Προς το περιεχόμενο

Ράδιο αρβύλα, Τρίτη 30-3-2010

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι βρήκατε την χθεσινή καλή, απλά διαβάστε αυτά που γράψατε και δείτε ποιοί ήταν οι πρώτοι που κατέφυγαν σε χαρακτηρισμούς όπως "ξερόλες", "ιστορία", "φουλ γνώστες", "παντογνώστες" και μερικά ακόμη. Και όμως, το ράδιο αρβύλα που έχετε ως πρότυπο, είναι το πρώτο που μιλάει για ανοχή της γνώμης του άλλου και για πολιτισμένη συζήτηση. Πώς γίνεται αυτό;

Ακύρωση εγγραφής, παραέγινε το κακό (και) εδώ.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
νταξει η υποκρισια δεν ειναι τπτ καινουργιο αλλα πριν καταγγειλεις τον κανακη και τον καθε κανακη δεν θα επρεπε πρωτα να καταγγειλεις διαφορους ταχαμου φωστηρες εδω μεσα των οποιων τα γραπτα ξερωγω δεν συναγουν με την εικονα που πλασαρουν?

και στην τελικη αφου ο κανακης ειναι τοσο @@ρας (που ειναι) γιατι ασχολειστε τοσο μαζι του,το φυσιολογικο δεν ειναι να τον γραψετε στα @@ σας βαριεστημενα?

Για το τελευταίο ειμαι μαζί σου 100%. Ενημέρωση υπάρχει για τα πράγματα που ενδιαφέρουν, οπως τελικά η πλειοψηφια που βλεπει τηλεοραση δυστυχως ενδιαφερεται για την κάθε τυχαία Σασα Μπαστα, γιάυτο και υπαρχουν 1000 εκπομπές που δείχνουν τετοια σκουπίδια.

Στο θέμα μας για τον Κανάκη, η διαφορά του με τους φωστήρες που λες που υπαρχουν εδω ειναι οτι ο Κανάκης ειναι δημόσιο πρόσωπο και κρίνεται για κάθε κίνηση που κάνει. Αν πετάξω εγω μια παπαριά εδω μέσα το πολύ να με κράξεις εσύ και 2-3 άλλοι και μεθάυριο δεν θα θυμόμαστε ούτε τα nicknames μας. Οχι λογω ανωνυμίας, αλλά επειδή εμείς είμαστε 1 απτις 11,000,000 φωνες της Ελλαδας. Ο Κανάκης ειναι 1 φωνη, αλλα απο κάτω του κρέμονται 100000 brainwashed ατομα χωρίς ιδία κρίση!

Δημοσ.
Διακρινω μια τρελη εμπαθεια απο καποιους εδω περα για Κανακη και λοιπους.

Νομιζω οτι καποιοι εδω περα εχετε παρεξηγησει λιγο τον ρολο αυτων των εκπομπων, δηλαδη τι σοι κριτικη ειναι αυτη ?

Τι ακριβως περιμενετε απο εκπομπης αυτου του στυλ ? η τι ειναι ο Κανακης ? Κανας Καστοριαδης ή Ραφαηλίδς που πρεπει να κανει εμπεριστατωμενη αναλυση των γεγονοτων ? Οι τσε γκεβαρα της Τηλεορασης που ειναι υποχρεωμενοι με τα βιντεακια και τα αφιερωματα και τις συζητησεις τους να δωσουν το σωστο πνευμα της εξεργερσης κτλ ?

Ελεος ρε μαγκες, κρινετε τους, αλλα κρινετε τους για αυτο που ειναι και για αυτο που κανουν.

Μια εκπομπη με μπολικο χαβαλε κανουν, παιζουν καποια βιντεακια και κοροιδευουν δημοσια προσωπα, καποιες φορες το κανουν ευστοχα καποιες φορες οχι, και καποιες φορες επιφανειακα. Αυτο ειναι θεμα γουστου καθαρα.

Δηλαδη απο ολο αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικη τηλεοραση ειναι απο τις λιγες εκπομπες που ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους δινει μια αφορμη για περεταιρω σκεψη. Το τι θα κανει ο καθενας απο κει και περα δικο του θεμα ειναι.

