Προς το περιεχόμενο

Ράδιο αρβύλα, Τρίτη 30-3-2010

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιλάς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για σατυρική εκπομπή ή εκπομπή γενικότερα? Αν μιλάς για σάτυρα, μάλλον με στρίμωξες και i see your point...

Στον million voices πάει το πάνω.

Όχι όχι καμία σχέση bro. Απλά δεν ελπίζουμε και περιμένουμε τίποτα απο την τηλεόραση.

ναι οκ, η τηλεόραση είναι 99.99999999% από σκουπίδια/σκάνδαλα/λογοκρισίες/κατευθυνόμενες εκπομπές.

κ σ λέει κάποιος, δες αυτή την εκπομπή μόνο κ πες τη γνώμη σου

και την καταδικάζεις.

επειδή είναι στην τιβι κ μόνο.

επειδή το λέει ο Κανάκης και μόνο.

για μια εκπομπή π στην τελική αναπαρήγαγε ένα ΞΕΝΟ ρεπορτάζ/ταινία

το οποίο μάλιστα πολλοί εδώ μέσα το εκθείασαν ως ταινία, αλλά μόλις το έδειξε

το Ρ.Α., μαγαρίστηκε.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν μιλάω για τίποτα.

μιλάω για έναν άνθρωπο / μια εκπομπή και ένα θέμα.

και λέω πως αντί να εστιάσουμε στο θέμα (που διάολε, μας αφορά όλους και ίσως πιο πολύ από ποτέ) κοιτάμε άν ο Κανάκης προβάλει τα μπράτσα του όταν το λέει.

γιατί κολλάς σε ταμπέλες; πως μπορούμε να είμαστε νέοι, να θεωρούμε πως εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον γαμώκοσμο και να καθόμαστε να χαρακτηρίζουμε / κρίνουμε κάτι από την ταμπέλα και μόνο; αν βγω δηλαδή εγώ στην τηλ δε θα με ακούσεις τι έχω να πω γιατί μολύνθηκα, ενώ αν είμαι εκτός έχω λόγο και αρχές και τότε είμαι σοβαρός; ψάχνουμε ταμπέλες, κατηγορίες, γενικολογούμε και πολύ με στενοχωρεί αυτό...

τέσπα..

Αφού σε είπα ρε, δεν πάει σε σένα αυτό. :P

Αλλά ας γράψω την άποψη μου, μιας που χαίρομαι που θα την διαβάσεις και θα την σχολιάσεις. Τα πράγματα για μένα είναι φαύλος κύκλος.

Αν θες (όπως λες εσύ υποθετικά) να βγεις στην τηλεόραση να πεις κάτι σοβαρό, (όπως π.χ ήταν το zeitgeist που ανέφερε ο Κανάκης) κανείς δεν θα σου δώσει το βήμα. Θα μου πεις τώρα, ο Κανάκης πως το πήρε? 200 εκπομπές ''σχολιασμού'' κουτσομπολίστικων θεμάτων, ήταν το ''εισιτήριο'' του για ένα ''σοβαρό'' εικοσάλεπτο. Δεν θα μπορούσε φυσικά να τραβήξει και παραπάνω, ούτε μια εκπομπή ακόμα, διότι η θεαματικότητα θα έπεφτε κατακόρυφα.

Το θέμα σου πάντως είναι το αν ήταν καλό ή κακό αυτό που έκανε ο Κανάκης. Αυτό που έκανε ο Κανάκης ήταν καλό αλλά το έκανε με κακό σκοπό. Σαν να περνάω μια γριούλα απέναντι γιατί απέναντι δεν έχει κόσμο και θα την ληστέψω πιο άνετα. Δεν σηκώθηκε ο Κανάκης ένα πρωί και έιπε ''Πωω ρε γαμώτο θα σκάσω, πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο για το Zeitegeist''. Το έδειξε και το προσπέρασε όπως κάνει με τα πάντα. Απλά η εκπομπή απευθύνεται σε ένα κοινό το οποίο θα εκτιμήσει κάποιον που δείνχει τέτοια πράγματα, αλλά δεν θα εκτιμήσει τα ίδια τα πράγματα.

