xalia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 με μία ubuntu θα παίξουν όλα out of the box ( η atheros σίγουρα ). Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις
HER_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Πάτα control + alt +delete και πήγαινε στην καρτέλα δίκτυο. Εκεί θα δεις το ποσοστό που χρησιμοποιεί η ασύρματη κάρτα δικτύου σου. Σε κανονικά πλαίσια θα πρέπει να είναι 1-2 % διαφορετικά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που απασχολεί το δίκτυο. αν το δίκτυο σου. Αν είναι έτσι κάποιο πρόγραμμα απασχολεί το δίκτυο. Για να βρεις ποιο είναι ίσως να σε βοηθήσει στο να πας στη καρτέλα διεργασίες και αφαίρεσε όσες περισσότερες μπορείς – επιτρέπονται ώστε να τρέχει ο υπολογιστής όσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα. Και πήγαινε πάλι στην καρτέλα δίκτυο να δεις αν έχει μειωθεί το ποσοστό χρήσης δικτύου.
_Anonymous_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το mcaffee πως το εκανες unistall? στα antivirous, κανονας ειναι να γινοντε unistall με το δικο τους tool, ακριβως για να αποφευγοντε αυτου του ειδους τα προβληματα. Οταν το πρωτοανοιξες πριν το βγαλεις, θυμασαι αν ειχες αυτα τα προβληματα?
melody Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 αφου τελειωσε το εβαλα για defragment. Αυτό τώρα;;; Μιας ημέρας netbook, γιατί να κάνει defrag το δίσκο;;;; off-topic είμαι, το ξέρω, αλλά μου φάνηκε τόσο περίεργο αυτό. Να κάνεις στο 6μηνο ή στο χρόνο, να το δεχτώ. Προσωπικά κάνω στο χρόνο και πάλι ΑΝ κάτι δεν μου αρέσει καλά στην απόκριση του δίσκου.
Ozone Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το mcaffee πως το εκανες unistall? στα antivirous, κανονας ειναι να γινοντε unistall με το δικο τους tool, ακριβως για να αποφευγοντε αυτου του ειδους τα προβληματα. Οταν το πρωτοανοιξες πριν το βγαλεις, θυμασαι αν ειχες αυτα τα προβληματα? εκανα ολα τα updates και μετα εκανα unistall με τον συνηθισμενο τροπο που κανεις unistall ενα προγραμμα. πριν το βγαλω νομιζω πως δεν τα ειχα. Αυτό τώρα;;; Μιας ημέρας netbook, γιατί να κάνει defrag το δίσκο;;;; off-topic είμαι, το ξέρω, αλλά μου φάνηκε τόσο περίεργο αυτό. Να κάνεις στο 6μηνο ή στο χρόνο, να το δεχτώ. Προσωπικά κάνω στο χρόνο και πάλι ΑΝ κάτι δεν μου αρέσει καλά στην απόκριση του δίσκου. το diskeeper μετα απο αναλυση ειπε οτι χρειαζεται defragment.
_Anonymous_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Για κανε μια προσπαθεια και κατεβασε τα αναλογα tools, τρεξτα και δες τι γινετε και εννοω για ολα τα antivirous που ειχες και εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.