Για παραδειγμα η εκπομπη χτες προφανως απευθυνεται σε οσους δεν ειναι σε τετοια φαση ψαξιματος και οκ, εδωσαν ενα καλο εναυσμα σε καποιους να αρχισουν.

Αυτη η κακοπροαιρετικη κριτικη του στυλ "σιγα μην περιμεναμε αυτους τους δηθεν να μας πουνε πως ειναι ο κοσμος που ζουμε" τι σοι μαγκια ειναι ασ πουμε ? οτι εμεις οι ψαγμενοι σνομπαρουμε καθε τι διαφορετικο γτ ειμαστε αλανια και τα ξερουμε ολα απο ιντερνετ και το zeitgeist το kymatica τα moor documentaries κτλ τα εχουμε δει εδω και χρονια και pssss κατι τρεχει.

Φιλικα

Κωστας

επιτελους και λογικες φωνες,επιτελους

Δημοσ.

Μου τη σπάει το και καλά Alternative στύλ του Κανάκη "Εγώ θα σώσω τον κόσμο" κτλ. Ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα νούμερα.

Το περιεχόμενο της εκπομπής ήταν κάτι θετικό, όχι με τον τρόπο που παρουσιάστηκε όμως.

Δημοσ.

ρε συ ενας χαβαλεδοπαπαρας ειναι οπως ειμαστε οι περισσοτεροι

αυτο του αφαιρει το δικαιωμα να λεει και τπτ σοβαρο? οπως μπορει να λεχθει κατι σοβαρο στην τιβι και σε τετοιες εκπομπες

στην τελικη δεν εκανε και τπτ κακο και δεν νομιζω επισης με αυτα που παρουσιασαν χθες να τρελαθηκαν στην τηλεθεαση το αντιθετο μαλιστα

Δημοσ.

Για παραδειγμα η εκπομπη χτες προφανως απευθυνεται σε οσους δεν ειναι σε τετοια φαση ψαξιματος και οκ, εδωσαν ενα καλο εναυσμα σε καποιους να αρχισουν.

Ακριβώς αυτό ειναι. Και για μενα που δεν τους παρακολουθω, σαν τριτος λεω οτι ειναι καλο να βαλει εστω και εναν σε σκέψη. Απο κει και περα καταλαβαινω και ολους οσους γουσταρουν την εκπομπη γι'αυτο που ειναι, δηλαδη μια χιουμοριστικη εκπομη που τη βλεπει ο αλλος να χαλαρωσει..

Οταν θελω να δω επιθετικό ποδοσφαιρο, θα δω premier league....ετσι και αρχίσει η Manchester να παίζει κατενάτσιο για να μη φάει γκολ, ε θα φαει κράξιμο, και λογικό ειναι.. Οταν εχεις μια ταυτοτητα, ζεις με αυτήν, δε γινεσαι χαμελαίοντας όποτε γουστάρεις!

Δημοσ.
Όσοι βρήκατε την χθεσινή καλή, απλά διαβάστε αυτά που γράψατε και δείτε ποιοί ήταν οι πρώτοι που κατέφυγαν σε χαρακτηρισμούς όπως "ξερόλες", "ιστορία", "φουλ γνώστες", "παντογνώστες" και μερικά ακόμη. Και όμως, το ράδιο αρβύλα που έχετε ως πρότυπο, είναι το πρώτο που μιλάει για ανοχή της γνώμης του άλλου και για πολιτισμένη συζήτηση. Πώς γίνεται αυτό;

Ακύρωση εγγραφής, παραέγινε το κακό (και) εδώ.

Καταρχας δεν το εχω σαν προτυπο απλα πιστευω οτι αυτην την στιγμη στην τηλεόραση δεν υπαρχει αλλη εκπομπη που για μια ωρα θα σε κρατησει και θα σε κανει να γελασεις...

Και δεν νομιζω να τους απασχολουν τα νουμερα τοσο πολυ οσο λετε...

Φυσικα οταν κανεις μια εκπομπη θες να εχει αποδοχη απο τον κοσμο...

Δημοσ.
Αν εσείς γελάτε με την Μπεκατώρου, τα φιλάκια ρουφηχτά και τα άλλα σαχλά του Κανάκη τότε grats...

