Προς το περιεχόμενο

Ράδιο αρβύλα, Τρίτη 30-3-2010

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nombel παίρνουν.

?????????????????????????????????????????????????????

το λεξικο φαντασμα ξαναχτυπα,και λεγετε nobel oxi nombel αλλα αδιαφορο.αν δε καταλαβαινεις τι γραφω σε καθε περιπτωση πηγαινε παλι δημοτικο.εγω νιπτω τας χειρας μου.

Δημοσ.
γιατι νομιζω οτι ο κανακης εκει που κανει σατυρα περναει τα δικα του μηνυματα λες και κανει πολιτικη συζητηση? Εμενα μου φαινεται τελειως ξερολας

Εσυ οταν λες την γνωμη σου εισαι ξερολας? Επισης, επειδη περναει τα δικα του μηνυματα που ειναι το κακο? Δικα του ειναι, δεν ειναι δικα σου. Επισης στα λεει, δεν στα επιβαλλει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Nombel παίρνουν.

?????????????????????????????????????????????????????

το λεξικο φαντασμα ξαναχτυπα,και λεγετε nobel oxi nombel αλλα αδιαφορο.αν δε καταλαβαινεις τι γραφω σε καθε περιπτωση πηγαινε παλι δημοτικο.εγω νιπτω τας χειρας μου.

sarcasm.jpg

Δημοσ.
η χωρα πλεον δε βγαζει επιστημονες αλλα θεολογους και παπαροφιλολογους

Εγώ θα έλεγα πως βγάζει κυρίως εξυπνάκηδες και εγωιστές πάλι..

Δημοσ.
Πώς γίνεται σε αυτές τις συζητήσεις όλοι να είναι πάνσοφοι και να γνωρίζουν τόσα πράγματα για τον κόσμο και τις λειτουργίες του και να μην τους λέει τίποτα το Zeitgeist που να μην γνωρίζουν (όλοι άλλωστε έχουν μελετήσει Αιγυπτιολογία, Οικονομία και πολλά άλλα θέματα στη ζωή τους), αυτά να είναι πράγματα που απευθύνονται σε 14-17χρονους (που να υπενθυμίσω ότι δεν ψηφίζουν)...

..και παρόλα αυτά να έχουμε τις κυβερνήσεις που έχουμε.

Τόσοι ψαγμένοι και σπουδαγμένοι άνθρωποι...

Ελα δε...

Εγω προσωπικα (στα 23 μου) δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζω αυτα τα λεφτα που βγαζω, χωρις να παραγω τιποτα.

Μπραβω στα παιδια που βγαλαν κατι ενδιαφερον(?) στη τηέοραση (το ειδα στο web, δεν εχω TV :-) ).

Δημοσ.
Η προσωπική άποψη του Κανάκη χθές εκτός απο το ξύσιμο της επιφάνειας? Το μόνο που είδα να κάνει χθές ήταν να αναμασάει τα λεγόμενα των ντοκυμαντέρ δίχως ίχνος ουσιώδους προσωπικής άποψης.

Σε συνδυασμό με τον κλασμένο και εντελώς επιφανειακό σχολιασμό απο τους άλλους 3 το πράγμα χτύπαγε απο μακριά οτι έκαναν αυτή την εκπομπή μόνο και μόνο για να αποδείξουν -και καλά- οτι ΔΕΝ είναι mainstream-trash εκπομπή.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν δέχομαι στην μια εκπομπή να μου υποτιμαει την νοημοσύνη με την Μπεκατώρου, την Τζούλια κτλ, και στην άλλη να προσπαθεί να μου το παίξει "ψαγμένος" και να μου δείχνει Zeitgeist. Ε όχι.

Βέβαια ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν τηλεθέαση ήταν να αναπαράγουν σκουπίδια. Η ίδια εκπομπή, στις αρχές της το 2008 ήταν κορυφή. (Απο θέμα απόψεων και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ σάτιρας).

