Προς το περιεχόμενο

Asus Matrix 5870 2GB

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ενδιαφερομαι για την καρτα δεν ξερω αν υπαρχει αλλου αυτο το θεμα απλα θελω να ρωτησω αν αξιζει...Asus Matrix 5870 2GB

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι για 500 ευρω, γιατι να μη παει καποιος σε GTX480 (οταν με το καλο υπαρξουν), ή να δωσει ενα ελαχιστο αναλογικα ποσο ακομα και να παρει 5970?

Δημοσ.

Καλύτερα μια 5970. Αλλιώς περίμενε να βγουν λίγο πιο φθηνές 2GB υλοποιήσεις από άλλες εταιρίες.

Δημοσ.

Ακόμα και στην ίδια τιμή άνετα θα προτιμούσα μια HD5870 έναντι μιας GTX480. Η 5870 είναι πολύ πιο πρακτική κάρτα σε σχέση με την 480 που είναι θορυβώδης, πολύ πιο ενεργοβόρα ακόμα και όταν δεν τρέχεις παιχνίδια και buggy γενικότερα. Για μένα αν ήταν να χάρω μια φορά τα 10% fps παραπάνω που προσφέρει η 480 θα είμουν 10 φορές δυσαρεστημένος για τον extra θόρυβο και κατανάλωση

Δημοσ.
Ακόμα και στην ίδια τιμή άνετα θα προιμούσα μια HD5870 έναντι μιας GTX480. Η 5870 είναι πολύ πιο πρακτική κάρτα σε σχέση με την 480 που είναι θορυβώδης, πολύ πιο ενεργοβόρα ακόμα και όταν δεν τρέχεις παιχνίδια και buggy γενικότερα. Για μένα αν ήταν να χάρω μια φορά τα 10% fps παραπάνω που προσφέρει η 480 θα είμουν 10 φορές δυσαρεστημένος για τον extra θόρυβο και κατανάλωση

αν στην χαριζαν να την γυρνουσες πισω και να ελεγες κανει θορυβο :P

Δημοσ.

Αγγελία εδώ θα την έβαζα στα 400 ευρά. Μπορεί να έβρισκα κανα θύμα.. :-P

Έτσι κι αλλιώς κάρτα με extra power connector δε ξαναβάζω σε pc μου

Αν δε σε νοιάζει πολύ tesselation και physx και μπορείς να περιμένεις μέχρι να βγάλει κανα respin η nvidia (αν θες σώνει και καλά nvidia) 470/480 δε λένε με τίποτα...

Δημοσ.
Αγγελία εδώ θα την έβαζα στα 400 ευρά. Μπορεί να έβρισκα κανα θύμα.. :-P

Έτσι κι αλλιώς κάρτα με extra power connector δε ξαναβάζω σε pc μου

Αν δε σε νοιάζει πολύ tesselation και physx και μπορείς να περιμένεις μέχρι να βγάλει κανα respin η nvidia (αν θες σώνει και καλά nvidia) 470/480 δε λένε με τίποτα...

Παρών!! Θύμα την παίρνω εγώ με 400 .Έτσι και αλιώς και με παραπάνω θα την πάρω :))

Δημοσ.
Ωραία. Τώρα φτάνει να μου τη χαρίσουν...:-)

Θυματα βρισκεις φιλε μου,να στην χαρισουν λιγο χλωμο:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...