Προς το περιεχόμενο

Ράδιο αρβύλα, Τρίτη 30-3-2010

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω εχω σιγουρευτει πλεον πως η αντιθεση προς τον Κανακη οφειλετε κυριως σε πολιτικη ιδεολογια.Καθως το οτι αν χαιδευε το μπρατσο του την ωρα που προβαλε ενα σοβαρο βιντεο δεν αποτελει επιχειρημα.

προς garnele: μπερδευεις τα εθνικα συμβολα με τα θρησκευτικα(-δογματικα συμβολα).μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι αν ειναι δυνατον,υπαρχουν και πολλοι οι οποιοι δεν ειναι καν χριστιανοι μια τετοια αποψη ειναι τελειως ανοητη και εγωιστικη.Η θρησκεια δε συνεπαγετε χριστιανισμος ντε και καλα.επιπλεον ο jesas δεν ειναι εθνικο συμβολο που συνδεει τον ελληνισμο με τους προγονους του.και εκτος αυτου τα εθνικα μνημεια δεν αποτελουν εξουσια,αντιθετα με τη καθε θρησκεια που αντισυνταγματικα κιολας προσπαθει να αποτελεσει.κατα τη γνωμη μου δεν θεωρω απλα σωστη αυτου του ειδους της σατιρα,τη θεωρω αναγκαια.κυριως εναντιον δογματων τα οποια προσπαθουν να αποτελεσουν εξουσια επισκιαζοντας τις θρησκευτικες αντιληψεις των υπολοιπων Ελληνων.και by the way το south park απο τις πιο σατιρικες σειρες που εχουν γελοιποιησει την εκαστοτε εξουσια και δη τη θρησκεια,πλεον αποτελει το μεγαλυτερο σε ακροαματικοτητα cartoon ολων των εποχων.

Δημοσ.
εγω εχω σιγουρευτει πλεον πως η αντιθεση προς τον Κανακη οφειλετε κυριως σε πολιτικη ιδεολογια.Καθως το οτι αν χαιδευε το μπρατσο του την ωρα που προβαλε ενα σοβαρο βιντεο δεν αποτελει επιχειρημα.

προς garnele: μπερδευεις τα εθνικα συμβολα με τα θρησκευτικα(-δογματικα συμβολα).μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι αν ειναι δυνατον,υπαρχουν και πολλοι οι οποιοι δεν ειναι καν χριστιανοι μια τετοια αποψη ειναι τελειως ανοητη και εγωιστικη.Η θρησκεια δε συνεπαγετε χριστιανισμος ντε και καλα.επιπλεον ο jesas δεν ειναι εθνικο συμβολο που συνδεει τον ελληνισμο με τους προγονους του.και εκτος αυτου τα εθνικα μνημεια δεν αποτελουν εξουσια,αντιθετα με τη καθε θρησκεια που αντισυνταγματικα κιολας προσπαθει να αποτελεσει.κατα τη γνωμη μου δεν θεωρω απλα σωστη αυτου του ειδους της σατιρα,τη θεωρω αναγκαια.κυριως εναντιον δογματων τα οποια προσπαθουν να αποτελεσουν εξουσια επισκιαζοντας τις θρησκευτικες αντιληψεις των υπολοιπων Ελληνων.και by the way το south park απο τις πιο σατιρικες σειρες που εχουν γελοιποιησει την εκαστοτε εξουσια και δη τη θρησκεια,πλεον αποτελει το μεγαλυτερο σε ακροαματικοτητα cartoon ολων των εποχων.

NOMIZΩ, νομίζω λέω, ότι είδες το δέντρο και έχασες το δάσος.

Επίσης, και εγώ αν κανόνιζα την Στικούδη τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα στην τηλεόραση. Θέλει και συντήρηση η κοπέλα.

Δημοσ.
και by the way το south park απο τις πιο σατιρικες σειρες που εχουν γελοιποιησει την εκαστοτε εξουσια και δη τη θρησκεια,πλεον αποτελει το μεγαλυτερο σε ακροαματικοτητα cartoon ολων των εποχων.

Καμία σχέση το South Park με τον Κανάκη. Πραγματική σάτιρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Μόνο κατευθυνόμενη.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς οι Ράδιο Αρβύλα δεν κάνουν σάτιρα. Έκαναν μόνο τον πρώτο χρόνο. Μιλάω για την σάτιρα του Λαζόπουλου.

Δημοσ.

Παραπάνω είπες πως δεν υπάρχει σάτυρα στην Ελλάδα.

Μόνο ο Λαζόπουλος υποτίθεται πως κάνει σάτυρα στην Ελλάδα;

Δημοσ.
Παραπάνω είπες πως δεν υπάρχει σάτυρα στην Ελλάδα.

Μόνο ο Λαζόπουλος υποτίθεται πως κάνει σάτυρα στην Ελλάδα;

Είμαστε πίσω θέλω να πω, σε σχέση με την αμερικανική η την αγγλική σάτυρα.

Δημοσ.

πωπω ειστε ΠΟΛΥ κουραστικοι ορισμένοι!

η ουσια ειναι ο Κανακης ρε ζωα; ε;

για το θεμα που εδειξε η εκπομπη δεν εχετε να πειτε τπτ;

τα ξερατε ΟΛΑ! ξερετε τον ΚΑΘΕ Κανάκη!

ξερετε τα παντα κ το κραζετε σαν κοτες που εκαναν αυγο!

κ μιλάτε για δηθεν;

ζωα!

ΕΝΑΝ ομως απο εσας που κράζετε δεν εχω δει να αντιπροτείνει κάτι.

να πει εναν που θα ήθελε να παρουσιασει ενα τετοιο θεμα, με τι υφος, ρουχα, σωματοτυπο, σε τι εκπομπη, τι ωρα, Πότε (μιας κ σας πειραξε πως τα εδειξαν..καπως αργοπωρημενα.

γεμισαμε ξερολες

αι σιχτιρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...