Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μεγεθος παραθυρου

polll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Internet Explorer πηγαινοντας εργαλεια - και ανοιγοντας το παραθυρο επιλογες ιντερνετ, το συγκεκριμενο παραθυρο εχει τοσο μεγαλο μεγεθος ωστε τα κατω κομπια ΟΚ - ΑΚΥΡΟ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ δεν φαινονται επειδη ειναι κατω απο την γραμμη εργασιων. Πατωντας διπλο κλικ εμφανιζονται οι επιλογες μετακινηση και κλεισιμο μονο,ουτε με το ποντικι γινεται τιποτα. Πως αλλαζει το μεγεθος του;

Δημοσ.

Προφανώς έχεις netbook. Κλασσικό πρόβλημα.

Σε αυτά που είπες, επέλεξε μετακίνηση και με τα πλήκτρα του ποντικιού μετακίνησε το παράθυρο ώστε να βλέπεις τα πλήκτρα ΟΚ, κλπ. Μόλις τα δεις πάτα enter

Δημοσ.

Εχω επιτραπεζιο υπολογιστη, οσον αφορα το θεμα μας, το παραθυρο μετακινειται μεχρι ενα σημειο συγκεκριμενα μεχρι που ο δεικτης του ποντικιου τερματιζει στο πανω μερος της οθονης, το πληκτρο ΟΚ εξακολουθει να ειναι κατω απο την γραμμη εργασιων. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

Στο προηγούμενο post μου από λάθος έγραψα "πλήκτρα του ποντικιού" ενώ το σωστό είναι "βελάκια του πληκτρολογίου"

Δοκίμασε πάλι.

Σε επιτραπέζιο και έχεις τέτοιο πρόβλημα; Υπάρχει λόγος που έχεις τόσο χαμηλή ανάλυση;

Δημοσ.

Οντως με τα βελακια μετακινειται το παραθυρο και εμφανιζονται τα κατω κουμπια, βεβαια εγω θα ηθελα να αλλαξω μεγεθος στο παραθυρο αν μπορει να γινει αυτο.

Τι εννοεις χαμηλη αναλυση; η αναλυση ειναι 1024 / 768 η μεγαλυτερη δυνατη.

Δημοσ.
Οντως με τα βελακια μετακινειται το παραθυρο και εμφανιζονται τα κατω κουμπια, βεβαια εγω θα ηθελα να αλλαξω μεγεθος στο παραθυρο αν μπορει να γινει αυτο.

Τι εννοεις χαμηλη αναλυση; η αναλυση ειναι 1024 / 768 η μεγαλυτερη δυνατη.

Τα παράθυρα ρυθμίσεων στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αλλάζουν διαστάσεις. Με αυτό το κόλπο μπορείς να ξεπερνάς το πρόβλημα σου.

Για την ανάλυση. Πες μας πόσο παλιός (σε έτη) είναι ο υπολογιστής και πόσες ίντσες είναι η οθόνη.

Δημοσ.

Στην αρχη που εγκατεστησα τον ΙΕ 8 το παραθυρο ηταν κανονικο, μηπως πρεπει να κανω ξανα εγκατασταση;

Ο υπολογιστης αγοραστηκε το 2004 η οθονη ειναι lcd 15'

Δημοσ.
Στην αρχη που εγκατεστησα τον ΙΕ 8 το παραθυρο ηταν κανονικο, μηπως πρεπει να κανω ξανα εγκατασταση;

Ο υπολογιστης αγοραστηκε το 2004 η οθονη ειναι lcd 15'

Τώρα δικαιολογείται γιατί έχεις ανάλυση 1024Χ768. Είναι φυσιολογικό.

Ο ΙΕ8 είναι σχετικά "βαρύς" για το μηχανάκι σου και δεν βλέπω λόγο να τον έχεις (εγώ θα άφηνα τον ΙΕ7). Ακόμα καλύτερα θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις και να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα Firefox ή Chrome. Θα δεις αρκετή διαφορά στο browsing σε σχέση με τον ΙΕ.

• Members
Δημοσ.
Στον Internet Explorer πηγαινοντας εργαλεια - και ανοιγοντας το παραθυρο επιλογες ιντερνετ, το συγκεκριμενο παραθυρο εχει τοσο μεγαλο μεγεθος ωστε τα κατω κομπια ΟΚ - ΑΚΥΡΟ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ δεν φαινονται επειδη ειναι κατω απο την γραμμη εργασιων. Πατωντας διπλο κλικ εμφανιζονται οι επιλογες μετακινηση και κλεισιμο μονο,ουτε με το ποντικι γινεται τιποτα. Πως αλλαζει το μεγεθος του;

Το να αλλάξει το μέγεθος του συγκεκριμένου παραθύρου δε νομίζω πως γίνεται και αν κρίνω από τη χαμηλή ανάλυση της οθόνης σου (δεν φταις εσύ αλλά η μικρή οθόνη), δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα...

Μια λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν το altgrag, που σου επιτρέπει να μετακινήσεις οποιοδήποτε παράθυρο πατώντας το πλήκτρο alt και κάνοντας κλικ οπουδήποτε μέσα στο παράθυρο. Επίσης, αν προτιμάς κάτι σε portable, που τρέχει χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση, την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και το KDE Mover-Sizer

edit: ξέχασα να αναφέρω ότι όποιο από τα δυο προγράμματα κι αν χρησιμοποιήσεις, κάνοντας alt + δεξί κλικ μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος του παραθύρου. Δοκίμασέ το - μπορεί να κάνει τελικά ακριβώς αυτό που ζητάς...

ξανά-edit: το δοκίμασα κι εγώ στο παράθυρο internet options του δικού μου Internet Explorer 8 και του άλλαξε το μέγεθος ακόμη κι αν κανονικά δεν το υποστήριζαν από μόνα τους τα Windows

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταργησω τον ΙΕ γιατι τον χρειαζομαι για τις σελιδες της μαικροσοφτ, οποτε θα χρησιμοποιησω καποιο απο τα 2 προγραμματα.

Εχω και τον οπερα αλλα η νεα εκδοση 10.51 εχει καποια προβληματα οποτε παω μαλλον για τον φοξ.

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταργησω τον ΙΕ γιατι τον χρειαζομαι για τις σελιδες της μαικροσοφτ, οποτε θα χρησιμοποιησω καποιο απο τα 2 προγραμματα.

Εχω και τον οπερα αλλα η νεα εκδοση 10.51 εχει καποια προβληματα οποτε παω μαλλον για τον φοξ.

Δε σου είπα να απεγκαταστήσεις τον ΙΕ. Απλά αντί να χρησιμοποιείς τον ΙΕ, να χρησιμοποιείς Chroma ή FF.

Για τα updates της M$ και εγώ χρησιμοποιώ τον ΙΕ, αλλά για οτιδήποτε άλλο, FF. Μάλιστα έχω την έκδοση 7 του IE και δουλεύει άψογα (ένα φεγγάρι έβαλα τον 8, αλλά τον πέταξα από το παράθυρο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...