Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση προπαγανδας

hashashin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μονο το γεγονος οτι καθεται εκει πανω και δηθεν "σατιριζει" ενω αριστερο-ηθικολογει και μαλιστα με τροπο που ειναι απολυτος (οπως λεει "γιατι έτσι ειναι κυρια μου", ε οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι) να εισαι σιγουρος οτι νεοτερα και περισσοτερο ευπλαστα μυαλα διαμορφωνουν αποψεις απο το πουθενα μονο ακουγοντας τον.

Aπ οτι φαινεται εσυ εισαι προκατειλημμενος με την πολιτικη ιδιοτητα του Λακη. Και ολα οσα λεει τα εξεταζεις μεσα απο αυτο το πρισμα.

Ας αφησουμε ομως τα πολιτικα στην ακρη. Μπορεις να μου πεις ΠΟΥ διαφωνεις με αυτα που λεει? Γιατι εγω δε νομιζω οτι λεει παραλογα, μιλαει οπως θα μιλαγε ο καθε ενας απο μας που δεν ειναι βιομηχανος.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωτον, ενας που κανει σατιρα δεν θα επρεπε να εχει "πολιτικη ιδιοτητα" εν ωρα "δουλειας". Δευτερον, δινει δικια οπου γουσταρει με συνοπτικες διαδικασιες ενω δινει "δικια" σε αλλους και ταυτοχρονα προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα (καλη ωρα χθες οταν μιλουσε για τους εξαγριωμενους μαγαζατορες που δεν την παλεψαν αλλο και εγινε πανικος με τους παρανομους πωλητες εξω απο τα μαγαζια τους) με αποτελεσμα οσοι δεν γνωριζουν μια κατασταση να παιρνουν και θεση μεσα στη μαυρη τους την τυφλα.

Αυτος ή αυτη που κανει σατιρα πρεπει να ειναι σαν τον σωστο δημοσιογραφο δηλαδη απλα να καταγραφει και να σατιριζει την πραγματικοτητα και οχι να παιρνει θεση και να πεταει δεξια και αριστερα "ετσι ειναι ή οχι δεν ειναι ετσι ή οχι δεν ειναι συμπεριφορα αυτη" και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Ολοι μας ξερουμε τι πρεπει και τι θα επρεπε να γινεται και δεν χρειαζομαι καποιον "σατιρο" να μου πει ποιο ειναι το σωστο και ποιο οχι. Αντε εγω (και οποιοσδηποτε εγω) εχω μια ιδεα του τι συμβαινει εξω και εχω και μια αλφα εμπειρια και μπορω να διαχωρισω την προπαγανδα απο την πλακα που κανει (τα ανεκδοτα δηλαδη αλλα τελος παντων) αλλα το παιδακι τι φταιει να ακουει αυτες τις πιπες?

Δημοσ.

Δηλαδή ikaruga24, με τι εκπομπές θα πρότεινες να αντικατασταθούν οι εκπομπές "Τσαντίρι" και "Ράδιο αρβύλα";

Υ.Γ.

Sorry κιόλας, δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή...

Δημοσ.

Ο Λακης προπαγανδιζει.Ομως αν αναλογιστειτε πως λεγοντας την γνωμη σου προπαγανδιζεις χωρις να το θελεις τοτε καταλαβαινεται πως παει.

Και να το κανει εσκεμενα εμενα δεν με πειραζει γιατι απο το πρωι μεχρι το βραδυ η τηλεοραση εκφραζει μονο αποψεις δεξιων.

Ο Λακης εκφραζει την οργη του λαου και τις ανησυχιες του καθε πολιτη .Αν σε μερικους δεν αρεσει δεν πειραζει τουλαχιστων αυτος δεν εχει κλεψει κανεναν.Και τι μας νοιαζει αν παιρνει πολλα λεφτα?Δεν ειναι κρατικα αρα κανεναν δεν ζημιωνει.Οσο για την σατιρα που κανει ειναι σωστη οσο και να ποναει γιατι αυτος ειναι ο ρολος της σατιρας.

Οι ραδιο αρβυλα πιο πολυ κανουν πλακα και χαβαλε παρα προβαλουν αποψεις και προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ γιατι ειναι αυθορμητοι.

Πολυ ευκολα τους κρινεται ολοι εσεις μακαρι να κρινατε ετσι και τους εαυτους σας.

Δημοσ.
Δηλαδή ikaruga24, με τι εκπομπές θα πρότεινες να αντικατασταθούν οι εκπομπές "Τσαντίρι" και "Ράδιο αρβύλα";

Υ.Γ.

Sorry κιόλας, δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή...

Κατι σαν τους παλιους καλους Μητσους ή παλιες σατιρικες εκπομπες του Χαρη Κλυν και του Πετρου Φιλιππιδη και αλλων πραγματικων πλακατζηδων που ποτε δεν πηραν καποια θεση αλλα ουτε και προπαγανδηζαν ή ηθικολογουσαν εν ωρα εργασιας.

Ο τυπος απλα ειναι εμετικος και ακομα ποιο εμετικο ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτε αλλο ποιο αξιολογο σε ελληνικη εκπομπη περα απο αυτους τους δυο (αρβυλα + λακης) σημερα.

Δημοσ.

