Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Προφανώς εδω μέσα δεν κριτικάρουμε το Zeitgeist. Απλά σχολιάζουμε την πολύ καλά σχεδιασμένη κίνηση του Κανάκη να το παίξει ψαγμένος ενω ο απώτερος του σκοπός ήταν να ανεβάσει το profile του στα πρόβατα που παρακολουθούν λυσσαλέα της χαμηλής ποιότητας εκπομπή του. Γιατί κακά τα ψέμματα το 80% του κοινού του είναι η νεολαία του φραπέ, του σταρχιδισμού και του Facebook.
Höfdingadrapa Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εγώ όταν ανοίγω τη τηλεόραση πάντως σαν καλό παιδί του φραπέ, του φεϊσμπουκ και του σταρχιδισμού προτιμώ να δω τον Κανάκη να το παίζει ψαγμένος, παρά το πότε θα βγει η καινούργια τσόντα της Τζούλιας. Ε και στη τελική τι άλλο θέλετε πια ρε παιδιά; Λένε 5 πράγματα καλά, έστω και 1 φορά το χρόνο και αμέσως τους κατηγορείτε ψεύτικους και δήθεν ψαγμένους. Στα άλλα κανάλια δείχνουν τα τσουλιά, τους κατηγορείτε για το χαμηλό επίπεδο μόρφωσης τους, ε δε με γαμάτε; Γιατί κακά τα ψέμματα το 80% του κοινού του είναι η νεολαία του φραπέ, του σταρχιδισμού και του Facebook. Πολύ γαμάτος λόγος μου ακούγεται αυτός, όταν ξέρεις οτί το target audience σου είναι τέτοιο. Αν μπορέσουμε ποτέ σαν λαός ή καλύτερα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και βγάλουμε από μέσα μας, από τα πιστεύω μας, τη μάστιγα που λέγεται ΘΡΗΣΚΕΙΑ, θα είναι μία πολύ καλή κίνηση για αρχή. Δε σας χάλασε νομίζω. /εντιτ: Δεν έχω το χρόνο να παρακολουθώ ράδιο αρβύλα τα απογεύματα, δεν είμαι φαν ούτε της εκπομπής ούτε της τηλεόρασης γενικότερα. Κρίνω από τα λίγα στιγμιότυπα που είδα στο youtube.
activex Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή η όλη φάση που προβλήθηκε αφορά μια εννέα λογική αφύπνισης που τείνει να γίνει κίνημα και όχι μια απλή περαστική ταινία ή κάποιες σκόρπιες πληροφορίες, ο χώρος και ο χρόνος της πληροφόρησης είναι άσχετος με το στόχο - τελικό αποτέλεσμα που μόνο ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα δυναμώσει και τι μπορεί να καταφέρει. Ως εκ τούτου και εγώ πιστεύω ότι είναι καλό να βλέπουμε θετικά τέτοιες κινήσεις από όπου και αν προέρχονται, ακόμα και αν το άτομο που τις προβάλει δεν τις υποστηρίζει με τη στάση ζωής του, δε παύει να κάνει εξάλλου μια καλή διαφήμιση (εκτός και αν μας ενδιαφέρει να σχολιάσουμε μόνο επί προσωπικού τον κάθε ένα...) Σημασία έχει από όποιο βήμα έχει ο κάθε ένας να πει δυο τρία πράματα που στη βάση τους είναι σωστά, από στόμα σε στόμα να μπούμε σε μια διαφορετική λογική, αυτή είναι η ουσία και κάλο είναι να το κάνουμε όλοι μας με ότι μέσα διαθέτουμε. Ποιος το έμαθε πρώτος , ποιος δεύτερος, ποιος αξίζει να το λέει και ποιος να το ακούει, δεν νομίζω πως είναι αρμόδιος ο κάθε ένας μας να το κρίνει! ούτε είναι ασφαλής μια πρόβλεψη για το ποσοστό επιρροής και την κατεύθυνση που ενδεχομένως να πάρουν τα πράγματα. ---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ---------- Προφανώς εδω μέσα δεν κριτικάρουμε το Zeitgeist. Απλά σχολιάζουμε την πολύ καλά σχεδιασμένη κίνηση του Κανάκη να το παίξει ψαγμένος ενω ο απώτερος του σκοπός ήταν να ανεβάσει το profile του στα πρόβατα που παρακολουθούν λυσσαλέα της χαμηλής ποιότητας εκπομπή του. Γιατί κακά τα ψέμματα το 80% του κοινού του είναι η νεολαία του φραπέ, του σταρχιδισμού και του Facebook. Αυτό που λες δε νομίζω να πηγαίνει έτσι. Ο σταρχιδιστής θα αλλάξει εκπομπή λέγοντας "ωχ μωρέ τι μας λέει και αυτός" συνεπώς το πιθανότερο να πέσει στα μάτια του και όχι να ανέβει το προφίλ του κανάκη! αν πάλι εννοείς ότι θα δώσει κάποια βάση...ε τότε η εκπομπή πέτυχε έμμεσα η άμεσα το σκοπό της, αφού θα κάνει ενδεχομένως μερικούς να προβληματιστούν ή έστω να το διαδώσουν. Άρα γιατί ακριβός χαλιέσαι ;
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Πολύ γαμάτος λόγος μου ακούγεται αυτός, όταν ξέρεις οτί το target audience σου είναι τέτοιο. Αν μπορέσουμε ποτέ σαν λαός ή καλύτερα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και βγάλουμε από μέσα μας, από τα πιστεύω μας, τη μάστιγα που λέγεται ΘΡΗΣΚΕΙΑ, θα είναι μία πολύ καλή κίνηση για αρχή. Δε σας χάλασε νομίζω. /εντιτ: Δεν έχω το χρόνο να παρακολουθώ ράδιο αρβύλα τα απογεύματα, δεν είμαι φαν ούτε της εκπομπής ούτε της τηλεόρασης γενικότερα. Κρίνω από τα λίγα στιγμιότυπα που είδα στο youtube. Στο θέμα της θρησκείας συμφωνώ απόλυτα. Ξαναλέω, επικροτώ το περιεχόμενο της εκπομπής, όχι όμως με τον τρόπο (και για τον σκοπό) με τον οποίο παρουσιάστηκε.