Δημοσ.
Ναι, κοίτα, κάπου έχασες την μπάλα (μάλλον εκεί που άρχισες να βγάζεις συμπεράσματα, δε φταις εσύ όλοι όταν φτάνουν εκεί χάνουν και τη μπάλα, και το δίκιο και γενικά τ' αυγά και τα πασχάλια).

Δεν έχει σχέση το ΨΑΧΝΟΜΑΙ ακα ζητάω γνώμες, βρίσκω ένα φόρουμ και κοιτάω τις προτάσεις των ντοκυμαντέρ με το κάνω ένα επετειακό εκπομπάκι για να πιάσω νουμεράκια με το zeitgeist και εν τέλει ακόμη κι αυτό -που κατ' εμέ είναι όντως κοροϊδία και ταπανταγιατομαρκετινγκ- και αναιρώ όσα λέω τις υπόλοιπες 365 μέρες το χρόνο στις εκπομπές μου. Δεν είναι χαπάκι λεκιθίνης που θα το φας το πασχα μετά τα κατσίκια και θα σε σώσει από το λίπος, διότι όλο το χρόνο τρως κατσίκι οπότε η μία λεκιθίνη δεν πρόκειται να διώξει τα λίπια, σόρυ.

κάπου έχασα την μπάλα.. οκ.. ευχαριστώ..

πάμε.

ΧΕΣΤΗΚΑ για το άν ψάχνεται ο Κανάκης.

ΧΕΣΤΗΚΑ αν το έκανε για τα νούμερα.

μιλάω για εμάς τους απλούς χρήστες/τηλεθεατές (το καταλαβαίνεις αυτό ή θα μου ξαναπείς για τα μπράτσα του; ) .

μπορεί καποιους να έβαλε σε σκέψη η γαμωεκπομπή αυτή;

Από κει και πέρα, το πόσο ανούσιο βρήκα εγώ το zeitgeist είναι ένα άλλο ζήτημα που προφανώς η ανάλυσή του δεν ανήκει σε ένα τόπικ με τίτλο Ράδιο Αρβύλα.

Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για τον Κανάκη που σχολιάζει το Zeitgeist χαϊδεύοντας τα μπράτσα του, και για το πόσο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο η εκπομπή του Κανάκη που σχολιάζει το Zeitgeist. Χαϊδεύοντας τα μπράτσα του.

τη γνώμη σου για την ταινία δεν την λες, μπορείς να την πεις μπορείς και όχι.

δεν πιστεύεις πως σαν ταινία βάζει σε σκέψεις (καλές/κακές) κόσμο; δεν πιστεύεις πως καλυτερα να μπει κάποιος σε σκέψη από μια τέτοια προσπάθεια από το να μην μπει καθόλου; δεν υποστηρίζεις πως κάποιος που απλά ζει μπροστά στην τιβι του, μην κάνοντας τπτ και μην τον νοιάζει για τπτ, ΜΠΟΡΕΙ και να μπήκε σε σκέψεις κ να άλλαξε κάτι μέσα του; δηλαδή είτε είναι κάποιος, είτε όχι; δεν μπορεί να αλλάξει;

(για τους χρήστες μιλάω ΟΧΙ για τον Κανάκη)

το ότι μιλάς διαφορετικά επειδή το Τοπικ τιτλοφορείται ως Ρ.Α. .. τι να πω.. κρίμας.. ειλικρινά..

τον κόσμο δε θα τον αλλάξει η εκπομπή γιατί είσαι ΤΟΣΟ αρνητική;

τον κόσμο θα τον αλλάξουμε εμείς! όταν ξυπνήσουμε! από όπου και αν έχουμε δεκτεί το ερέθισμα!

---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:32 ----------

Αφού σε είπα ρε, δεν πάει σε σένα αυτό. :P

Αλλά ας γράψω την άποψη μου, μιας που χαίρομαι που θα την διαβάσεις και θα την σχολιάσεις. Τα πράγματα για μένα είναι φαύλος κύκλος.