το

cebbcebfcf85cebacebfcf85cebcceb9.jpg

στον

Gentleman_in_bowler.JPG

ps2 ρε kilik μετα τα οσα εχεις γραψει στο αβαταρ ερχεσαι και μας πουλας πνευμα? νιιιιι ρε ,ρε νιιιιιιιιιιιιιιιι λεμε

Παμε αλλη μια:

Οι ψαγμενοι περιμενανε το Zeitgeist για να καταλαβουν πως λειτουργει ο κοσμος που ζουν; :rolleyes:

Δημοσ.
sarcasm.jpg

Νομίζω ότι αυτό κολλάει πιο καλά:

Σημείωση: Αν ξεκολλήσεις τα μάτια σου απο τα βυζιά αυτηνής πίσω υπάρχει μια ταμπελίτσα που λέει sarcasm.

Sarcasm-the-big-bang-theory-8135257-500-281.jpg

Δημοσ.

Την έβαλα χθες την εκπομπή να τη δω. Ενδιαφέρουσα η αρχή με τα πορνό και τη λογοκρισία -σίγουρα- όταν άρχισε να αναφέρεται στο zeitgeist με πήρε ο ύπνος (πάλι, μιας που και όταν επιχείρησα να δω το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ πριν καναδυό χρόνια με πήρε επίσης ο ύπνος).

Μία παρατήρηση λοιπόν, διότι πραγματικά εντυπωσιάστηκα στην αρχή: ο συμπαθέστατος κατά τ' άλλα Κανάκης, προ 2-3 εβδομάδων αναφερόταν στην εικόνα του περιοδικού Φόκους (αυτή με την Άφρω και το κωλοδάχτυλο ντε!) σαν άλλος ένας φονταμενταλιστής χριστιανός, μιλούσε για Σύμβολα και Σεβασμό και ήταν λες και άκουγες τον Αυτιά. Αντιθέτως, χθες υποστήριζε πως "η σάτιρα δεν έχει όρια/η σάτιρα των συμβόλων δεν γίνεται προς τα ΣΥΜΒΟΛΑ αλλά προς ορισμένους ανθρώπους από πίσω που τα ντροπιάζουν" κλπ κλπ.

Κοινώς, ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας για μερικά νούμερα με τα εκάστοτε τρέντι-θέματα ε.

Επίσης, δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να τον βλέπεις να ρητορεύει διακόπτοντας τον Σερβετά, χαϊδεύοντας τα μπράτσα του. Αν ήμουν ο Σερβετάς θα τον έσπαγα.

Δημοσ.
Επίσης, δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να τον βλέπεις να ρητορεύει διακόπτοντας τον Σερβετά, χαϊδεύοντας τα μπράτσα του. Αν ήμουν ο Σερβετάς θα τον έσπαγα.

Αυτό, συν ότι ήταν ο ίδιος μάπας που χαλούσε συνεχώς ένα απ' τα καλύτερα ανέκδοτα του, πετώντας κραυγές και ανούσιες-ηλίθιες φράσεις ("Τι λέεεεεεεει ρε") λίγο πριν δώσει ρέστα ο Σερβετάς. Και δεν το 'χει κάνει μία φορά.

Χώρια ότι ντάξει μπρατσάρες έχει, φίνο γκομενάκι έχει αλλά παρλάρει περισσότερα από 16άρα με περίοδο.

Δημοσ.

παντως εμενα μου αρεσε η ντελου που τα ειχε καποτε :P

τωρα ποια?

και γκαρνελα, ασε δεν ξερεις εσυ απο αυτα, πανε διαβασε για μπινγκ μπανγκ

Δημοσ.

οτι και να λεμε παντως,ειναι ο μονος tv persona που το εχει κανει αυτο ζωντανα στην τηλεοραση κατα υπουργου:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qdF-FZrvtIY[/ame]

και δεν εχει σημασια αν το εκανε επειδη καιγοταν το μαγαζι του,σημασια εχει οτι το εκανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...