hashashin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγω προσωπικα δεν βλεπω τηλεοραση.Μονο ραδιο αρβυλα και λαζοπουλο παρακολουθω και κανα ματσ ποδοσφαιρου.Και μονο για εναν απλο λογο.Προπαγανδιζουν συνεχως και αδειαλειπτως και πουλανε κουτοχορτο.Δεν αντεχω ουτε τις ειδησεις ουτε αυτους τους πολιτικους-υποκριτες που βγαινουν στα παραθυρα ουτε τα τσοκαρα των μεσημεριανων που τα πουλανε σαν πρωτυπο,δεν μπορω να βομβαρδιζομαι απο διαφιμησεις και μου ερχεται να κανω εμετο οταν βλεπω τον πρεκα και οποιον αλλο @$%!&%*^ μου προβαλουν. Και δεν ειναι μονο αυτο:προβαλουν την βια σαν λατρεια,ενισχυουν τον ρατσισμο και υποτιμανε τον νου του ανθρωπου λεγοντας διαφορες μαθηματικοφιλοσοφικες μαλ***κιες και καμαρωνουν για την αθλιοτητα τους. Σοβαρα σκεφτομαι να τους κοπανησω ολους.Ειστε μαζι μου?
whiteNinja Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγω προσωπικα δεν βλεπω τηλεοραση.Μονο ραδιο αρβυλα και λαζοπουλο παρακολουθω χαχαχαχα νασαι καλά βρε! παρακολουθείς τους άρχοντες της προπαγάνδας.. και δεν τοχεις καταλάβει κιόλας! χαχαχαχαχα
hashashin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβαινω αυτο που λες.Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να ειναι αρχοντες της προπαγανδας.Τι κανουν δηλαδη για πες μου.(θελω απλα να μαθω δεν σε ειρωνευομαι)
nikos_kalantas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγω προσωπικα δεν βλεπω τηλεοραση.Μονο ραδιο αρβυλα και λαζοπουλο παρακολουθω και κανα ματσ ποδοσφαιρου.Και μονο για εναν απλο λογο.Προπαγανδιζουν συνεχως και αδειαλειπτως και πουλανε κουτοχορτο.Δεν αντεχω ουτε τις ειδησεις ουτε αυτους τους πολιτικους-υποκριτες που βγαινουν στα παραθυρα ουτε τα τσοκαρα των μεσημεριανων που τα πουλανε σαν πρωτυπο,δεν μπορω να βομβαρδιζομαι απο διαφιμησεις και μου ερχεται να κανω εμετο οταν βλεπω τον πρεκα και οποιον αλλο @$%!&%*^ μου προβαλουν. Και δεν ειναι μονο αυτο:προβαλουν την βια σαν λατρεια,ενισχυουν τον ρατσισμο και υποτιμανε τον νου του ανθρωπου λεγοντας διαφορες μαθηματικοφιλοσοφικες μαλ***κιες και καμαρωνουν για την αθλιοτητα τους. Σοβαρα σκεφτομαι να τους κοπανησω ολους.Ειστε μαζι μου? Βλέπω ακριβώς τα ίδια (εγώ όχι και τόσο πολύ τον Λάκη) και έχω ακριβώς τίς ίδιες απόψεις!
hashashin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Βλέπω ακριβώς τα ίδια (εγώ όχι και τόσο πολύ τον Λάκη) και έχω ακριβώς τίς ίδιες απόψεις! Τι λες παμε να τους φαμε λαχανο?
aledjo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγω προσωπικα δεν βλεπω τηλεοραση.Μονο ραδιο αρβυλα και λαζοπουλο παρακολουθω και κανα ματσ ποδοσφαιρου.Και μονο για εναν απλο λογο.Προπαγανδιζουν συνεχως και αδειαλειπτως και πουλανε κουτοχορτο.Δεν αντεχω ουτε τις ειδησεις ουτε αυτους τους πολιτικους-υποκριτες που βγαινουν στα παραθυρα ουτε τα τσοκαρα των μεσημεριανων που τα πουλανε σαν πρωτυπο,δεν μπορω να βομβαρδιζομαι απο διαφιμησεις και μου ερχεται να κανω εμετο οταν βλεπω τον πρεκα και οποιον αλλο @$%!&%*^ μου προβαλουν. Και δεν ειναι μονο αυτο:προβαλουν την βια σαν λατρεια,ενισχυουν τον ρατσισμο και υποτιμανε τον νου του ανθρωπου λεγοντας διαφορες μαθηματικοφιλοσοφικες μαλ***κιες και καμαρωνουν για την αθλιοτητα τους. Σοβαρα σκεφτομαι να τους κοπανησω ολους.Ειστε μαζι μου? και αφου δε βλεπεις τηλεοραση, που ξερεις οτι δειχνει ολα αυτα?