Αν θες (όπως λες εσύ υποθετικά) να βγεις στην τηλεόραση να πεις κάτι σοβαρό, (όπως π.χ ήταν το zeitgeist που ανέφερε ο Κανάκης) κανείς δεν θα σου δώσει το βήμα. Θα μου πεις τώρα, ο Κανάκης πως το πήρε? 200 εκπομπές ''σχολιασμού'' κουτσομπολίστικων θεμάτων, ήταν το ''εισιτήριο'' του για ένα ''σοβαρό'' εικοσάλεπτο. Δεν θα μπορούσε φυσικά να τραβήξει και παραπάνω, ούτε μια εκπομπή ακόμα, διότι η θεαματικότητα θα έπεφτε κατακόρυφα.

Το θέμα σου πάντως είναι το αν ήταν καλό ή κακό αυτό που έκανε ο Κανάκης. Αυτό που έκανε ο Κανάκης ήταν καλό αλλά το έκανε με κακό σκοπό. Σαν να περνάω μια γριούλα απέναντι γιατί απέναντι δεν έχει κόσμο και θα την ληστέψω πιο άνετα. Δεν σηκώθηκε ο Κανάκης ένα πρωί και έιπε ''Πωω ρε γαμώτο θα σκάσω, πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο για το Zeitegeist''. Το έδειξε και το προσπέρασε όπως κάνει με τα πάντα. Απλά η εκπομπή απευθύνεται σε ένα κοινό το οποίο θα εκτιμήσει κάποιον που δείνχει τέτοια πράγματα, αλλά δεν θα εκτιμήσει τα ίδια τα πράγματα.

ξανά.

ΧΕΣΤΗΚΑ για τον Κανάκη.

εκεί, έχετε κολλήσει όλοι!

για μένα σε μια εκπομπή που καλώς/κακώς έχει μεγάλη απήχηση

το ότι παίκτηκε κάτι τέτοιο (ΧΕΣΤΗΚΑ ξανά για τους λόγους που είχαν οι συντελεστές της) με κάνει μόνο χαρούμενο γιατί πολλά παιδιά/νέοι θα δουν και κάτι άλλο πέρα από Τζούλιες κτλ και θα προβληματιστούν (ξανά, έστω 1 στους 1000).

υγ: πλιζ μην βάζεις (βάζετε) φωτός από Χριστούς/Παναγίες κτλ.

για μερικούς είναι προσβλητικό.

σεβασμός.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Bro, μην εκνευρίζεσαι man. Χάνεις το δίκιο σου.

μπορεί καποιους να έβαλε σε σκέψη η γαμωεκπομπή αυτή;

Όχι. Απλά σκέψου αυτό που επαναλήφθηκε και στις προηγούμενες σελίδες.

Το Zeitgeist υπάρχει εδώ και 2 με 3 χρόνια.

Όποιος ''ψάχνεται'' (μα τι πανηλίθια λέξη), θα το έχει δει.

Όποιος δεν ψάχνεται και δεν το έχει δει, και το δει πρώτο φορά στον Κανάκη, το επόμενο ψαγμένο πράγμα που θα δει θα είναι αυτό που θα ξαναπροβάλει ο Κανάκης.

Να μην μιλήσω για το ποσοστό που έβλεπε το Zeitgeist με την ελπίδα ότι μετά μπορεί να αρχίσουν πάλι να σχολιάζουν βιντεάκια.

Δημοσ.

μπορεί να τα ήξερε ήδη αυτά που διαπραγματεύεται το zeitgeist και να μην του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

:P

Δημοσ.
υγ: πλιζ μην βάζεις (βάζετε) φωτός από Χριστούς/Παναγίες κτλ.

για μερικούς είναι προσβλητικό.

σεβασμός.

ευχαριστώ

Όουκει .

Δημοσ.

ΧΕΣΤΗΚΑ. πολύ κλισέ.

σορρυ.

Όχι. Απλά σκέψου αυτό που επαναλήφθηκε και στις προηγούμενες σελίδες.

Το Zeitgeist υπάρχει εδώ και 2 με 3 χρόνια.

Όποιος ''ψάχνεται'' (μα τι πανηλίθια λέξη), θα το έχει δει.

Όποιος δεν ψάχνεται και δεν το έχει δει, και το δει πρώτο φορά στον Κανάκη, το επόμενο ψαγμένο πράγμα που θα δει θα είναι αυτό που θα ξαναπροβάλει ο Κανάκης.

Να μην μιλήσω για το ποσοστό που έβλεπε το Zeitgeist με την ελπίδα ότι μετά μπορεί να αρχίσουν πάλι να σχολιάζουν βιντεάκια.

