Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αφου ρε κουμπαρε ολα αυτα ειναι γνωστα γιατι ενα 70% του πληθυσμου και, ειναι χρεωμενο στις τραπεζες,παει σαν ζωο και ψηφιζει,πιστευει σε θεους και δαιμονες? Γιατί απλούστατα είναι παγιδευμένο, αυτό δεν φάνηκε και από τα αποσπάσματα; Χρειάζεται να δει κανείς το zeitgeist, για να καταλάβει το πρόβλημα, την μεγάλη εικόνα; Τί παραπάνω χρειάζεται να ξέρει κάποιος που, ενώ δανείστηκε 1 ευρώ, ξέρει ότι πρέπει να επιστρέψει 2; Και άντε και τα έμαθε όλα έτσι δεμένα, τί θα κάνει για όλα αυτά; Όσο το συζητάμε και το σκέφτομαι όμως, η εκπομπή ήταν τελικά αρκετά χρήσιμη. Οι τύποι έλεγαν ξανά και ότι δίνουν τροφή για σκέψη. Έχουν δίκιο, αυτό μπορούν, αυτό έκαναν. Και είναι χρήσιμο το βασικό target group τους, οι έφηβοι, να μάθουν δυό-τρία πράγματα και, αν θέλουν, να το ψάξουν λίγο παραπάνω. Απλά είναι το ύφος τους, η γενικότερη συμπεριφορά τους που δεν μου κολλάει καλά και δεν συμβαδίζει με αυτό που έκαναν εχθές.
nikos_kalantas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Πο πο.... Μιλάμε το forum είναι τίγκα στους διανοούμενους, όλη μέρα με ένα βιβλίο στο χέρι, ξέρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έχουν για όλα απάντηση, είναι σε όλα σωστοί και δεν πρέπει να τους αμφισβητεί κανείς. Σας ευχαριστούμε για την σοφία που μας δίνεται διαβάζοντας τα ποστ που είναι ισάξια διδακτορική διατριβής. δακρύζω.... απο συγκίνηση
Praetorianos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλά κι εμένα δεν μου κολλάει πως από τα μπουτάκια της Πετρούλας και της απύθμενης βλακείας συνθήματα πέρασαν σε κάτι τέτοιο, αλλά αφού πέρασαν ρε αφήστε το να πέσει κάτω. Μια σωστή εκπομπή έκαναν, αν διαβάσουν το παραμικρό σχόλιο και πέσουν και ελαφρά τα ποσοστά θα πουν ένα "δε γαμιέται, πάλι μπούτια την άλλη φορα" και μετά θα γκρινιάζουμε ότι όλο σαβούρες δείχνει η TV. Μεταξύ μας όμως, δεν πρόκειται να μας πιάσουν πουθενά ε? Πάντα θα μας ξύνει να γκρινιάξουμε λίγο
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Η προσωπική άποψη του Κανάκη χθές εκτός απο το ξύσιμο της επιφάνειας? Το μόνο που είδα να κάνει χθές ήταν να αναμασάει τα λεγόμενα των ντοκυμαντέρ δίχως ίχνος ουσιώδους προσωπικής άποψης. Σε συνδυασμό με τον κλασμένο και εντελώς επιφανειακό σχολιασμό απο τους άλλους 3 το πράγμα χτύπαγε απο μακριά οτι έκαναν αυτή την εκπομπή μόνο και μόνο για να αποδείξουν -και καλά- οτι ΔΕΝ είναι mainstream-trash εκπομπή. Γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν δέχομαι στην μια εκπομπή να μου υποτιμαει την νοημοσύνη με την Μπεκατώρου, την Τζούλια κτλ, και στην άλλη να προσπαθεί να μου το παίξει "ψαγμένος" και να μου δείχνει Zeitgeist. Ε όχι. Βέβαια ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν τηλεθέαση ήταν να αναπαράγουν σκουπίδια. Η ίδια εκπομπή, στις αρχές της το 2008 ήταν κορυφή. (Απο θέμα απόψεων και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ σάτιρας).
polaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Αν και δεν την ειδα, αλλα εμαθα πανω κατω τί συζητήθηκε, ειναι καλό που ειπωθηκαν αυτα, γιατι μπορεί αρκετοι να τα ξερουν η να τα υποψιάζονται, αλλά η πλειοψηφια του target group της εκπομπής σίγουρα δεν εχει προβληματιστεί πολύ σχετικά. Αν εστω και εναν τον εκανε να σκεφτει λιγο παραπανω, για μενα ειναι καλο..