Beholder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγω προσωπικα δεν βλεπω τηλεοραση.Μονο ραδιο αρβυλα και λαζοπουλο παρακολουθω και κανα ματσ ποδοσφαιρου.Και μονο για εναν απλο λογο.Προπαγανδιζουν συνεχως και αδειαλειπτως και πουλανε κουτοχορτο.Δεν αντεχω ουτε τις ειδησεις ουτε αυτους τους πολιτικους-υποκριτες που βγαινουν στα παραθυρα ουτε τα τσοκαρα των μεσημεριανων που τα πουλανε σαν πρωτυπο,δεν μπορω να βομβαρδιζομαι απο διαφιμησεις και μου ερχεται να κανω εμετο οταν βλεπω τον πρεκα και οποιον αλλο @$%!&%*^ μου προβαλουν. Και δεν ειναι μονο αυτο:προβαλουν την βια σαν λατρεια,ενισχυουν τον ρατσισμο και υποτιμανε τον νου του ανθρωπου λεγοντας διαφορες μαθηματικοφιλοσοφικες μαλ***κιες και καμαρωνουν για την αθλιοτητα τους. Σοβαρα σκεφτομαι να τους κοπανησω ολους.Ειστε μαζι μου? Ακομα γελαω!Ο Λαζοπουλος αντικειμενικος!Οτι να'ναι!Που να σφιξουν και οι ζεστες!
timekeeper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ακομα γελαω!Ο Λαζοπουλος αντικειμενικος!Οτι να'ναι!Που να σφιξουν και οι ζεστες! Δεν ντρέπεσαι να τον χλευάζεις;;; Ξέρεις τι έκανε τις προάλλες; Άργησε τις διαφημίσεις κατά τρία ολόκληρα λεπτά!!!! Που έχεις ματαδεί τέτοια επανάσταση, live on-camera;;; Άντε γιατί δεν εκτιμάμε τίποτα σε αυτή τη χώρα...
chaplin1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 χαχαχαχα νασαι καλά βρε! παρακολουθείς τους άρχοντες της προπαγάνδας.. και δεν τοχεις καταλάβει κιόλας! χαχαχαχαχα Δν τους παω ουτε εγω αλλα για πες με επιχειρηματα τι εννοεις...
Sellers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Άργησε τις διαφημίσεις κατά τρία ολόκληρα λεπτά!!!! Που έχεις ματαδεί τέτοια επανάσταση, live on-camera;;; Άντε γιατί δεν εκτιμάμε τίποτα σε αυτή τη χώρα... Σοβαρά έκανε κάτι τέτοιο; Και ούτε νοιάστηκε για τις συνέπειες; Φαντάζομαι θα το είπε κιόλας ''Εμενα δεν με ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις, αυτό που έχω να πω θα το πω''. Γειά σου Λάκη άρχοντα.
Adon1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 τον Λαζοπουλο πλεον δεν τον παω μια.... και εγω μονο ματς βλεπω και Αρβυλα και αυτο γιατι ειναι οι μονοι που πετανε στα βουλωμενα μυαλα -ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ-τις αληθειες που μας περιτρυγυριζουν και κανεις δεν λεει επειδη φοβαται.... και η αληθεια ποναει....γιαυτο τους γουσταρω Να φανταστω ο φιλος εννοησε προπαγανδιστικους τους Αρβυλα επειδη "τολμησαν" να αναλυσουν την αληθεια?το τι παιζει με τους μεγαλοπαπαδες της εκκλησια ΑΕ?? τι να κανουμε.... η αληθεια ποναει,οποιος δεν θελει απλα αλλαζει καναλι
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 -Εγω βλεπω την Μαρια Κουτσα, αυτη ειναι η μονη που αξιζει στην τηλεοραση. -Τι λες ρε, η Μαρια Κουτσα προπαγανδιζει, τον Πετρο Σταυραιτο να βλεπετε. Αυτος λεει την αληθεια και μονο την αληθεια. -Εσυ τι λες ρε. Ο Σταυραιτος ειναι θολοκουλτουριαρης και χαιδεμενος απο το συστημα. -Εσυ εισαι χαιδεμενος απο το συστημα. -Εγωωωω? Η Μαρια Κουτσα ειναι.
NemeSis1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά ο Λάκης? Αυτός ο αξιαγάπητος τηλεπερσόνας, που νοιάζεται για τον φτωχό και τον συνταξιούχο, που χτυπάει την κακιά την δεξιά αλλά παίρνει 1000 ευρώ για κάθε τηλεοπτικό λεπτο? ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 100 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ο πιο μεγάλος προπαγανδιστής. Και μετά ακολουθεί ο Κανάκης. Το να πουλάς καλοσύνη είναι ότι πιο εύκολο για να βγάλεις λεφτά. Ειδικά σε περιόδους όπου όλοι λίγο πολύ περνάμε δύσκολες μέρες.
IOSTEFO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Και για μένα είναι ένα ξερατό,λυπούμαι όμως για τα πρόβατα του.
leftermann Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 κι εγώ σιχαίνομαι τον Λαζόπουλο, λίγο λιγότερο και τον Κανάκη, αλλά δεν βλέπω να προπαγανδίζουν και κάτι. Αποβλακώνουν, ναι θα έλεγα. Η μεγάλη απορία μου όμως είναι, με αυτό εδώ: Σοβαρα σκεφτομαι να τους κοπανησω ολους.Ειστε μαζι μου? τι ακριβώς εννοείς; Έχεις κάτι στο μυαλό σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.