Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για ενα δισκο για το ps3...και αντικατασταση

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπερα....:P

Σκεφτομαι να αγορασω αυτο τον δισκο...και θα ηθελα να ακούσω και την δική σας γνωμη...Αλλα να πω την αληθεια δεν πολυ κοιταξα στο φορουμ για κατι σχετικο με το πως να αντικαταστησω τον δισκο χωρις κανενα προβλημα με τον πσ3...(εληξε και η εγγηση)....

ειδα ενα περιπου πως γινετε αλλα σε καποια βιντεο που εχω δει ειναι οτι πρεπει να κατεβασεις απο την πλαστασιον το τελευτεο update κατι ετσι ισχυει αυτο?????..σε αλλα οχι ξεκινουσε κανονικα...

περιμενω τις απαντησεις σας

να στε καλα:P

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.303014 (ο δισκος)...

Δημοσ.

νομιζω ειναι μια χαρα.

η διαδικασια ειναι απλη σχετικα

ο,τι παιχνιδι εχεις κατεβασει αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να το ξανακατεβασεις (δεν χρειαζεται να το πληρωσεις παλι)

Δημοσ.
νομιζω ειναι μια χαρα.

η διαδικασια ειναι απλη σχετικα

ο,τι παιχνιδι εχεις κατεβασει αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να το ξανακατεβασεις (δεν χρειαζεται να το πληρωσεις παλι)

ναι κατι που δεν καταλαβα ο δισκος ειπες ειναι οκ αλλά εκεινο με το update ισχυει??

Δημοσ.
Ναι ισχύει,αν πάρεις κι ένα case μπορείς να κάνεις backup τα πάντα και να μην χρειαστεί να τα ξανακατεβάσεις.

οκ παιδια ευχαριστω...αλλα γιατι σε μερικα βιντεο δεν λεει για οτι πρεπει να κατεβασεις την τελευτεο update...δδλ μπορει να μην μου ζητηθει?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πάρεις σκληρό δίσκο στις 7200 στροφές. Θα έχει καλύτερη απόκριση η κονσόλα και στο interface και σε ορισμένα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται τον δίσκο .

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να πάρεις σκληρό δίσκο στις 7200 στροφές. Θα έχει καλύτερη απόκριση η κονσόλα και στο interface και σε ορισμένα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται τον δίσκο .

μα εχω ακουσει οτι οταν ειναι στις 7200 στροφές μπορει να προκαλέσει προβλήματα...

Δημοσ.

Κι εγώ δεν θα πειραματιζόμουν με 7200 στροφές ανεβάζει θερμοκρασία και γενικά στην ουσία κερδίζεις αρκετά στο install παιχνιδιών (που ουσιαστικά το κάνεις μια φορά) και λιγότερο στο loading. Ο δίσκος που σκέφτεσαι να αγοράσεις μου φαίνεται μια χαρά. Όσο για το update δεν το γνωρίζω αλλά γιατί δεν το κάνεις μιας και το προτείνουν τα guides.

Δημοσ.

καποτε διαβασα ενα συγκριτικο 5400-7200 στροφες σε πσ3 και η διαφορα ηταν ασημαντη σε σχεση με την χρηματικη διαφορα.

παρε 5400 να σαι ησυχος

Δημοσ.
καποτε διαβασα ενα συγκριτικο 5400-7200 στροφες σε πσ3 και η διαφορα ηταν ασημαντη σε σχεση με την χρηματικη διαφορα.

παρε 5400 να σαι ησυχος

σωστος... δεν 8ελω αλλα προβληματα ...:P

---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:32 ----------

να σας πω την αληθεια φοβαμαι λιγο για το πως θα το κανω οχι για τον δισκο...απλα το μετα που αντικαθιστω και αναβω το πσ3..:fear:

Δημοσ.

dimi εγω θα προτεινα αυτον

Αν μπορεις να διαθεσεις λιγα ακομη.Τον εχω ηδη πανω στο ps μου και εχω δει μια μικρη διαφορα αν και στις 5400.(ελαχιστη βεβαια)

Απλα κανει ενα ανεπαισθητο θορυβο(τον ειχα στην αρχη στο netbook μου και σε ησυχο περιβαλλον ακουγοταν το στροφαρισμα του)

Οσο για το πως θα το περασεις δεν ειναι τιποτα.Δες και απο το manual του ps εχει οδηγιες(εγω στην αρχη τον εβαλα ετσι με την μια τον ειδε μου ειπε οτι δεν εχει λογισμικο κλπ εβαλα παλι αυτον π ειχα και δουλευε κανονικα)μην ανυσηχεις

Δημοσ.
dimi εγω θα προτεινα αυτον

Αν μπορεις να διαθεσεις λιγα ακομη.Τον εχω ηδη πανω στο ps μου και εχω δει μια μικρη διαφορα αν και στις 5400.(ελαχιστη βεβαια)

Απλα κανει ενα ανεπαισθητο θορυβο(τον ειχα στην αρχη στο netbook μου και σε ησυχο περιβαλλον ακουγοταν το στροφαρισμα του)

Οσο για το πως θα το περασεις δεν ειναι τιποτα.Δες και απο το manual του ps εχει οδηγιες(εγω στην αρχη τον εβαλα ετσι με την μια τον ειδε μου ειπε οτι δεν εχει λογισμικο κλπ εβαλα παλι αυτον π ειχα και δουλευε κανονικα)μην ανυσηχεις

να σε καλα αλλα εχουμε ενα μικρο προβλημα δεν ξερω καν που βρησκονται τα manual του πσ3...ειπες οτι αλλαξες δισκο... εσυ κατεβασες update απο την σονυ?(μαλλον θα εχει εχειριδια η σονυ και θα τα κατεβασω)..

Δημοσ.
Μην αγχώνεσαι το update είναι το firmware update,απλά το κατεβάζεις και το περνάς στο δίσκο ή σε usb stick και είσαι κομπλέ.

φοβαμαι μην κανω καμια "μακακια" και την πληρωσω ακριβα παλι...:whistle:

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

Μην αγχώνεσαι το update είναι το firmware update,απλά το κατεβάζεις και το περνάς στο δίσκο ή σε usb stick και είσαι κομπλέ.

ετσι για τελιωνουμε και να μην σας βασανιζω παλι...:devil::P μολις τον βαλώ τον δισκο το σκεκιναω και μετα βαζω το υΣΒ και βαλω το update πανω?

Δημοσ.

Ναι μη μασάς προχώρα,ότι και να του κάνεις έχει service mode και φτιάχνει αν και πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσεις κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...