-WISE- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Kαλησπερα παιδες!Eδω και μερικους μηνες οταν μπαινω στο facebook μου γραφει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το chat (could not connect to the facebook chat at this time) Ξερει κανεις τι παιζει?Συνδεομαι με Mozilla και το laptop μου ειναι το asus eee pc surf. ευχαριστω!
pisio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλημέρα. Με τη λειτουργικό μπαίνεις?? Και εμένα μου το εμφάνιζε παλιά, αλλά τώρα χρησιμοποιώ ένα addon του Firefox που λέγεται User Agent Switcher, και διαλέγω σαν browser Internet Explorer 8 και δουλεύει μια χαρά. Το λειτουργικό μου είναι Linux. Άμα έχεις Windows δοκίμασε με Internet Explorer
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλημέρα. Με τη λειτουργικό μπαίνεις?? Και εμένα μου το εμφάνιζε παλιά, αλλά τώρα χρησιμοποιώ ένα addon του Firefox που λέγεται User Agent Switcher, και διαλέγω σαν browser Internet Explorer 8 και δουλεύει μια χαρά. Το λειτουργικό μου είναι Linux. Άμα έχεις Windows δοκίμασε με Internet Explorer καλησπερα φιλε.μπαινω me linux(xandros) οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω IE.. πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι εχω παλιο mozilla..
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 καλησπερα φιλε.μπαινω me linux(xandros) οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω IE..πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι εχω παλιο mozilla.. O pisio σου έδωσε και τη λύση. Διάβασε προσεκτικά. "Και εμένα μου το εμφάνιζε παλιά, αλλά τώρα χρησιμοποιώ ένα addon του Firefox που λέγεται User Agent Switcher, και διαλέγω σαν browser Internet Explorer 8 και δουλεύει μια χαρά."
pisio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 καλησπερα φιλε.μπαινω me linux(xandros) οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω IE..πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι εχω παλιο mozilla.. Δοκίμασε με το παρακάτω add-on του Firefox https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/59
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.