Χμ, αυτό γιατί να είναι απαραίτητα κακό;

*Θεωρώντας δεδομένο ότι πλέον κάθε σπίτι έχει υπολογιστή+ίντερνετ και κατά συνέπεια ο άλλοτε τηλεορασάκιας έγινε ιντερνετάκιας και μπορεί να επιλέξει την ενημέρωσή του, την ώρα της ενημέρωσής του, το από πού θα ενημερωθεί και όλα αυτά τα ωραία, να δει ονλαην ντοκιμαντέρ και τέλος πάντων να μην καταπίνει αμάσητα τα σκατά που σέρβιρε -από πάντα νομίζω- η τηλεόραση. (γιατί καλή φάση να αναπολούμε 10 μικρούς μήτσους αλλά όχι ότι κι εκείνο δεν ήταν κιτς-καλό κιτς, γουστάρουμε κιτς 10μικρούςμήτσους αλλά ήταν κιτς. Σόρυ.)

Γενικά αυτός που πλέον βλέπει τηλεόραση είναι η γιαγιά μου που δεν έχει υπολογιστή, η θεία μου που βαριέται να ανοίξει τον υπολογιστή, άτομα που δεν ξέρουν να χειρίζονται (κακώςπολύκακώς) υπολογιστή και τέλος πάντων καταλάβατε. Ε αυτοί που εν έτει 2010 είναι όλα τα παραπάνω είναι άξιοι της μοίρας τους και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα δουν το σκουπιδαριό με το τι θα φορέσει φέτος ο Αλκαίος στην Γιουροβίζιον, θα δουν τις διαφημίσεις ανάμεσα στην σκατένια ταινία του σταρ και τα ρέστα και θα γουστάρουν κιόλας. Οι υπόλοιποι μπορούμε να δούμε τα προγράμματα που μας ενδιαφέρουν μερικές ώρες αργότερα στο ίντερνετ, τουλάχιστον χωρίς διαφημίσεις και επειδή θέλουμε όντως να τα δούμε.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σας με την τηλεόραση, αν δεν τη θέλετε πετάξτε την. Άχρηστη είναι πια ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σας με την τηλεόραση, αν δεν τη θέλετε πετάξτε την. Άχρηστη είναι πια ούτως ή άλλως.

Τι λες καλε, εχω συνδεμενα πανω της PS3, Wii και PS2 ταυτοχρονα και την λες αχρηστη? :-D

/sarcasm off

Δημοσ.
Τι λες καλε, εχω συνδεμενα πανω της PS3, Wii και PS2 ταυτοχρονα και την λες αχρηστη? :-D

/sarcasm off

τι τις θες τοσες κονσολες; Εγω μονο γουι θα ειχα ετσι για το χαβαλε.

Δημοσ.

Ξαπλοστρα

τι τις θες τοσες κονσολες; Εγω μονο γουι θα ειχα ετσι για το χαβαλε.

PS2 = σταθερη αξια

Wii = το μονο μηχανημα που γουσταρουν οι γυναικες (και εχω και 3-4 παιχνιδια για μενα)

PS3 = δεν υπηρχε πουθενα αλλου Demon Souls και Disgaea 3

Δημοσ.

PS2 = θα του εβαζα δυναμίτη και θα το πεταγα την ανάσταση

Wii = θα το επαιρνα και θα περναγα μελι με το παρεακι μου

PS3 = Δεν υπάρχει λογος να το αγοράσω με τα 300-400 ευρω που κόστισε θα πεταγόμουν ενα ταξιδάκι

Δημοσ.

Ο τυπος απλα ειναι εμετικος και ακομα ποιο εμετικο ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτε αλλο ποιο αξιολογο σε ελληνικη εκπομπη περα απο αυτους τους δυο (αρβυλα + λακης) σημερα.

Δεν λέω, και εγώ νοσταλγός του Χαρη Κλιν είμαι αλλά σήμερα θα προτιμούσα να αντικατασταθούν όλα αυτά τα ανατριχιαστικά μεσημεριανά,

τα για τα μπάζα τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι, οι θλιβερές σαπουνόπερες και κακόγουστα σίριαλ

με δεκάδες εμετικούς Λάκηδες και δεκάδες προπαγανδιστές Κανάκηδες.

Επίσης, χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι δυο εκπομπές οι οποίες χρησιμοποιούν περίτεχνα

την τηλεθέασή τους ώστε να σε βάζουν έστω και λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς.

Όλα τα άλλα είναι για πλήρη αποχαύνωση και αποπροσανατολισμό.

Ά! Είμαι επίσης και νοσταλγός του "Μουσικόραμα"...!:mrgreen:

Δημοσ.
Ο Λακης εκφραζει την οργη του λαου και τις ανησυχιες του καθε πολιτη .Αν σε μερικους δεν αρεσει δεν πειραζει τουλαχιστων αυτος δεν εχει κλεψει κανεναν.Και τι μας νοιαζει αν παιρνει πολλα λεφτα?Δεν ειναι κρατικα αρα κανεναν δεν ζημιωνει.Οσο για την σατιρα που κανει ειναι σωστη οσο και να ποναει γιατι αυτος ειναι ο ρολος της σατιρας.

Οι ραδιο αρβυλα πιο πολυ κανουν πλακα και χαβαλε παρα προβαλουν αποψεις και προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ γιατι ειναι αυθορμητοι.

Πολυ ευκολα τους κρινεται ολοι εσεις μακαρι να κρινατε ετσι και τους εαυτους σας.

Eτσι ειναι τα πραγματα, συμφωνω μαζι σου. Αρκει ομως αυτα να μην τα ειπες λογω κομματικης αλληλεγγυης:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...