αν εγω δηλαδή δεν το είχα δει όταν βγήκε, είμαι αμαρτωλός , δεν ψάχνομαι κτλ κτλ

στην ΠΥΡΑ δηλαδή έτσι; είμαι πίσω, άσχετος, οπισθοδρομικός και μανιπιουλάρομαι από την τιβι.

όπως λες "Όποιος δεν ψάχνεται και δεν το έχει δει, και το δει πρώτο φορά στον Κανάκη, το επόμενο ψαγμένο πράγμα που θα δει θα είναι αυτό που θα ξαναπροβάλει ο Κανάκης." = ΔΕΚΤΟ. η διαφορά μας έγκειται στο ότι εγώ πιστεύω πως θα υπάρξει έστω και ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων που δεν θα το προσπεράσει έτσι απλά. πράγμα που εσύ (εσείς) - προφανώς - δεν πιστεύεται.

το πρώτο νορμάλ συμπέρασμα που βγάζω από τα λεγόμενα μερικών εδώ μέσα.

γιατί έχετε κολλήσει στα μούσκουλα.

---------- Προσθήκη στις 21:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ----------

Όουκει .

να 'σαι καλά.

Δημοσ.

μαλιστα οποτε ολοι οι ελληνες ειναι ηλιθιοι μαλακες καφροι υπανθρωποι και μονο οσοι γυροφερνουν στο νετ και μαλιστα μονο οσοι εχουν δει το zeitgeist με το που εσκασε ειναι ανθρωποι της προκοπης

καλαμι κατεβειτε

Δημοσ.
αν εγω δηλαδή δεν το είχα δει όταν βγήκε, είμαι αμαρτωλός , δεν ψάχνομαι κτλ κτλ

στην ΠΥΡΑ δηλαδή έτσι; είμαι πίσω, άσχετος, οπισθοδρομικός και μανιπιουλάρομαι από την τιβι.

Γιατί τα συγχέεις έτσι τα πράγματα μεταξύ τους?

Αν δεν το είδες προφανώς και δεν ψάχνεσαι. Αν έψαχνες θα το έβρισκες. Δεν είναι και τίποτα τρομερά άγνωστο. Το μισό ίντερνετ μιλάει για αυτό. Χρησιμοποιώ τον όρο ψάξιμο με την κυριολεκτική του έννοια, έτσι όπως θα έπρεπε να χρησιμοποιείται.

Αμαρτωλός φυσικά και δεν είσαι. Απλά δεν ψάχνεσαι. Αν έτσι γουστάρεις καλά κάνεις. Γιατί πρέπει να είσαι και αμαρτωλός ή κακός ή οτιδήποτε. Δεν είσαι και ο μόνος. Ούτε στην πυρά. Άσχετος είσαι? Προφανώς. Αν δεν το ψάχνεις είσαι άσχετος σε αυτόν τον τομέα. Εγώ π.χ που δεν ψάχνω για πίνακες ζωγραφικής είμαι άσχετος στην ζωγραφική. Είμαι και αμαρτωλός ή κακός ή αξιοκατάκριτος? Όχι φυσικά. Απλά δεν μ'αρέσει η ζωγραφική. Αν ο Κανάκης ή ο οποιοσδήποτε Κανάκης μια μέρα δείξει κάτι περι ζωγραφικής εγώ θα το δω και θα προσεράσω. Διότι αν με άρεζε θα το ήξερα, και τώρα που δεν μου αρέσει δεν θα το δώσω σημασια. Έτσι πάει και με το zeitgeist.

μαλιστα οποτε ολοι οι ελληνες ειναι ηλιθιοι μαλακες καφροι υπανθρωποι και μονο οσοι γυροφερνουν στο νετ και μαλιστα μονο οσοι εχουν δει το zeitgeist με το που εσκασε ειναι ανθρωποι της προκοπης

καλαμι κατεβειτε

Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι ο συνδυασμός ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ = ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΦΡΟΣ ΥΠΑΘΝΡΩΠΟΣ κ.λ.π τον βγάζεις εσύ μόνος σου. Εγώ δεν ανέφερα τίποτα τέτοιο. Μόνοι σας τα αναφέρετε και εγώ απλά τα αναιρώ.