Προσωπικά τα συγκεκριμένα με εκνευρίζουν αλλά περνάω καλά όταν γελοιοποιεί πολιτικούς και παπάδες.

Το καλό όμως είναι ότι όσα κατεβατά και να γράψουμε εμείς θα τα δουν 100, 200, 5000 άτομα? Ας το φιλοσοφήσουμε όσο θέλουμε, τόσα θα το διαβάσουν. Ο ότιναναι χαβαλές σαχλός χαμαιλέοντας Κανάκης απευθύνεται μέσω της εκπομπής του σε πολλαπλάσια άτομα και αν αυτός δείξει αποσπάσματα από το Zeitgeist εγώ θα λέω πάλι καλά.

Ας το κάνει για την τηλεθέαση, ας το κάνει για να τα έχει καλά με το εγώ του από το να κυκλοφορεί το Zeitgeist μεταξύ μας και να λέμε ο ένας στον άλλο "πωω μλκ είμαστε γαμάουα ψαγμένοι, τα άλλα τα ζώα απ' έξω βλέπουν Μπεκατώρου και γουστάρουν", προτιμώ να το δουν και 5000 άτομα παραπάνω κι ας προβληματιστούν τα 100. Γιατί αν το Zeitgeist προβληθεί σε μεταμεσονύχτια εκπομπή στην ΕΤ3 ή στην Βουλή θα το δουν 5 άτομα, ενώ τώρα τουλάχιστον μέσω της κατάπτυστης αυτής εκπομπής θα απευθυνθεί και σε άλλο κοινό, κυρίως νεανικό, που μόνο καλό κάνει.

Όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμοί γιατί κάποιος έξω από τον κύκλο των εμάς εκλεκτών τόλμησε να ασχοληθεί με το Zeitgeist και τώρα όταν μιλάμε στους άλλους για το οικονομικό παράδοξο δεν θα μας κοιτάνε με ορθάνοιχτο το στόμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πώς γίνεται σε αυτές τις συζητήσεις όλοι να είναι πάνσοφοι και να γνωρίζουν τόσα πράγματα για τον κόσμο και τις λειτουργίες του και να μην τους λέει τίποτα το Zeitgeist που να μην γνωρίζουν (όλοι άλλωστε έχουν μελετήσει Αιγυπτιολογία, Οικονομία και πολλά άλλα θέματα στη ζωή τους), αυτά να είναι πράγματα που απευθύνονται σε 14-17χρονους (που να υπενθυμίσω ότι δεν ψηφίζουν)...

..και παρόλα αυτά να έχουμε τις κυβερνήσεις που έχουμε.

Τόσοι ψαγμένοι και σπουδαγμένοι άνθρωποι...

Δημοσ.
Προσωπικά τα συγκεκριμένα με εκνευρίζουν αλλά περνάω καλά όταν γελοιοποιεί πολιτικούς και παπάδες.

Δεν υπάρχει τέλειος παρουσιαστής.

Ο Κανάκης μπορεί να είναι ένας σφίχτης και συμφωνώ ότι δεν είναι ο πιο γαμάτος απ' ολους και τέτοια, αλλά καλώς η κακώς έχει ενα ταργκετ γκρουπ που τον ακούει/βλέπει.

Και επειδή θα συμφωνήσω ότι κυρίως πιτσιρικαρία τους βλέπει δεν βρίσκω καθόλου κακό το να δείξουν αποσπάσματα απο zeitgeist. Τώρα το τι σχόλια έκανε ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν την έχω δει την εκπομπή, αλλά έχω δει το zeitgeist.

Μακάρι όμως ένα (έστω και μικρό) ποσοστό από όσους το είδαν να προβληματιστούν με αυτά που δείχνει η συγκεκριμένη ταινία/ντοκιμαντέρ και να μην τους νοιάξει και πολύ αν έσφιγγε το μπράτσο του ο κανάκης.

Γενικά με το ράδιο αρβύλα εγω διασκεδάζω αφάνταστα, αναγνωρίζοντας ότι ναι ο συγκεκριμένος προσπαθεί να το παίξει λίγο μούρη, αλλά δεν με απασχολεί και πολύ. Ασχολούμαι περισσότερο με της βλακίες των πολιτικών και παπάδων όπως είπε και ο αποπάνω.

