Προς το περιεχόμενο

Ράδιο αρβύλα, Τρίτη 30-3-2010

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι εσείς που λέτε ότι το έχετε δει και αυτοπροσδιορίζεστε ως ψαγμένοι, γιατί δε μας λέτε ότι αναφέρει ξεκάθαρα στο αρχικό καρέ της ταινίας ότι απαγορεύεται η αναμετάδοση από το ραδιοαρβύλα (εξού και όλο το zeitgeist movement με την πολύ αυστηρή εμπορική χρήση και την εμπορική εκμετάλλευση με εξοντωτικούς οικονομικά όρους), όπως και ότι όποιος δεν έχει μποιροκοιλιά και είναι ποζεράς, απαγορεύεται κατηγορηματικά να το βάζει στο στόμα του;

Και κάτι ακόμα...

Οι "so called" ψαγμένοι θα έπρεπε να αναφέρουν πού και πότε είδαν για πρώτη φορά την ταινία, για δύο λόγους:

α) για να ενημερώσουν για ενδιαφέροντα site με τέτοιο περιεχόμενο

β)για να μπουν οι περισότερο ψαγμένοι και να λένε για το ιστορικό και τη φυσική κατάσταση των δημιουργών τους (ύψος, μέση, στήθος, μπούτι) ως αποτρεπτικό λόγο επίσκεψης των εν λόγω ιστοσελίδων,

εξάλλου το μήνυμα καθεαυτό δεν έπαιζε ποτέ κάποιο ρόλο

Όσοι πουν για site με επισκεψιμότητα πάνω από 50 άτομα, προφανώς και είναι εγκάθετοι αποπροσανατολιστές

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είναι ότι δεν θέλουν να καταλάβουν. Είναι ότι δεν τους δίνετε να καταλάβουν αυτό που θέλετε να πείτε. Εμένα με πήρε δύο σελίδες να καταλάβω που το πας.

έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιο να εξηγώ και είσαι ο πρώτος που λέει πως δεν κατάλαβε (κ ασχολήθηκε). το μόνο που λαμβάνω τόσες σελίδες είναι μια στέρεης μορφής άποψη για κανάκηδες,εκπομπές,1 επεισόδιο στα 364 κτλ κτλ.

στην τελική με τόσους ατσίδες/έξυπνους/τζιμάνια/φιλοσόφους εδώ μέσα, περίμενα να καταλάβουν πολύ πιο εύκολα τον πεζό μου λόγο - αφού με ευκολία και ταχύτητα φωτός "κατάπιαν" θεωρίες όπως του zeitgeist. περίμενα να με καταλάβουν, πριν καν το πω, για την ακρίβεια.. ψαγμενοι μου!|

Δημοσ.
έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιο να εξηγώ και είσαι ο πρώτος που λέει πως δεν κατάλαβε (κ ασχολήθηκε). το μόνο που λαμβάνω τόσες σελίδες είναι μια στέρεης μορφής άποψη για κανάκηδες,εκπομπές,1 επεισόδιο στα 364 κτλ κτλ.

στην τελική με τόσους ατσίδες/έξυπνους/τζιμάνια/φιλοσόφους εδώ μέσα, περίμενα να καταλάβουν πολύ πιο εύκολα τον πεζό μου λόγο - αφού με ευκολία και ταχύτητα φωτός "κατάπιαν" θεωρίες όπως του zeitgeist. περίμενα να με καταλάβουν, πριν καν το πω, για την ακρίβεια.. ψαγμενοι μου!|

Ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο bro και φτιάχνεις στερεότυπα που δεν υπάρχουν. Μετα εκενυρίζεσαι, και βρίζεις και κανείς δεν καταλαβαίνει τι λές. Αυτό δεν θες να το καταλάβεις?

Δημοσ.
Ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο bro και φτιάχνεις στερεότυπα που δεν υπάρχουν. Μετα εκενυρίζεσαι, και βρίζεις και κανείς δεν καταλαβαίνει τι λές. Αυτό δεν θες να το καταλάβεις?

ειρωνεύομαι οσο μπορώ λιγότερο, αφού δοκίμασα την ευγενική οδό

και έλαβα απαντήσεις του στυλ "εχεις χάσει την μπάλα" κτλ.

εκνευρίζομαι πολύ και βρίζω λίγο. κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέω. μάλιστα.

δεν είμαι ρήτορας βλέπεις. βλέπω και τους πιο κατέχοντες τον γραπτό λόγο πως μιλάνε

και τί επίπεδο κρατάνε στα λόγια, τις απόψεις και τους συνομιλητές τους.

ας ΜΗΝ γίνω εγώ το θέμα, ας σταματήσουμε τις αντιπαραθέσεις

ας ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ από τον γαμ... Κανάκη και την ΓΑμ.. εκπομπή

και ας ασχοληθούμε με το θέμα καθέ αυτού ,

ΕΚΤΟΣ αν ΑΥΤΟ ειναι το θέμα μας... γιατί τόλμησε ο κανάκης να πιάσει τέτοιο ντοκυμοντέρ, ή γιατί άργησε ή με ποιο σκοπό, ή η τιβι είναι μόνο για σκουπίδια και το νετ για ψαγμένους κτλ

μάλλον αυτό ειναι ε;

κ κάνω λάθος.

καμάρια μου!!!

Δημοσ.
ψαγμενοι μου!|

καμάρια μου!!!

Δεδομένου ότι μιλάς μόνο μαζί μου, άρα αυτά πάνε προς εμένα, σταματάω εδώ την κουβέντα γιατι δεν μ'αρέσουν οι χαρακτηρισμοί. Το ότι με την ειρωνία, βγάζετε τους εαυτούς σας απο τις κλίκες που κοροιδεύετε δεν σημαίνει ότι δεν τους βάζετε σε κάποιες άλλες πιο μισητές κλίκες. Είρωνες μου!!!

Δημοσ.
Δεδομένου ότι μιλάς μόνο μαζί μου, άρα αυτά πάνε προς εμένα, σταματάω εδώ την κουβέντα γιατι δεν μ'αρέσουν οι χαρακτηρισμοί. Το ότι με την ειρωνία, βγάζετε τους εαυτούς σας απο τις κλίκες που κοροιδεύετε δεν σημαίνει ότι δεν τους βάζετε σε κάποιες άλλες πιο μισητές κλίκες. Είρωνες μου!!!

κακώς τα παίρνεις προσωπικά μιας κ παραπάνω σε ξεχώρισα..

αλλά κόλλησες εκεί μπρο, έστω.

δεν ξανασχολούμε.

Δημοσ.
sell δες το ρε και χεσε ολα τα υπολοιπα,κερδισμενος θα βγεις ακομα και αν δεν σου κατσει καλα

Οκ θα το δω. Απλά να τελειώσει πρώτα ο Όμορφος Κόσμος Το Πρωί.

Δημοσ.

Πάντως, σκεφτείτε το λίγο.

Αν όλοι έγραφαν "μπράβο-πολύ ωραία κίνηση-γιούπι-γιούχου-γιαμπανταμπαντού", δε θα ήταν πολύ βαρετό το thread;

:P

Δημοσ.
Πάντως, σκεφτείτε το λίγο.

Αν όλοι έγραφαν "μπράβο-πολύ ωραία κίνηση-γιούπι-γιούχου-γιαμπανταμπαντού", δε θα ήταν πολύ βαρετό το thread;

:P

Πολύ πιο κουραστική είναι η ακατάσχετη γκρίνια συνεχώς και για τα πάντα και η συνεχής αρνητική κριτική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...