nikos_kalantas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Φαντάζομαι τι θα έγινε σήμερα. "μαλακα που ζείς? οταν τα έβλεπα εγώ αυτά, ο Κανάκης έκανε βαράκια, είναι 15 χρόναι στο ίντερνετ. Άσε σου λέω τώρα"
Harkon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Για πείτε, ο Κανάκης χθες αναρωτήθηκε εμφανώς προτάσσοντας και σφίγγοντας το μπράτσο του προς τον Σερβετά ως συνήθως ή φορούσε σκέτη κολλητή μπλούζα και ουάου καπελάκι ενώ ΟΡΓΙΖΟΤΑΝ με την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; αν ήταν κανάς κακάσχημος ρακένδυτος σίγουρα θα λέγατε πως έχει κόμπλεξ κ μιλάει κ τα χώνει παντού. γενικά δεν ξέρετε τί θέλετε ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ---------- Η προσωπική άποψη του Κανάκη χθές εκτός απο το ξύσιμο της επιφάνειας? Το μόνο που είδα να κάνει χθές ήταν να αναμασάει τα λεγόμενα των ντοκυμαντέρ δίχως ίχνος ουσιώδους προσωπικής άποψης. Σε συνδυασμό με τον κλασμένο και εντελώς επιφανειακό σχολιασμό απο τους άλλους 3 το πράγμα χτύπαγε απο μακριά οτι έκαναν αυτή την εκπομπή μόνο και μόνο για να αποδείξουν -και καλά- οτι ΔΕΝ είναι mainstream-trash εκπομπή. Γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν δέχομαι στην μια εκπομπή να μου υποτιμαει την νοημοσύνη με την Μπεκατώρου, την Τζούλια κτλ, και στην άλλη να προσπαθεί να μου το παίξει "ψαγμένος" και να μου δείχνει Zeitgeist. Ε όχι. Βέβαια ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν τηλεθέαση ήταν να αναπαράγουν σκουπίδια. Η ίδια εκπομπή, στις αρχές της το 2008 ήταν κορυφή. (Απο θέμα απόψεων και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ σάτιρας). μάλλον δεν είδες την χθεσινή ή δεν την βλέπεις γενικά ή σαρέσει να κάνεις πάντα αντίλογο. εντελώς φιλικά και χωρίς κάτι προσωπικό, θα ήθελα αυτό να το πω για πολλούς εδώ μέσα απλά πήρα το δικό σου μνμ ως τελευταίο.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αν ήταν κανάς κακάσχημος ρακένδυτος σίγουρα θα λέγατε πως έχει κόμπλεξ κ μιλάει κ τα χώνει παντού.γενικά δεν ξέρετε τί θέλετε Αν ήταν κανας κακάσχημος ρακένδυτος σίγουρα δεν θα έβγαινε στην TV. Ο Κανάκης δεν ξέρει τι θέλει, το κοινό μια χαρά συνειδητοποιημένο είναι. μάλλον δεν είδες την χθεσινή ή δεν την βλέπεις γενικά ή σαρέσει να κάνεις πάντα αντίλογο. εντελώς φιλικά και χωρίς κάτι προσωπικό, θα ήθελα αυτό να το πω για πολλούς εδώ μέσα απλά πήρα το δικό σου μνμ ως τελευταίο. Την είδα χθές. Και συχνά-πυκνά την βλέπω και άλλες φορές. Και απαντώ παραπάνω γιατί δεν μου άρεσε το όλο χθεσινό σκηνικό.
polaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 @ nikos_kalantas: Εννοεις σε φιλικες παρέες που συζήτησαν την εκπομπή? Ενταξει παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που το παιζουν ιστορια και καλα φουλ γνώστες σε όλα κλπ. Απο κει και περα επειδη μιλαμε για την εκπομπη αυτη καθ'αυτή, δεν ξερω πως τους ηρθε να το γυρίσουν στο πιο φιλοσοφικο αλλα δεν με απασχολει καθολου η μονη μου επαφη με τους τυπάδες ειναι με κλιπακια απτο youtube.
livewire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το χαζεύω τώρα μιας και δόθηκε λινκ, γελάω λίγο που γίνεται παράθεση ατράνταχτων επιχειρημάτων με σκηνές από ταινίες(!) και παραμυθάκια με τον Ιησού Ναζωραίο. Πραγματικά από τις πιο απολαυστικές Αρβύλες και νέα υψίπεδα χιούμορ από Κανάκη & Κο. Δυνατό χάηλάητ σο φαρ, η σύγκριση των σημερινών Μερσεντώνε και των λουσάτων αμφίων των Μπίσοπς με το γαιδουράκι και το ΧΙΤΩΝ του Τσήζας. Λες και 2010 χρόνια πριν ο γαιδαράκος δεν ήσαντε η Μερσεντέ της εποχής, ενώ και στα πλάνα αρχείου(!) που παρακολουθούμε, ο ήρωας μας δεν ξεχωρίζει στυλιστικά από το λεφούσι κουρελήδων που τον περιβάλλει, έγινες. [...] Κανάκι, άστο αγόρι μου, πάνε πάρε καμιά κάμψη καλύτερα και βάλε κάνα Killing in the name of, να γεμίσει το μαγαζί νακιαμού. ...και γιατί είσαι αξύριστος πάλι? 5Φ!
polaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Αν ήταν κανας κακάσχημος ρακένδυτος σίγουρα δεν θα έβγαινε στην TV. Ο Κανάκης δεν ξέρει τι θέλει, το κοινό μια χαρά συνειδητοποιημένο είναι. Συμφωνω και με τα 2, οσο για τον Κανάκη και τον ΚΑΘΕ παρουσιαστή, το ΜΟΝΟ που θέλει ειναι να γράφει νουμεράκια, γιατί αν δεν γράφει νουμεράκια δεν θα γράψει νουμεράκια και η τσέπη του. Απλά τα πράγματα! Κανεις δε βαζει τη μουρη του στην τηλεοραση για την ψυχη της μανας του!