minarokeftes Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Στο θέμα της θρησκείας συμφωνώ απόλυτα. Ξαναλέω, επικροτώ το περιεχόμενο της εκπομπής, όχι όμως με τον τρόπο (και για τον σκοπό) με τον οποίο παρουσιάστηκε. Γιατί δεν κάνεις εσύ μία αφού είσαι τόσος γαμάτος και τα ξέρεις όλα???
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ντεμίνιο, δεν θέλω αν και είμαι όντως γαμάτος.
minarokeftes Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Να μας δώσεις λίγη απο την σοφία σου ρε σύ....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Απλά δεν ελπίζουμε και περιμένουμε τίποτα απο την τηλεόραση. Το αυτό...
xpapias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Η εκπομπή δεν έχει πραγματικά τίποτα να προσφέρει. Προσπάθησαν και καλά να ξυπνήσουν το κοινό τους , στο οποίο τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου πουλάνε το 'σκίστε' και 'wipe out'. Η γελοιότητα τους δεν έχει όρια.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Η εκπομπή δεν έχει πραγματικά τίποτα να προσφέρει. Προσπάθησαν και καλά να ξυπνήσουν το κοινό τους , στο οποίο τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου πουλάνε το 'σκίστε' και 'wipe out'. Η γελοιότητα τους δεν έχει όρια. That's the pοint.
Praetorianos Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Executive summary conclusion: Υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει που ο Κανάκης παρουσίασε το Zeitgeist στην εκπομπή του γιατί τα άτομα που την βλέπουν αποβλακώνονται όλες τις επόμενες μέρες. Βέβαια αν υπήρχε εκπομπή που θα πρόβαλλε μόνο τέτοια ντοκυμαντέρ, αυτοί που την έβλεπαν θα ήξεραν το Zeitgeist ήδη από το 2007, άρα τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, τίποτα καινούριο, κανένα νέο target group που θα βοηθήσει στην διάδωση του ντοκυμαντέρ. Ταυτοχρόνως δηλαδή με ένα μικρό βιασμό της κοινής λογικής, ούτε μας αρέσει που ο Κανάκης έδειξε κάτι alternative, ούτε έχουμε να προτείνουμε ένα άλλο πρόσωπο που αν παρουσίαζε την εκπομπή θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Γιατί "όσοι ήταν να το δουν, το είδαν". Και φυσικά αν έδειχνε και την 365η μέρα το "ωωω Σουλτάν" ΠΑΛΙ θα τον κράζαμε γιατί δείχνει μπουτάκια που αποβλακώνουν τον κόσμο.. Checkmate. Π0ύσ7η Κανάκη, δεν ξεφεύγεις από πουθενά.
Harkon Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Executive summary conclusion: Υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει που ο Κανάκης παρουσίασε το Zeitgeist στην εκπομπή του γιατί τα άτομα που την βλέπουν αποβλακώνονται όλες τις επόμενες μέρες. Βέβαια αν υπήρχε εκπομπή που θα πρόβαλλε μόνο τέτοια ντοκυμαντέρ, αυτοί που την έβλεπαν θα ήξεραν το Zeitgeist ήδη από το 2007, άρα τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, τίποτα καινούριο, κανένα νέο target group που θα βοηθήσει στην διάδωση του ντοκυμαντέρ. Ταυτοχρόνως δηλαδή με ένα μικρό βιασμό της κοινής λογικής, ούτε μας αρέσει που ο Κανάκης έδειξε κάτι alternative, ούτε έχουμε να προτείνουμε ένα άλλο πρόσωπο που αν παρουσίαζε την εκπομπή θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Γιατί "όσοι ήταν να το δουν, το είδαν". Και φυσικά αν έδειχνε και την 365η μέρα το "ωωω Σουλτάν" ΠΑΛΙ θα τον κράζαμε γιατί δείχνει μπουτάκια που αποβλακώνουν τον κόσμο.. Checkmate. Π0ύσ7η Κανάκη, δεν ξεφεύγεις από πουθενά. όπως τα λες ειναι.. δυστυχως μερικοί επιμένουν να μην θέλουν να καταλάβουν. με πείσατε! κακώς την έδειξε γιατί ΟΥΤΕ μια μέρα/εκπομπή αξίζει να δείχνουν κάτι διαφορετικό. ζώα είσασταν ζώα θα μείνετε. ουυυυστ ρε κολλημένοι!
klainmaingr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Στον imagine "προωθούν" το zeitgeist εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Απλά αναφέρω όσον αφορά τους "κακούς" σκοπούς.
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 όπως τα λες ειναι.. δυστυχως μερικοί επιμένουν να μην θέλουν να καταλάβουν.! Δεν είναι ότι δεν θέλουν να καταλάβουν. Είναι ότι δεν τους δίνετε να καταλάβουν αυτό που θέλετε να πείτε. Εμένα με πήρε δύο σελίδες να καταλάβω που το πας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.