tsak8 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γειά σας Εχω μια σύνδεση connex 8 mbps ,pc με ΧΡ και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου ανοίγουν οι φωτογραφίες στη συγκεκριμένη σελιδα ,με όποιο πλοηγό και αν προσπαθήσω.. ¨εχει κανείς καμιά ιδέα τι να τσεκάρω? Ευχαριστώ
tsak8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γειά σας Εχω μια σύνδεση connex 8 mbps ,pc με ΧΡ και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου ανοίγουν οι φωτογραφίες στη συγκεκριμένη σελιδα ,με όποιο πλοηγό και αν προσπαθήσω.. ¨εχει κανείς καμιά ιδέα τι να τσεκάρω? Ευχαριστώ ok ευχαριστώ:lol:
Sir Pretender Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Έχεις παρατηρήσει πρόβλημα σε άλλες σελίδες; Δοκίμασες με άλλο PC από την ίδια σύνδεση; Δοκίμασες με το ίδιο PC αλλά από άλλη σύνδεση; Εγώ πάντως που είμαι με Conn-X μια χαρά μου ανοίγει τις φωτογραφίες στη σελίδα που λές (στα ξενοδοχεία ας πούμε) σε μικρά παραθυράκια.
tsak8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Κολλάει στο "σύνδεση με y.bstatic.com" ,και δεν εμφανίζει εικόνιδια. Όλη η υπόλοιπη σελίδα οκ.. Αλλά και στο youtube, το ίδιο καμιά φορά, και κολλάει στο "x..cashe/youtube.com". Με το pda μου όλα οκ
changlee Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις συνεχώς restart και το ρούτερ αλλά και το PC σου.
tsak8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κάνω συχνά. Πρός το παρόν δούλεψε:-Ευχαριστώ και τους δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.