Προς το περιεχόμενο

Ράδιο αρβύλα, Τρίτη 30-3-2010

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καταπληκτική εκπομπή!

Τηλεόραση όπως δεν την έχουμε ίσως ξαναδεί και όπως ΔΕΝ είναι ο ρόλος της!

Όσοι δεν την είδατε, βρείτε τη, δείτε τη, είναι η πεμπτουσία των πάντων! Στην σημερινή συγκυρία πιο επίκαιρη από ποτέ.

Υπότιτλος θα μπορούσε να είναι:

"Να πως από ένα κανάλι που είναι από τα τελευταία που περιμένεις να δεις κάτι με αξία, βγαίνει ένα διαμάντι!"

Τα συγχαρητήρια μου για μια ομάδα που αν και εδώ και χρόνια είχε την προσοχή μου απόψε έγινε μια "αποκάλυψη", για έναν "πρωτόγνωρο" Κανάκη με έναν άριστο ειρμό σκέψης και πολύ καλή "απεικόνιση" των σκέψεών του!

Ωριμότητα...

Μπράβο!!

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειχε αποσμασματα απο ενα οικονομικο ντοκυμαντερ ονοματι zeitegeist τα σπαγε

Α το ανακάλυψε κι ο έξω κόσμος τελικά? Καιρός ήτανε γιατί μέχρι χθες μόνο τα φιλάκια ρουφηχτά ξέρανε να λένε...

Δημοσ.

Αυτά που είπαν και έδειξαν οι Ράδιο Αρβύλα σήμερα, οι ψαγμένοι τα ήξεραν εδώ και 4-5 χρόνια. Πολύ νωρίς ευαισθητοποιήθηκαν και αυτοί...

Δημοσ.

Θεωρώ οτι ειπώθηκαν αρκετά χρήσιμα πράγματα, αλλά έξυσαν μόνο την επιφάνεια. Αν έλεγαν αυτά που πραγματικά έπρεπε να πούν, πιθανόν μετά απο 2-3 μήνες να ήταν εκτός TV ή ακόμα χειρότερα...

Δημοσ.
Αυτά που είπαν και έδειξαν οι Ράδιο Αρβύλα σήμερα, οι ψαγμένοι τα ήξεραν εδώ και 4-5 χρόνια. Πολύ νωρίς ευαισθητοποιήθηκαν και αυτοί...

Αν μιλάς για το ''zeitegeist'' δεν παίζει το 4-5 χρόνια που λες...Είναι παραγωγή του 2007..(Εντελώς πληροφοριακά).

Δημοσ.

Οι ψαγμενοι περιμενανε το Zeitgeist για να καταλαβουν πως λειτουργει ο κοσμος που ζουν;

:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν τους υποτιμώ καθόλου, μου αρέσουν, αλλά αυτούς τους προβληματισμούς γυμνασιακού επιπέδου καλύτερα να τους αφήσουν, δεν τους πάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...