικά λαϊκά/ελαφρολαϊκά/παραδοσιακά που ακούγονται συνήθως το Πάσχα.

Δημοσ.

Αχά. Εγώ. Με τους φίλους μου το Πάσχα ακούμε Μπλακ Μέταλ να γουστάρουμε. Και παίρνουμε και ζωντανό το αρνί και το σφάζουμε εκεί επί τόπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...