Επίσης, χωρίς να θέλω να υπερασπίσω κανέναν, αμφιβάλλω αν τώρα την έμαθαν την ταινία, (μπορεί αλλά μου φαίνεται δύσκολο, τεσπα).

Κανείς δεν ξέρει αν ήθελαν να την δείξουν καιρό, αν ο αντένα δεν τους άφηνε, η αν τώρα λόγω Πάσχα είπαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και επέλεξαν το συγκεκριμένο, λόγω θρησκείας κιόλας.

ε, αυτά :P

πσ. λατρεύω Σερβετα.

Δημοσ.

Το καλό όμως είναι ότι όσα κατεβατά και να γράψουμε εμείς θα τα δουν 100, 200, 5000 άτομα? Ας το φιλοσοφήσουμε όσο θέλουμε, τόσα θα το διαβάσουν. Ο ότιναναι χαβαλές σαχλός χαμαιλέοντας Κανάκης απευθύνεται μέσω της εκπομπής του σε πολλαπλάσια άτομα και αν αυτός δείξει αποσπάσματα από το Zeitgeist εγώ θα λέω πάλι καλά.

Ας το κάνει για την τηλεθέαση, ας το κάνει για να τα έχει καλά με το εγώ του από το να κυκλοφορεί το Zeitgeist μεταξύ μας και να λέμε ο ένας στον άλλο "πωω μλκ είμαστε γαμάουα ψαγμένοι, τα άλλα τα ζώα απ' έξω βλέπουν Μπεκατώρου και γουστάρουν", προτιμώ να το δουν και 5000 άτομα παραπάνω κι ας προβληματιστούν τα 100. Γιατί αν το Zeitgeist προβληθεί σε μεταμεσονύχτια εκπομπή στην ΕΤ3 ή στην Βουλή θα το δουν 5 άτομα, ενώ τώρα τουλάχιστον μέσω της κατάπτυστης αυτής εκπομπής θα απευθυνθεί και σε άλλο κοινό, κυρίως νεανικό, που μόνο καλό κάνει.

Όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμοί γιατί κάποιος έξω από τον κύκλο των εμάς εκλεκτών τόλμησε να ασχοληθεί με το Zeitgeist και τώρα όταν μιλάμε στους άλλους για το οικονομικό παράδοξο δεν θα μας κοιτάνε με ορθάνοιχτο το στόμα.

Συμφωνώ σε όλα. Δεν είπα το αντίθετο. Η εκπομπή χθες ήταν πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα, απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε το όλο θέμα.

Δημοσ.

ειλικρινά πείτε μου έναν τρόπο και έναν παρουσιαστή που θα θέλατε να το παρουσιάσει ή κατι αντίστοιχο και να μην τον κράξετε, και να μην τον νοιάζουν τα νούμερα και να μην τον θεωρείτε δήθεν

αντί να μείνουμε στην ουσία πως ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

κάποιοι είδαν κάτι διαφορετικό, κάποιοι θα σκεφτούν και μια άλλη εκδοχή κολλάτε στον Κανάκη και λέτε σιγά τί μας είπε. λες κ εσείς όταν είδατε το Zeitgeist τα γνωρίζατε όλα. παντογνώστες μου εσεις!

Δημοσ.

Τι λέτε ρε μάγκες; Σας ενόχλησε που έδειξε το Zeitgeist γιατί είναι φιλοσοφία εφηβικού επιπέδου; Μήπως σας ενόχλησε και το βίντεο της Τζούλιας σε αντιπαράθεση με το κυβερνητικό εκπρόσωπο; Μήπως σας ενοχλεί και η σαρδέλα που κυκλοφορεί στο στούντιο;

Όσο κι αν αντιπαθείτε τον Κανάκη -ούτε να τον βλέπω δε θέλω τον κοντό μυταρά που νομίζει ότι είναι και... καλά το άτομο..., σούπερ λέμε- δεν μπορώ παρά να τους βγάλω το καπέλο γι αυτά που παίζουν στην ελληνική τιβι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...