Deponakias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Λοιπον καθε μεγαλη τεταρτη κανουν μια διαφορετικη εκπομπη... Δεν τους ηρθε στα καλα καθουμενα να την κανουν... Το θεμα ειναι που κολλατε? Συνεχεια λετε για την ελληνικη τηλεοραση οτι ειναι για πεταμα οτι τιποτα δεν αξιζει να βλεπεις και οταν γινεται μια προσπαθεια μεσα σε ΜΙΑ ωρα να προβαλουν καποια σημαντικα πραγματα αμεσως το κατακρινετε,λες και υπαρχει μια προκαταληψη οτι και να δειξει αυτο το χαζοκουτι εγω δεν το μασαω γιατι ειμαι αλανι και ψαγμενος... Ενω σε αλλες περιπτωσεις σε μεσα τα οποια νομιζετε οτι ειναι σωστα οτι και να δειτε εκει το καταπινετε αμασητο και το παιζετε μετα παντογνώστες... Επισης ειπατε για τον κανακη οτι οι γνωμες του δεν ηταν δικιες του και απλα εκανε μια περιληψη των βιντεο που επαιζε. Το θεμα μας ειναι οι δικιες σας γνωμες ειναι όντως δικιες σας η ειναι καποια copy right που τα θεωρείται σωστα και τις υιοθετείται σαν γνωμες?
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εμείς δεν κατακρίνουμε το περιεχόμενο της εκμπομπής. Κατακρίνουμε την υποκρισία του Κανάκη.
million_voices Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 νταξει η υποκρισια δεν ειναι τπτ καινουργιο αλλα πριν καταγγειλεις τον κανακη και τον καθε κανακη δεν θα επρεπε πρωτα να καταγγειλεις διαφορους ταχαμου φωστηρες εδω μεσα των οποιων τα γραπτα ξερωγω δεν συναγουν με την εικονα που πλασαρουν? και στην τελικη αφου ο κανακης ειναι τοσο @@ρας (που ειναι) γιατι ασχολειστε τοσο μαζι του,το φυσιολογικο δεν ειναι να τον γραψετε στα @@ σας βαριεστημενα?
makiaveli83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Διακρινω μια τρελη εμπαθεια απο καποιους εδω περα για Κανακη και λοιπους. Νομιζω οτι καποιοι εδω περα εχετε παρεξηγησει λιγο τον ρολο αυτων των εκπομπων, δηλαδη τι σοι κριτικη ειναι αυτη ? Τι ακριβως περιμενετε απο εκπομπης αυτου του στυλ ? η τι ειναι ο Κανακης ? Κανας Καστοριαδης ή Ραφαηλίδς που πρεπει να κανει εμπεριστατωμενη αναλυση των γεγονοτων ? Οι τσε γκεβαρα της Τηλεορασης που ειναι υποχρεωμενοι με τα βιντεακια και τα αφιερωματα και τις συζητησεις τους να δωσουν το σωστο πνευμα της εξεργερσης κτλ ? Ελεος ρε μαγκες, κρινετε τους, αλλα κρινετε τους για αυτο που ειναι και για αυτο που κανουν. Μια εκπομπη με μπολικο χαβαλε κανουν, παιζουν καποια βιντεακια και κοροιδευουν δημοσια προσωπα, καποιες φορες το κανουν ευστοχα καποιες φορες οχι, και καποιες φορες επιφανειακα. Αυτο ειναι θεμα γουστου καθαρα. Δηλαδη απο ολο αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικη τηλεοραση ειναι απο τις λιγες εκπομπες που ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους δινει μια αφορμη για περεταιρω σκεψη. Το τι θα κανει ο καθενας απο κει και περα δικο του θεμα ειναι. Για παραδειγμα η εκπομπη χτες προφανως απευθυνεται σε οσους δεν ειναι σε τετοια φαση ψαξιματος και οκ, εδωσαν ενα καλο εναυσμα σε καποιους να αρχισουν. Αυτη η κακοπροαιρετικη κριτικη του στυλ "σιγα μην περιμεναμε αυτους τους δηθεν να μας πουνε πως ειναι ο κοσμος που ζουμε" τι σοι μαγκια ειναι ασ πουμε ? οτι εμεις οι ψαγμενοι σνομπαρουμε καθε τι διαφορετικο γτ ειμαστε αλανια και τα ξερουμε ολα απο ιντερνετ και το zeitgeist το kymatica τα moor documentaries κτλ τα εχουμε δει εδω και χρονια και pssss κατι τρεχει. Φιλικα Κωστας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.