Δημοσ.
Γιατί τα συγχέεις έτσι τα πράγματα μεταξύ τους?

Αν δεν το είδες προφανώς και δεν ψάχνεσαι. Αν έψαχνες θα το έβρισκες. Δεν είναι και τίποτα τρομερά άγνωστο. Το μισό ίντερνετ μιλάει για αυτό. Χρησιμοποιώ τον όρο ψάξιμο με την κυριολεκτική του έννοια, έτσι όπως θα έπρεπε να χρησιμοποιείται.

Αμαρτωλός φυσικά και δεν είσαι. Απλά δεν ψάχνεσαι. Αν έτσι γουστάρεις καλά κάνεις. Γιατί πρέπει να είσαι και αμαρτωλός ή κακός ή οτιδήποτε. Δεν είσαι και ο μόνος. Ούτε στην πυρά. Άσχετος είσαι? Προφανώς. Αν δεν το ψάχνεις είσαι άσχετος σε αυτόν τον τομέα. Εγώ π.χ που δεν ψάχνω για πίνακες ζωγραφικής είμαι άσχετος στην ζωγραφική. Είμαι και αμαρτωλός ή κακός ή αξιοκατάκριτος? Όχι φυσικά. Απλά δεν μ'αρέσει η ζωγραφική. Αν ο Κανάκης ή ο οποιοσδήποτε Κανάκης μια μέρα δείξει κάτι περι ζωγραφικής εγώ θα το δω και θα προσεράσω. Διότι αν με άρεζε θα το ήξερα, και τώρα που δεν μου αρέσει δεν θα το δώσω σημασια. Έτσι πάει και με το zeitgeist.

ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ είμαστε.

ΑΝ ομως η "ζωγραφική" σε ενδιαφέρει ενώ δεν το ηξερες;

αν ακόμα κ αυτή η εκπομπή αποτελέσει το έναυσμα για να ασχοληθείς;

αν δεν ψαχνόμουν αλλά μετα την εκπομπή αρχίσω να ψάχνομαι; αυτό είναι το θέμα μου. γιατί δεν το καταλαβαίνετε; δεν υπάρχει ουτε 1 στο μύρριο να συμβεί αυτό;

Δημοσ.
ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ είμαστε.

ΑΝ ομως η "ζωγραφική" σε ενδιαφέρει ενώ δεν το ηξερες;

αν ακόμα κ αυτή η εκπομπή αποτελέσει το έναυσμα για να ασχοληθείς;

αν δεν ψαχνόμουν αλλά μετα την εκπομπή αρχίσω να ψάχνομαι; αυτό είναι το θέμα μου. γιατί δεν το καταλαβαίνετε; δεν υπάρχει ουτε 1 στο μύρριο να συμβεί αυτό;

Χμ... :rolleyes:

Ναι έτσι, (και αν φυσικά αφήσουμε τον Κανάκη απ'έξω) έχεις δίκιο. Απλά:

ΧΑ ΧΑ, ΦΑ'ΤΗΝ ΜΠΡΟ!!! :P

• Moderators
Δημοσ.

Περίεργο, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είχα πετύχει το Zeitgeist (την πρώτη ταινία) στο ΣΚΑΪ πριν αρκετούς μήνες και μάλιστα σε πρωινή (προς μεσημέρι) ώρα αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

καλαμι κατεβειτε

E ναι δεν το ξερεις? Εδω περα το ιδιο το "ντοκυμαντερ" στο λεει με πολυ διακριτικο τροπο οτι σε περιπτωση που δεν συμφωνησεις με αυτα που λεγονται σε αυτο εισαι στενομυαλος, ασχετος, κοιμισμενος και αξιος της μοιρας σου αρα οσοι δεν το εχουν δει εμεσως αμεσως και εκ των πραγματων ειναι ηδη κατωτεροι ανθρωποι απο τους "ψαγμενους" που το εχουν δει.

Δημοσ.

οχι το ντοκυμαντερ δεν λεει τπτ περα απο καποιες βασικες αληθειες για τον κοσμο μας και εναν τροπο εξοδου ισως

το πως το αντιλαμβανεται ο καθενας η το κατα ποσο τον ενδιαφερει ειναι αλλη κουβεντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...