whiteNinja Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 17 πανέμορφα κουταβάκια που πέταξαν ανεγκέφαλοι ζητούν σωτηρία. ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ! 17 πανεμορφα κουταβακια πεταχτηκαν χθες στο Σχιστο. Αναγκαστικα χθες βραδυ πηγαν στο καταφυγιο του Περαματος ομως πρεπει να φυγουν.Ο χωρος αδυνατει να τα φιλοξενησει και γινεται κινδυνος γι'αυτα.Βρεθηκαν στην καρμανιολα της Λ.Σχιστου.....μεχρι το πρωι δεν θα ζουσαν.....σημερα τους δινεται η ευκαιρια μηπως σωθουν.Αν καποιος θα ηθελε να υιοθετησει ενα σκυλακι θα ηταν σωτηριο γι'αυτα.....τι λετε θα τα σωσουμε??? Τηλ επικοινωνιας 6983156769 & 6947793798 Φωτογραφίες από τα κουταβάκια και λεπτομέρειες δείτε εδώ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/17_30.html
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χα, ωραίο και αυτό. Εκμεταλλεύεσαι την αγάπη των ανθρώπων για τα ζώα, για να διαφημίσεις το μίσος των ανθρώπων για τους ανθρώπους μέσω του blog σου. Συγχαρητήρια.
whiteNinja Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χα ΔΕΝ είναι δικό μου το μπλόγκ. απλά παρέθεσα το link αποπου το βρήκα, όπως λένε οι κανόνες του φόρουμ.
buzzad Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χα ΔΕΝ είναι δικό μου το μπλόγκ. απλά παρέθεσα το link αποπου το βρήκα, όπως λένε οι κανόνες του φόρουμ. Τρελό pwnt...+1000....
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χα, ωραίο και αυτό. Εκμεταλλεύονται την αγάπη των ανθρώπων για τα ζώα, για να διαφημίσουν το μίσος των ανθρώπων για τους ανθρώπους μέσω του blog τους. Συγχαρητήρια.. FiXeD. Ακούω.
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τρελό pwnt...+1000.... οντως τρελο pawnage :lol:
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ναι. ΧΑ. ΧΑ. Λοιπόν, εξαντλώντας τα όρια της κατανόησης μου στην παρανόησή σας, θα ξαναρωτήσω πολιτισμένα. Δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε το παράδοξο της υπόθεσης;
aris1986 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εδω λεει το παιδι για σκυλακια που πεταξανε κατι κωλάνθρωποι και συ μου το παιζεις δικηγορος για τους κανονες του forum περι blogs? Αν δεν εχεις να πεις τπτ πανω στο θέμα μην τρολάρεις. Βλεπετε ατομο με λιγα μηνυματα και του την πεφτετε...
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δε τρολλάρω, δε με έχεις δει να τρολλάρω. Αν το θέμα είχε να κάνει με τους κανόνες του φόρουμ, γνωρίζω πολύ καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης. Προφανώς, ακόμα και μετά την παραπάνω επεξήγησή, δεν αντιλήφθηκες ποιο ήταν το point μου. Όσον αφορά τις ανόητες γενικεύσεις περί συμπεριφοράς προς νέα μέλη, τις αφήνω ασχολίαστες γιατί αυτό τους αξίζει. Κάποιοι έχουν συνήθεια να γενικεύουν.
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τρελό pwnt...+1000.... οντως τρελο pawnage :lol: Από που ακριβώς προκύπτει το pwnage? Κολλήσατε στο ότι υπέθεσε πως το blog είναι του op. You both fail. Αυτό που είπε ο liopyr στην ουσία είναι ότι κάνει διαφήμιση στο συγκεκριμένο blog, καθ'ότι οι πληροφορίες που δίνει στο αρχικό ποστ είναι υπεραρκετές και δεν έχει νόημα να ρίξει link απ'το blog, το οποίο blog είναι ολίγων τι ακραίο και γραφικό. 17 πανέμορφα κουταβάκια που πέταξαν ανεγκέφαλοι ζητούν σωτηρία. ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ! 17 πανεμορφα κουταβακια πεταχτηκαν χθες στο Σχιστο. Αναγκαστικα χθες βραδυ πηγαν στο καταφυγιο του Περαματος ομως πρεπει να φυγουν.Ο χωρος αδυνατει να τα φιλοξενησει και γινεται κινδυνος γι'αυτα.Βρεθηκαν στην καρμανιολα της Λ.Σχιστου.....μεχρι το πρωι δεν θα ζουσαν.....σημερα τους δινεται η ευκαιρια μηπως σωθουν.Αν καποιος θα ηθελε να υιοθετησει ενα σκυλακι θα ηταν σωτηριο γι'αυτα.....τι λετε θα τα σωσουμε??? Τηλ επικοινωνιας 6983156769 & 6947793798 Φωτογραφίες από τα κουταβάκια και λεπτομέρειες δείτε εδώ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/17_30.html
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χα, ωραίο και αυτό. Εκμεταλλεύεσαι την αγάπη των ανθρώπων για τα ζώα, για να διαφημίσεις το μίσος των ανθρώπων για τους ανθρώπους μέσω του blog σου. Συγχαρητήρια. Τί δεν καταλαβαίνετε από αυτό που λέει εδώ; Προφανώς υπονοεί ότι πρόκειται για blog ακραίου εθνικιστικού περιεχομένου, hellenicrevenge? όπως πραγματικά είναι. Από εκεί και πέρα διαφημίζει το blog του όπως ακριβώς περιέγραψε ο liopyr.
tzizzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 είστε απλά για λύπηση και ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. εγω το πήρα ένα κουταβάκι παντως.
Mika Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 εκτος θεματος ισως, για λυπηση επειδη με (μας) επιασε αηδια μολις ειδα το blog, οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.